• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    taky ten vyraz znam :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    CICIN: čeština je jazyk tvárný :))
    CICIN
    CICIN --- ---
    GONZA223: mexikance to je tvar tvl:D to se někde normálně používá? :D sry za ot
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    a já vůl si zvoli Mexikánce :DD
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    PUEBLO: taky to zkusim. Jenom neco vyhrat))
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    THESTOUPA: Dik už vím za koho budu hrát :))
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    FIFA 18 World Cup - ICELAND CELEBRATION
    http://www.youtube.com/watch?v=gs071qdFIKE

EA put Iceland's awesome Viking thunderclap celebration in FIFA 18 • Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/...06-04-ea-put-icelands-awesome-viking-thunderclap-celebration-in-fifa-18
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    HAVANA: Pred 4 rokama to meli spatne a vubec to neopravili... ale tehdy to byl pravda jenom ultimate team update.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja bych nejradsi videl Champions League update :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Imo vypustej soupisky až budou venku všechny finální...do ty doby to nemá moc cenu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jojo na Zante :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ROENICK: doufám, že proběhne ta aktualizace.... coz o to, ja si udelam realnou soupisku u sveho tymu, ale jak rikam, nasere ti, kdyz ti da gol hrac co se ma koupat s cigarkem v bazenu misto hrani v Moskve
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    co Salah? :) jinak neaktualizuji to az tesne pred MS?
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    KUBAN88: Taky jsem dal včera na xboxu asi 4 zápasy a vše bez problému. Týmy mají hrozně široký soupisky, třeba u Francie sestavit základní 11 mi trvalo docela dlouho :-D na každý pozici top hráči.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak včera na xboxu to fachalo skvele - dokonce si myslim, ze vylepsili nejen grafiku ale i hru samotnou, hraci se zase chovaji realneji
    jedine co mne nasralo je, ze za anglii proti me nastoupil Wilshere a vubec soupisky nejsou aktualni (kdy jindy by mely, ze?)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    KLONOVAC: a pry to ma nejake problemy, zatim jsem zahledl zpravu o Switch a PC verzi...

It isn't just the Switch version of the game that's having trouble, though, as the PC version is said to be facing similar issues. Whether this bug will affect every Switch user is unknown, but we'd recommend waiting to see if EA releases a statement over the next couple of days to address the issue.

http://www.nintendolife.com/...d_cup_update_is_out_today_on_switch_but_its_crashing_peoples_consoles
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    World Cup update je venku.

PC........ 4,06 GB
    Xbox.... 6,14 GB
    PS........ 5,96 GB
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    to by byla moje prvni Fifa na day 1 :)
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    FIFA 19 Champions League leak comes from an unlikely source • Eurogamer.net
    https://www.eurogamer.net/...es/2018-05-12-fifa-19-champions-league-leak-comes-from-an-unlike-source

Last month, Konami announced its 10-year deal with UEFA would come to an end after this year's Champions League final between Real Madrid and Liverpool. It means Pro Evolution Soccer's decade-long run as the exclusive Champions League rights holder for video games is over.

The announcement led to speculation that EA Sports had nabbed the Champions League licence for FIFA 19, which is due out later this year. Well, according to a Dutch commentator, EA Sports has done exactly that.

Yesterday, speaking on Dutch television, Fox Sports commentator Evert ten Napel talked about his voice work on the FIFA series, and in doing so expressed his excitement at the addition of the Champions League and the Europa League for FIFA 19.
    GAPPO
    GAPPO --- ---
    tak proč né, když jim to vydělává ... rušil by to fakt jen blázen.
    nikdo nás nenutí to kupovat ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam