• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    zkousel jsem demo a ty zmeny v pohybu hracu jsou uplne skvely.jeden zapas a posun k lepsimu je znatelnej
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    FIFA 18 | Official Ratings Reveal | Ft. Ronaldo, Griezmann, Alli, Muller
    https://www.youtube.com/watch?v=pgL8jqcABSc
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    THESTOUPA: snad to neznamena, ze bude AI uz uplne na hovno v obranny fazi
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Balancing FIFA 18 sounds like a living nightmare • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/articles/2017-09-05-balancing-fifa-18-sounds-like-a-living-nightmare

Last year's FIFA 17, we both agreed, was "very tight," with what felt like one of the lowest goals-per-game averages that I've experienced. "One of the things we wanted is that FIFA 18 should have a few more goals per match than FIFA 17."
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: Jednak a druhak kclovek musel mit obe hry aby mohl delat management v TCM a hrat ve FIFE. Ten model byl proste spatnej.

Navic nezadam uplny FM, jenom trochu pokrocilejsi Career Mode, trochu bliz k FM.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PROCKOOP: Imo tohle zkoušeli s total club managerem a moc se to nechytlo (je ale fakt,že to byla doba kdy byla FIFA totálně válcovana pro evem)
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    PROCKOOP: Rozhodně bych byl taky pro zásadnější změnu, ale ve finále jsem rád za každou maličkost.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    proc vlastne nejsou licencovany rozhodci? taky by to pridalo na verohodnosti..a ne nakej Mickey Bousambelle apod
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    KLONOVAC: Co sem videl zatim tak mi to pripada spis jako mala omacka, ale v zasade je to furt stejny jako doted, tzn. po chvili se to omrzi, pac uz to 4 roky nezmenili.

Ja bych byl pro nejakou zasadnejsi zmenu, aby to jeste vic pripominalo Football Manager, ale toho se nedockam.
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    HAVANA: Jn, ale máš tam i možnost, aby to za tebe vyjednal asistent, takže si jen klasicky nastavíš podmínky a nemusíš se účastnit. Jinak celokově menu career modu vypadá dobře, prodeje dresů, individuální tréninky a spousta dalśích vychytávek. Těšim se.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Vypadá to dobře, ale trošku se bojím že se to rychle omrzí a bude to spíš prudit po pár jednáních
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    Novej Career Mode vypadá luxusně.
    OFFICIAL FIFA 18 Career Mode New Features inc. Transfer Cutscenes!!
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=vRHmKyHoRbA
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    FIFA 18 | Official Gamescom 2017 Trailer (Blue Monday Mix)
    https://www.youtube.com/watch?v=0ETKAYRzvjs
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: Ja to zaregistroval az letos. A ke konci polocasu uz to naopak letos prakticky nevidim, protoze zkratili nastavenej cas.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    JAFROST: hele tohle se mi stává taky ,ale nevim nevim , jestli je to tím , že to nadržuje soupeři , nebo tím že neumim pořádně bránit,protože mně se to v opačné roli když utočím nepovede v drtivé většině nikdy.Pravda je,že se mi to stává spíš v Ultimate Teamu , než v klasickém 1 vs. 1 v onlajnu.Jak v UT tak 1vs.1 online furt pendluji mezi 5-6 divizí :) Hraju teda jedině online , proti PC vůbec nevim jak na tom jsem
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    JAFROST: ja pendluju mezi 1 a 2, hraju fut a tohle se deje bez ohledu na kvalitu hracu
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    GONZA223: to je chyba hry
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    nerozumime si, to neni, ze najednou tym soupere valcuje, to je, ze jeden hrac v podstate muze rovnym sprintem dojit az do malyho vapna a dat gol pres 11 hracu a da se to jen hodne blbe branit a clovek musi mit i stesti
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: lze, ale to chce zazit, proste to dost dobre nejde a to velmi casto
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: To mi ale příjde že je ve fifě leta letoucí ... stejně jako že máš větší šanci na vstřelení golu na koncích obou poločasů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam