• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak jezisek prinesl FIFA 18, sice jsme hrali nonstop demo, ale i tak az ted mam nejake prvni dojmy....
    a) grafika, nevim proc, ale prijde mi tak o level lepsi nez u 2017
    b) hratelnost - to je vyborne... clovek musi vic myslet, pohyby jsou realnejsi, klicka jde i udelat jinak nez do hrace, nabehy, presnost (a nepresnost) strelba, plus promenovani sanci (konecne)... za mne o dost lepsi

jedine minus, co jsem zatim nasel ve hre, prijde mi, ze neni normlani abych v nekolikatem zapase trefil v tomto ruznem poradi - tycky, brevno, brevno, tycka, brankar - za sebou... bych z kazdeho zapasu mel sestrih do "borec na konec" :))))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Vždycky mi bylo záhadou v tom UT ,jak je možné že s těmi bronzovými hráči se tak skvěle obchoduje , ale nikdo s nimi nehraje.Hlavně člověk je pořídí za 150 a kolikrát i za 1000 prodá , obzvláště hráče z Premier League.Stejně je největší prdel hrát právě s těmi bronzovými hráči a zkoušet vyklepnout ty šmouly s nejlepšíma kopáčema hlavně z Anglický a Španělký ligy :D Já pravidelně skládám mančafty z MLS nebo z Mexický ligy ale samozřejmě kolikrát dostanu solidně nakopáno :D
    TONDA512
    TONDA512 --- ---
    LYNCH: Jasne, online sezony pratelskych zapasu nebo jeden pratelsky zapas. Fajn je, ze v pratelacich nebezi script.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    muzu si proti sobe s brachou zahrat s tymama co mame vytvoreny v fut?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    EA SPORTS FIFA on Twitter: "Stephen N'Zonzi with the goal of the week? #FIFA18 @SNZ_officiel https://t.co/GfTqkfkqOR"
    https://twitter.com/easportsfifa/status/932247091551772672
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223: zda se, ze neni primo dany kolik, jenom "hraj FUT nekolik dni a dostanes pristup", viz https://help.ea.com/en/help/fifa/fifa-18/fut-transfer-market-access-on-web-and-companion-apps/

celkem stupidni anti-cheat
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Kolik nebo co musím odehrát ve UT aby se mi zpřístupnil trh hráčů ve webové aplikaci FUT 18 ?

THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Big FIFA 18 patch nerfs passing • Eurogamer.net
    http://www.eurogamer.net/articles/2017-10-31-big-fifa-18-patch-nerfs-passing

Here's the patch note on gameplay:

- Made ground passes and ground through passes less effective when blindly passing the ball between 90 and 270 degrees, where 0 degrees is the direction the player is facing.
    - The most significant impact will be seen when the pass angle is between 140 and 220 degrees.
    - The impact scales when the pass angle is between 90 (least impact) and 139 degrees and between 221 and 270 (least impact) degrees.
    - The passes impacted by this change will see: reduced ball speed, reduced accuracy.

There's more to the patch. EA's had another look at goalkeepers again to make them more robust:

- The goalkeeper sometimes parrying the ball into his own goal.
    - The goalkeeper diving too early on downward header and volley shots.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    kdo by to byl cekal par let zpatky, spoiler alert ve Fifa klubu :)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    SPOILER Ja vcera dohral journe v 18 a predtim sem asi 2x dohral i v 17, je to super. Pokazdy jsem to hral na profika jen za Huntera a nemel sem problem davat i hattrick obcas. V 17 vas na hostovani do Championship poslou vzdycky, i kdyz valite jak blazen. Tam je to ve scenari kuli rivalite s tim kamosem Walkerem a naopak diky tomu mate novyho kamose toho Dannyho. V 18 je pecka obdobi kdy jedna kapitola je jen o tom ze se zranite a date si par matchu i za Dannyho kterej byl koupenej misto vas do toho puvodniho tymu a moc se mu nedari, tak se mu snazite dat sanci na zachranu kariery. A dalsi super je match za mladou Hunterovou za repre USA :) Je to vymakany. Jelikoz sem posledniho pul roku hral poze ten mod online kdy si tvorite vlastniho profika a hrajete pouze svuj post, tak mi to vyhovuje a mam docela natrenovano. Konec cesty uz sem hral na world class a clovek si docela rychle zvykne, neni to zase tak tezky, ikdyz golu uz sem daval mene.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    lol
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: chtel jsem delat rozhovory
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: myslim beznou karieru za nakej tym, ne journey
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: vsak to pisu..cestu jsem poradne nehral tak jsem si ted dal.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: na to je nejlepsi sezona s nakym tymem ne? :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    no ja z toho taky moc vysranej nejsem..ale potrebovsl jsem si trochu odpocnout od online hrani
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Mě to nebavilo..krátce po tom co sem šel na hostování sem se na to vysral
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: ja si to ted davam v 17ce a poslali me na hostovani do championship
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jasny :) ja se nabizel co to slo, ale hral jsem takhle poprve. Ale je to zajimavy. Co se vam povedlo v 17tce? je to cely predskriptovany nebo se dostanes do ruznejch tymu atd?

kolega to hral v 17tce a rikal ze kdyz hral tuzku tak ho normalne vystridal, poslal trenovat a pak ho i prodali :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak nesmíš stát někde za bukem že jo..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam