• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    Zas a znova mne neskutecne na Fife a jeji drazbe serou dve veci..pritomnost botu a pak taky to, ze mne to proste v urcitej moment znemozni prihodit. Coz me sere asi jeste vic, kdyz treba sem ucastnik nejake aukce, ta trva treba i 20 minut. Sleduji to, hlidam cenu, obcas prihodim a v zaveru, kdy to je treba minutu a mene do konce me to najednou zneaktivni prihozi a jen cumim, jak to vyhraje picus za smesnou castku, kterou ja bych klidne jeste o 15k prehodil. Achjo. Proc se tohle deje. To je presne to, co mne od vylepsovani a vlastne momentalne i toho celkoveho hrani odrazuje.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    potvrzeno

PlayStation Plus games for May: FIFA 22, Tribes of Midgard, Curse of the Dead Gods  – PlayStation.Blog
    https://blog.playstation.com/2022/04/27/playstation-plus-games-for-may-fifa-22-tribes-of-midgard-curse-of-the-dead-gods/

ROENICK
    ROENICK --- ---
    FIFA 22 Update Removes Russian Teams, Stadiums, Kits, Custom Items on PS5, PS4 - Push Square
    https://www.pushsquare.com/news/2022/04/fifa-22-update-removes-russian-teams-stadiums-kits-custom-items-on-ps5-ps4
    MELDA
    MELDA --- ---
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LYNCH: takze nikdo nic neví? buuuu
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    Tak vcera sem to prolomil. Poprve Elite divize.

LYNCH
    LYNCH --- ---
    sim vas. rozjel jsem profi kluby a na urovni 10-11 se mi sekl posun v levelu vejs a prestal jsem dostavat dovednostní body kteryma si hrace vylepsujes.
    odehral jsem x zapasu a na 11 se proste nedostanu, kazdy zapas jakoby zacinam od lvl 10

na youtube jsem nasel jak glitch odstranit, vymazal jsem ulozenou pozici, prisel o avatara, ale body mi zustaly. tak jsem dal dva zapasy a na kazdym jsem zacinal zase od levelu 10.

nevite nekdo co s tim?
    CICIN
    CICIN --- ---
    MELDA: jo přijde mi že to ve 22 nějak posrali, taky už mi pravý analog málokdy pomůže
    MELDA
    MELDA --- ---
    LYNCH: Infarktova zalezitost :-)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: jojo to se stava :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    LYNCH: I ta prava packa, ktera proste dava moznost predvyberu na koho si chces prepnout, tak ti proste nekdy dela takovou debilotinu, ze ti to proste na toho panaka nenajede i kdyby si se posral. Navic, kdyz potrebujes ovladat aspon nejakeho hrace atd, tak fakt moc casu nemas :-)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: pravou packou si zkus pomoct
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Oukeej.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: udelej screen jak to mas pls
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Nastavení? No prostě zrušíš 90% asistenci a ty který nechceš rušit a necháš je, tak ty dáš na polo asistenci :-)

Jediný co mně teda pořád pije krev, že nevím, jak nastavit přepínání hráčů, aby ně to co nejvíc vyhovovalo. Jako občas nechápu ten algoritmus přepínaní, kdy jde útok na tvou bránu, oni útočí ve třech na tři tvoje obránce a tobě to přepíná jen na jediného obránce, ale na x milionu záložníků, kteří jsou hluboko v poli daleko za těmahle sprinterama. To mám někdy chuť ten ovladač sežrat.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: dej screen
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak sem si pohral s nastavenim a okamzite se pro mne stala uroven profesional velmi zajimava. Predtim sem na tuhle uroven celkem uspesne deklasoval i silnejsi a vyrazne silnejsi teamy (ve squad battle), potom co sem si pohral s nastavenim, tak je to hrani zabavnejsi, clovek u toho vic nadava, ale zase je to proste hratelnejsi a realistictejsi a daleko vic me tesi vydarena akce. A samo, dostavam na prdel i od slabsich, ale prijde mne to fajn :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: No jo no...ja Champions nehraju, nebot se obavam, ze muj skill je na tohle dost nahovno, zvlaste,kdyz maji vetsina lidi nabombeny teamy.. objektivs obcas delam, ale taky ne moc. Ja si proste hraju fotbal jen tak pro radost ve Squat battle.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: To je jenom o mnozstvi balicku. Kdyz delas objectives a hrajes Champions, tak dostavas baliky, z kterejch padaj dobry hraci. Ja jedinyho nekoupil. A prachy do toho taky necpu. Hodne tocim, prodavam hrace a kupuju promo balicky ty velky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam