• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KLONOVAC: jinak jeste jeden velkej postreh... kolem hracu uplne zmizela takova ta mala zona, kolem ktery se tak jakoze poslapovalo, blbe se bral balon hraci bez pohybu atp... jsem nadsenej, o kolik to kazdej rok posouvaj. Na to, jaky maj dominantni postaveni na trhu je videt, ze to delaj totalni nadsenci a na vavrinech rozhodne nespi
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KLONOVAC: Sergio, Sergio, kdyz jsem dal gol s Aguerem, bylo fakt mocny
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    KLONOVAC: Na pokriky jsem zvědavý :-) nevím který ročník to byl ale kdysi jsem si mohl nahrát MP3 s choraly Baniku, který tam také byl a to bylo teprv něco :)))
    KLONOVAC
    KLONOVAC --- ---
    Musim říct, že Fifa 19 je zase velkej posun dopředu. Jsem nadšenej z nových animací vzdušných soubojů a prvním dotykem s míčem. Systém střel jsem ještě úplně nevstřebal, to bude chtít trénink v plný verzi. Co mě ale fakt dostalo jsou nový pokřiky fanoušků, zápasy mají skvělou atmosféru.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a jeste jestli tam ma Zeman ty buzerantsky ruzovy vlasy? :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    tak to budu muset nainstalovat zítra odpoledne, at si zahraji deti a potom ja vecer :)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LYNCH: jenom??
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    demo je na 10 hodin pro ty co nevi
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    KUBAN88: Na tyhle tymy casto nezbejva cas tak casto vezmou hodnoceni z predchozich rocniku (klidne 3 roky stary), kde mel Zeman pravidelne rychlost 90.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KUBAN88: to bude nejaky random nastaveni jinak to nechapu
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LYNCH: no největší úlet je asi Zeman s rychlostí 90! (víc než BenHaim, Plavsic, Stoch, Baluta nebo Olyianka)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KUBAN88: frydek 68!? :D
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KUBAN88 as rim, bvb, atletico, psg, man utd, city, bayern, juve a mozna jeste neco))
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Hodnocení českých hráčů ve FIFA 19 | Sport a vše kolem něj
    https://sportavsekolemnej.cz/hodnoceni-ceskych-hracu-ve-fifa-19/
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    Hodnocení nejlepších hráčů Fortuna ligy ve hře FIFA 19! První místo překvapivě obsadil Limberský – Ruik Football
    https://www.ruik.cz/...h-hracu-fortuna-ligy-ve-hre-fifa-19-prvni-misto-prekvapive-obsadil-limbersky/
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LYNCH: je tam v demu ASŘím?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    3 zapasy odehrany a je to fakt dobry
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KUBAN88: bracha si plati ea access.. Pes jsem zkousel a to nedavam)
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LYNCH: FIFA jsem teda ve store nenašel (to PES nevypadá ale spatne?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam