• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    TONDA512: muj tym ma cenu asi tak miliardu a neutratil jsem ve hre ani euro, vsechno je to kombinace prizemoney ze sezon, weekend league darky a s tim souvisejici sance, ze ti padne skvelej hrac na prodej. Zaroven ceny hracu maj nekdy brutalni vykyvy. Hrat si na trhu je sice dost nsrocny, ale muzes rychle hodne vydelat velky prachy
    TONDA512
    TONDA512 --- ---
    JAFROST: To vydelavani obchodovanim mi hlava nebere. Koukal jsem treba na nejaky zaruceny navid na youtube, kde se vydelava na smlouvach. Proste za co nejnizsi cenu koupis(zlatou za 200 myslim) a obrazem prodavas treba za 350. Ode me za tu cenu teda nikdo nekoupil

Vikendovou ligu budu muset zkusit, zatim hraju jen sezony.

A setreni...ja take setrim, ale moje nejlepsi zakladni 11 ma cenu horko tezko 130 000. A ve 4.divizi proti mne nastoupi treba typek, co ma cenu jen utocniku 2 000 000(vsechno specialky Hazard, Lukaku, Mane).
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    TONDA512: jde nasetrit, jde to vydelat obchodovanim a taky je dulezita vikendova liga kvuli prizemoney a balickum.
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    TONDA512: Bronze Pack Method. Spravil som tak 300k asi za mesiac. (V praci :)) treba spravne predavat, vdaka SBC, sa tak ceny nehorazne zvysuju (neni problem predat bronze hraca za 10k)

Takisto treba nakupovat po weekend league a predavat ich v piatok pred dalsou weekend league.

Napr SIF Costu som kupil za 200k a predal za 260k ten isty tyzden.

Upgraded Hazard (kupeny 3ks, kazdy za 115k a predany za 150k)

Atd. :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    TONDA512: frackove s bohatejma rodicema
    TONDA512
    TONDA512 --- ---
    LYNCH: Normalka. Mne spis nejde do hlavy, kde lidi berou coiny na ty hrace. Nasetri to nejde a ze by tolik lidi kupovalo pres fifacoin apod. se mi nezda.

A pri tom kazdej koho od pate divize potkam, ma v tymu minimalne 2 hrace 150 000+.

A ja se zatim vzchopil na Cecha za 23 000....
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK:

FIFA 17 Zlatan Ibrahimovic Used In Goal - Out Of Position #5
    http://www.youtube.com/watch?v=4pdw4vfVXHY
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    :)

LYNCH
    LYNCH --- ---
    pice me to sere..chvilkama mi to jde jaksvin a pak nevyhraju 5 zapasu za sebou a furt dokola
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: ted to mastim..teleobjektiv u ni napsano
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    musel bych se mrknout...proste ta nejvejs z boku.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: to je kooperace ne?tele ja na pulce a otaci se do stran..ja pouzivam tele a vychozi.hodne vysoka kamera me moc neba
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    na jakou hrajete kameru? ja vzdy na tu co nejvic shora zboku.. Tele nebo co to je. Abych videl pekne dodaleka :)
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    GONZA223: věř nebo ne, ale pomohlo změnit nastavení kamery a ovladače. Teď jakoby mě hráči poslouchali rychleji.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    VONBONBON: hele nemyslím si , že tím že máš zrychlování na R1 by jsi mél nevýhodu a nedokázal udržet balon.Mám to stejně a na držení míče v drtivé většině vítězím.Tam jde hlavně o to vychytat si L1 a snažit se dobře pokrývat tělem míč.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JAFROST: chápu :)
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: hraju jen online
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JAFROST: v sezone proti AI to ma jednoduchy reseni, vypnout/zapnout hru :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    JAFROST: jasná věc :)) vždycky mám chutě rozmlátit gamepad :D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: a vyvolava infarkty :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam