Tak uz nekolik dnu testuji Fifu22 - je tam docela dost zmen co se tyka ovladani a kooperace s hraci, za mne docela ok. Zobrazeni vsemoznych statistik je take predelane a za mne prijemna zmena. Ovladani jako takove je vesmes stejne, pribylo par novych ficur. Prisel mne, ze pohyb hracu je nejak zpozdeny. Jakoze proste reakce hrace ma jiste zpozdeni na tvou reakci na ovladaci. Konkretne treba okamzita zmena smeru a tak. Jakoby tam pracovala vic fyzika, ze proste telo rozbehnute jednim smerem proste ve sprintu nevotocis o 90° do behu v jinem smeru atd.. Ale mozna se mne to jen zda. Uroven UI se zvysila. Brankari ve stresu uz nezakopavaji mic do autu, ale udelaji ti klicku nebo se nechaji sfaulovat a podobne. Celkove uroven brankaru hodne stoupla..za mne super. Spoluhraci, ktere primo neovladas, tak taky nejsou uplne debilni. Dokonce mas v jistem momentu ridit pohyb az 3 hracu naraz atd. Kamera a pohled na hriste na mne pusobi taky jistou zmenou. Prijde mne, ze se zmenil pomer velikosti figurek oprti tomu ostatnim. Jakoby se mne zdalo, ze hriste je proste takove mensi a branky tak. Ale muze to byt jen zvolenou perpektivou toho pohledu. Dozajista tam pujde udelat plno nastaveni pohledu a kamer, ale na to sem zatim nemel cas si s tim hrat. Vyuzivam casu prideleneho predcasneho pristupu a lovim dobre hrace. Rozhodne do hry pujdu, ale s nakupem jeste nejaky cas pockam, za tu cenu se mne uplne nechce zainvestovat.
Jo a co me prekvapilo nejvic, tak sem ve hre nenarazil na haptiku a vyuziti toho dualsensu. Patrne se bude v nastaveni nekde zapinat zvlast, protoze Fifa21 na PS5 ji ma a tady sem se s tim nesetkal. Celkem mne to chybi, zvyknul sem si na to.