• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JADRO84: jj 99 jsem hral dost, za Brazilce. Prvni asi 96, ja teda hral hlavne NHL93 a 95 :)

a fotbal prvni si vybavuju "Italia 90" na ZX Spectru :)
    JADRO84
    JADRO84 --- ---
    KUBAN88: jj já se v tu dobu občas vrátil k 93, ale jinak byla hustá 99, kde stačilo držet šipku dopředu a protihráče přeskočit q, efektní patcikou hodit míč přes hráče a tím doběhnout až do brány
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    97...Pak dlouho nic a pak 2002 (ale zpětně i 2000 a 2001)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    JADRO84: 94 :)
    JADRO84
    JADRO84 --- ---
    8/10, ale docela tezkej kvíz.. kdo si má pamatovat grafickej rozdíl mezi 2001 a 2002. btw u jaké Fifinky jste zacinali? já 96
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    jako bych nic nerek :D
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: dyt to je dobre ne?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tak já nakonec našel asi jen jednu (fifa 12 nebo 13..je to 12, takový dresy měl afc v sezóně 11/12)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HAVANA: Já bych řekl tři :)))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Možná dvě :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Hlavně mi teda přijde že tam maj chybu...
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    VINNIECFC: 5/10 to je ale divnej kvíz :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    VINNIECFC: 7/10
    VINNIECFC
    VINNIECFC --- ---
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    PROCKOOP: Frajer jako ! Tenhle týpek by mě rozkopal jak kuličku :D Každopádně já se nejdál probojoval do Division 5 a tam už jsem si moc neškrtal :D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KUBAN88: jo, oni kdyz tam pridaj nakej prvek, jako napr trefovani brevna, tak to pak je nerealisticky casto :)
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    GONZA223:

WINNING DIVISION 1 WITH A BRONZE TEAM ON FIFA 18 ULTIMATE TEAM!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=npEiaSbq58Y
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak jezisek prinesl FIFA 18, sice jsme hrali nonstop demo, ale i tak az ted mam nejake prvni dojmy....
    a) grafika, nevim proc, ale prijde mi tak o level lepsi nez u 2017
    b) hratelnost - to je vyborne... clovek musi vic myslet, pohyby jsou realnejsi, klicka jde i udelat jinak nez do hrace, nabehy, presnost (a nepresnost) strelba, plus promenovani sanci (konecne)... za mne o dost lepsi

jedine minus, co jsem zatim nasel ve hre, prijde mi, ze neni normlani abych v nekolikatem zapase trefil v tomto ruznem poradi - tycky, brevno, brevno, tycka, brankar - za sebou... bych z kazdeho zapasu mel sestrih do "borec na konec" :))))
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Vždycky mi bylo záhadou v tom UT ,jak je možné že s těmi bronzovými hráči se tak skvěle obchoduje , ale nikdo s nimi nehraje.Hlavně člověk je pořídí za 150 a kolikrát i za 1000 prodá , obzvláště hráče z Premier League.Stejně je největší prdel hrát právě s těmi bronzovými hráči a zkoušet vyklepnout ty šmouly s nejlepšíma kopáčema hlavně z Anglický a Španělký ligy :D Já pravidelně skládám mančafty z MLS nebo z Mexický ligy ale samozřejmě kolikrát dostanu solidně nakopáno :D
    TONDA512
    TONDA512 --- ---
    LYNCH: Jasne, online sezony pratelskych zapasu nebo jeden pratelsky zapas. Fajn je, ze v pratelacich nebezi script.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    muzu si proti sobe s brachou zahrat s tymama co mame vytvoreny v fut?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam