• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    THESTOUPA: Kéžby se to povedlo.

Teď aktuálně mě ale spíš zajímá, jestli vyjde World Cup rozšíření.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    huaa neke.. kez by! vlhkej sen uz moc let
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    Tak co, bude mit FIFA pristi rok Champions League? :-)

PES loses Champions League official license • Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/articles/2018-04-18-pes-loses-champions-league-official-license
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    meh

Microsoft hasí katastrofu Xboxu, chce koupit Electronic Arts. Prsty v tom má Donald Trump – Gamebro.cz
    http://www.gamebro.cz/microsoft-hasi-katastrofu-xboxu-chce-koupit-electronic-arts/
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    KLONOVAC: Cus, ja s tebou dam jestli chces :) Snad to pujde
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KLONOVAC: hele se mnou nevyzkousis já se pokoušel už tolikrát, s někým spojit, že na to píchám)) hraju jen online divize
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    LYNCH: Můj nick na xboxu je: Min4gon, jestli by někdo chtěl zapařit, tak sem napište nick, nebo si mě hoďte do přátel.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    defky. Zkusim schvalne v 18
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: v 17 to je a pěkně mě to sere
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    delaj jeste novy verze, ze poslete prihravku do ofsajdu a nemuzete "vzdat balon" ale hrac to automaticky dobehne a zapiska se? to me u 14ctky sere hodne :) vidim ze jsem v ofsajdu, vidim ze to pomezni zvedne, muzu se na mic vysrat a zvysit plynulost hry, ale ne, zapne se automat a dobehnu to :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KLONOVAC: lidi by byli jen se navzájem připojit
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    Nedal byste někdo online match na Xboxu? Nejsem moc velkej skiller, takže spíš jen tak pro srandu :-D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: není to pak o to lehčí? hraju vždy na normal. Co jsem si spíš upravoval byla kvalita přihrávek (pass error a pass speed) a taky třeba přidat zranění (Arsenal :D - ale jen frequency, ne severity, abych měl půlku kádru zrakvenou na sezonu).

zkusím tu speed
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Fifu sem vždycky hrál na nejnižší rychlost..

Je to pak ale problém když hraješ proti někomu jinému online..Pak je všechno straně rychlý :D
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    Upravujete si ve hře slidery? Hrajete na normal, nebo slow speed? Docela mě baví využívat nastavení sliderů podle této komunity https://forums.operationsports.com/...a-sports-fifa-sliders/915625-fifa-18-os-community-sliders.html , snaží se o co nejvíce realistický zážitek ze hry.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: přesně tak
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: tak v pripade xbone platis vlastne MS za Live a jeste EA...
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: jj.. Já sem v tom namočenej tepraf rok takže to nějak neřeším.. Jestli platit Sony, Microsoftu nebo ea mi přijde na jedno brdo
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    LYNCH: koukam ze je to Xbone only.. navic EA bych nikdy zadny mesicni poplatky neplatil :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: předminulej rok v prosinci koupil brácha 17ku za plnou a cca začátkem února byla v ea vaultu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam