• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak Champs hrat nemuzu. Protoze Chumps se neda hrat bez full asistence na strelu. Ja to mam vyple a nevim proc, ale z 40 strel na branu slo 100% strel vedle, nad nebo do brankare. Mel sem totalni, drtivou prevahu, ale gol sem proste nedal. On dva ojedinele utoky, strela zpoza velkyho vapna gol. Ty vole, to je na rozslapani ovladace. Tohle hrat bez asistenci fakt nejde.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    co vubec nechapu jsou ty Stadium items..k cemu? kdyby to slo vypnout.. koho zajimaj naky tifo s dinosaurem a podobny sracky? casto se to jeste otvira v packu a ma to animaci a ohnema jak TOTS hrac a je to naky choreo nebo tifo..
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: jo vidis je to tam
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: V tom priview prave, jinak bych to nekoupil.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jj to jsou prijemny coiny... byl v tom preview packu nebo normal?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Koupil sem ho v baliku za 7500 a za 18k sel obratem do sveta.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: golmani padaj nejvic a jsou nejmin oblibeny
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak me ted padl ve zlatym baliku.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: ne ja jsem o ten preview pack s Otaviem prisel nez jsem ho otevrel, jak jsem psal, tak jsem ho pak koupil za 16k na marketu

gold pack na ps taky stoji 7500
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Gold pack stoji na PS 16000? Na XBOXu 7500
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Nevim jakto, ale vypadnul. Od ty doby se mi to nestalo.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: letos uz tam ale stribrny preview nejsou

a jak muze ze silver packu padnout ikona? bug?

ten Otavio se mi prodal za 37k buy now, koupen za 16 :)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Mne v minuly fife vypadnul ze stribrnyho nahledovyho ikona Dalglish, takze od ty doby otviram i stribrnej denne 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: tak stribrnej a bronzovej balicek je k hovnu zejo, ty jsem pak uz ani neotviral

ono to jde otvirat i pres tu mobilni apku takze jsem si ji dal na plochu a tim se mi to pripomene..
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ale to se dali nakouknout vsechny balicky. Jen ne ty premiove. Ale zlate, stribrene, bronzove a ne jen dva.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: otviram to vice mene denne.... obcas zapomenu. Ale jako jo. Kouknu se tak z 80% kdyz zapnu fifu.

Kazdopadne nikdy sem tam nemel nic co by stalo za nakup toho balicku. V minule fife21 na konci sezony mne tam padnul messi. Ok.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: a otviras to denne nebo jak kdy?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tohle vim..koukam na to, nikdy sem tam nemel hrace pres 80+ a uz vubec ne nejakyho special.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: no ja tam mel TOTS Otavia, 90 rating
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to ses pripravil o dost packu. Ale ja na to tuhle sezonu taky dost zapominal
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam