• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAFROST: tak to delas krizkem ne...to je to nejzakladnejsi...kratka prihravka krizkem pri odkopu od brany.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    MELDA: pri odkopu od branky nedrzi brankar balon v ruce....
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAFROST: No a tam nefunguje pri zmacknuti trojuhelniku, ze ten balo pusti na zem a pak jej muzes rozehrat na kratko?

JAFROST
    JAFROST --- ---
    MELDA: bavim se o vykopu od branky
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAFROST: Trojuhelnikem pousti brankar mic na zem ne??
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: spis dava smysl davat i krizny pasy, je to pouzitelny, celkove taktika je zase dulezitejsi a spravna hra. Zase je to srovnani s lonskem, kdy to taky slo, ale proste je ten mechanismus lepsi a hlavne funkcnejsi. Velkou zemnou prosly osobni souboje, jen ten rozhodci dava zluty za vsechno
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JAFROST: jak to myslis? nemuzes si hodit mic na zem a prihrat?
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KUBAN88: je to zase dal, podporuje to vic hrat to zase jako fotbal a je to variabilnejsi. Ale proc tam kurva neni rozehravani na kratko ve vapne??
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    JAFROST: já mám radost z přihrávky do běhu, která je fakt do běhu a pak z přenesení hry centrem, kdy fakt to dokážu poslat od lajny k lajně, aniž bych to dokopnul maximálně na půlku
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    KUBAN88: akorat ve 20 se mnohem lip brani a neni to uz cely o tomc ze obrance nema proti nektery klicce sanci. Samo je to jiny v singlu, ale multak je o dost lepsi uz ted.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Me to demo zaujalo, ja ted chvilku hral PES, ale Fifa mne tedka opravdu chytla.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KUBAN88: jo asi spíš mám na mysli 20 vs 19
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ROENICK: No tak v 20 je to imho ještě lepší
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KUBAN88: přijde mi, že v 19 prochází hráči mnohem líp 1 na 1 než v 18 a starších
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    no Fifa 19 za mne super.... zejména technický hráči jsou vyborny, kdyz si vezmu Juniora z Realu tak jsem schopny s nim udelat cokoliv na hristi apod... jako fakt fajn
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jako mezi 16 a 19 je samozrejme velkej skok. Cim vic let to nehrajes, tim vetsi skok :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Zdravicko...vcera jsem chvilku testoval demo a za mne hodne dobry. Fifu 19 sem hral taky jen v demu, ale rozhodne co nejvic vitam v nove fife je reseni rozehravani standardnich situaci. A celkove strelba na branu.

Priznam se, ze si ted uplne nevybavuju, jestli ta 19tka v tom nebyla podobna, ale za mne to je teda velkek skok a super. Posledni Fifu co sem hral poradne, tak byla Fifa16, takze dost vazne zvazuji ze si ji letos poridim.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo ten jsem skoukl pri stahovani dema a suprovej
    BISCUIT13
    BISCUIT13 --- ---
    zatím nejlepší letošní trailer, kterej jsem viděl :-)
    FIFA 20 Player Ratings | The Bunker ft. Sterling, Kaká, João Félix
    https://www.youtube.com/watch?v=2T3BmvWIHy4
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    hral jsem jen dva zapasy ale zatim mi to prijde dost podobny 19tce, trochu pomalejsi, hraci delaj vic prihravek ze vzduchu a obranci lip vypichujou mic v soubojich 1 na 1. Prunikovkama jde ale projit hriste skoro stejne rychle jako driv

zkusili jste tu Voltu? docela pekny
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ROENICK: no ja pak resim ty diskuze.. si pamatuju loni, to byly nakonec dve odlisny hry... ale jasny, ze to zkusim, jen proste budu zkouset neco vzdalenyho hre po prvnim updatu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam