• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: ho střel ne? :) mají dobrý ceny

JERMAINE: jo to bych musel ještě dneska dát nějaký přáteláky :) kolik jich bylo, nevíš?
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Objectives, za pratelaky
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    A ted mi padnul v baliccich z rivals, ale nehodi se mi moc

ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: jakoze SBC nebo Objectives?
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Vlastne sem zapomnel jeste na toho, ale ten byl v ukolech

JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Jen jeden, ale hodi se do tymu.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    +12. hrac z hlasovani fanousku

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak co, packnul nekdo nekoho? jeste v patek to bezi

JADRO84
    JADRO84 --- ---
    Ahoj, je tu nekdo, kdo by si obcas zahral online fifu 22 na psku?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Mají se hry FIFA a PES obávat? Hlásí se bezplatné UFL - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/maji-se-hry-fifa-a-pes-obavat-hlasi-se-bezplatne-ufl-2yrbv0
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím,
    chci se zeptat na dvě věci:
    1. Jde Fifa 22 spustit i rovnou bez toho okýnka s tlačítky Play/Game Settings/Exit? (např. s nějakým parametrem apod.). Mám to koupeno na Steamu, takže to spouštím odtamtud, spustí se nejdřív Origin a poté ještě to zelené okno, které musím ručně odbouchnout).

2. Děje se mi, že si nastavím ovládání, a ono se mi naráz samo změní do původní podoby. Nepřišel jsem na to, kdy přesně se to stane, dost možná když hraji offline a pak přepnu do online. Je to otravné, protože pak vždy musím všechna nastavení ručně popřepínat, navíc na to přijdu obvykjle až při hře, tak musím hru přerušit. Tušíte co s tím, nebo aspoň jestli to je nějaký obecný bug?

Díky.
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    Karius mode
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ROENICK: brankáři občas dělají hrozny kraviny
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Fifa 22 letmo vyzkousena, libi se mi nove detailni statistiky a souboje o mic. Padaj docela goly z dalky, zvlast z fines shotu.. golmani obcas delaj poradny kiksy

mohli by uz poresit ty licence, klubu bez licence spis pribyva nez ubyva, nekolik repre s fake hraci, napr Brazilie
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    to se da dost tezko dokazat no

projedu reddit jestli to tam resi..
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    MELDA: SBC jsou Vyzvy tvorby muzstev.

Sleduj ceny hráčů třeba na www.futbin.com mají i aplikaci do phone. Zítra rano ceny hráču nejspíš klesnou jako každé pondelí po dohrání weekend league. Uz dnes ty ceny nepatrne klesají. Ale jak rikam, cim vice je zajimavych věcí v SBC tak leze hracum s vysokym hodnocenim cena nahoru. Hrajes to na jake platforme?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROBIEN87: Hele, nevim co myslis tim sbc, ale kdyz mas deset karet, kde je vyvolavaci cena 10500 a prihoz je na 44k, protoze ty mas 43500, tak je to hooodne divny. Zvlast, kdyz chytnes karu, kde nikdo neprihazuje, hodis tam 11k a najednou sup, prileti prihoz a je a ted hadej...ano..44k. Takze tak.
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    MELDA: Jeho cena ale neroste protoze by byl nejak extra dobry a hratelny ale protoze ma vysoke hodnoceni a hodi se do sbc.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Dole je cena hrace a ta kolik se prodaval, kdyz sem mel 2k na uctu. Jakmike mam 43k, tak se cena zvedla, klasika na zbliti. Sleduju to rok, jsem 100% presvedcen, ze tomu tak je, jak o tom pisu. A je to fakt dobrej pojeb.

MELDA
    MELDA --- ---
    Jako chapu, ze EA je nastvana, kdyz hraci se nejak podvodne obohacuji, ale me naopak sere to, jak EA umele zveda ceny u karet hracu. proste to je mrdka nejvetsi. Chapu, ze to ma byt motivace, ale kdyz vidite, ze se ceny urciteho hrace pohybuje kolem 18-25k, rak to berete, jako smerodatny, kdyz si to nasetrite, najednou je cena 30-35k..kdyz i to nasetrite, najednou je cena 45-52k. Proste tohle umele zvedani cen a ti boti, kteri jsou tam nastrceni a prihazuji do aukci a tak zvedaji ceny, ty jsou taky k pobliti.
    Takze se vlastne nedivim, ze se lidi snazi najit nejakou cestu, jak si vydelat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam