• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: jo vidis je to tam
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Nevim jakto, ale vypadnul. Od ty doby se mi to nestalo.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: letos uz tam ale stribrny preview nejsou

a jak muze ze silver packu padnout ikona? bug?

ten Otavio se mi prodal za 37k buy now, koupen za 16 :)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Mne v minuly fife vypadnul ze stribrnyho nahledovyho ikona Dalglish, takze od ty doby otviram i stribrnej denne 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: tak stribrnej a bronzovej balicek je k hovnu zejo, ty jsem pak uz ani neotviral

ono to jde otvirat i pres tu mobilni apku takze jsem si ji dal na plochu a tim se mi to pripomene..
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ale to se dali nakouknout vsechny balicky. Jen ne ty premiove. Ale zlate, stribrene, bronzove a ne jen dva.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: otviram to vice mene denne.... obcas zapomenu. Ale jako jo. Kouknu se tak z 80% kdyz zapnu fifu.

Kazdopadne nikdy sem tam nemel nic co by stalo za nakup toho balicku. V minule fife21 na konci sezony mne tam padnul messi. Ok.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: a otviras to denne nebo jak kdy?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tohle vim..koukam na to, nikdy sem tam nemel hrace pres 80+ a uz vubec ne nejakyho special.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: no ja tam mel TOTS Otavia, 90 rating
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to ses pripravil o dost packu. Ale ja na to tuhle sezonu taky dost zapominal
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jo tohle to...klasickej zlatej balik s nahledem....jako jo...tohle...tam byva vzdycky uplny hovno.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Vubec nevim :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ve store / packs / gold packs a mas celou Fifu kazdej den jeden, otevres ho a podle obsahu se rozhodnes jestli ho koupis za 7500 coinu (minula Fifa 5000)

docela sikovna vec, obvykle je tam shit ale najdes i dobry hrace, vcetne TOTS
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vubec o nich nevim :-) nemam tucha, kde je hlidat :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    stalo se vam, ze preview pack zmizel driv nez za tech 24h? smutny bylo ze v nem byl zrovna TOTS hrac, o pulnoci mi ten pack zmizel, chvili tam nebyl zadnej k dispozici a pak se objevil dalsi. Pritom to bylo ted z utery na stredu a portugalska tots je tam tyden 22. - 29.5.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: Champions by mely urcite sypat prachy xp i packy, vidis tam odmeny jako u Squad Battles
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: jo bylo to, me loni v srpnu/zari napadal ten TOTS Son, Mertens, FOF Sanchez a to bylo ze tam byly vsechny mozny specialni karty
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak mam dva. :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: LOL, tak takovou kartu/hrace nemam ani jednu :-)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: V SBC SWAPS se daji vymenit. Je to stejny jako s ICONS
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam