• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: No mne to prave s tema asistencema uz nebavilo 😀 Ale v tech champions teda sem total looser.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Ale schvalne se zitra podivam jak to mam nastaveny. Sem na nocni. Nepamatuju se kdy naposledy sem do toho vubes sahal.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Tohle mam nastaveny defaultne. Ses docela kaskader hrat to bez pomoci. To se neda 😂 Budes asi hodne dobrej az si to vsechno zapnes zpet.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tohle myslim....
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: No ja spis myslel nastaveni asistenci strely, centru, prihravek atd. ja to mam povypinane a teda dat gol v champs je brutal tezky.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: vzdani v menu by melo jit poznat, zbytek asi nejde no

me takhle spadla hra pri finalni obrazovce ve squad battles a pri vyhre 13-0 mi to zapocitalo prohru, byl jsem slusne nasranej
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Tak asi vis podle ceho se to vypocitava. Neni to proste doreseny a nerozlisuje (nepozna) to podle toho jestli on to vytah ze zdi, vypadnul net nebo vzdal zapas v menu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: no to je jasny. Nekdy pomuze i jen zmensit uhel pri strele kratkym vybehem
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Jo, pouzivam vicemene vsechno. Vybihani brankare je zaklad 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: kdyz drzis levej i pravej spodni tak je to to automaticky napadani, jen levej i jen pravej taky neco je

ono je toho koukam hafo

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jo to nechapu proc pokud on leavne tak nedostanes full.. pokud to jen spadne ok ale pokud prokazatelne leavne..nebo myslite ze trhaj kabel z konzole apod? nebo hra nestihne poznat zavreni apky ?
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Tak oni to nedohravaj protoze mas 20 zapasu a chces hlavne dostat ty odmeny, tak nema cenu ztracet cas prohranym zapasem a jde na dalsi.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Pripadne prepinam na 4-1-2-1-2(2) kdyz potrebuju dat gola. Hraju nejlepsi obrana je utok. Mam rychly stopery, takze uniky vetsinou pokreju. Ale nekdy si me taky pekne namazou na chleba. Vyhra prohra v champions tak 50:50, vcera sem uhral myslim 50b. To napadani se dela tusim Pravym hornim, ale to vyzkousej. Delam to automaticky 😀

MELDA
    MELDA --- ---
    Ale jak rikam, nechapu ten smysl. Ja dohravam zapasy do konce i presto, ze tecu 5:0 a podobne. Pak narazim na nekoho, kdo dostane v 10 min dva goly a hned odchazi ze hry. Krom toho, ze ja za to dostanu mizerne penez a mal xp, mne to prijde trochu trapny.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Muzete mne sem odfotit vase nastaveni s jakym hrajete championat? Protoze neverim, ze jsem po dvou letech takrka denniho hrani fify takhle levej. Ted me porazil borec s totalnima zevlama a vice mene pouzil jen tri hrace a brankare. To ze jeho hraci, ac bronzovi a stribrni byli rychlejsi ve vsech ohledech nez moji hraci, o tom ani nemluvim. O tom, ze me za kazdeho stavu napadalo hned nekolik hracu, kdy bylo videt, ze sipka jim ovladaneho hrace je uplne jinde je uz jen tresnicka. Nekde je chyba, verim ze ve mne, ale potom sem teda pekna sracka.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: na to prijdes..ja uz v tom mam za 3 roky odehrano pres 300 zápasů určitě. zacatky byly krusny, ted se uz drzim ve 4 divizi, nakoukl jsem do treti ale odtud sem vylitl hodne rychle,

jo to vypínání je mrdka ale kdyz prohravam v 30 minute 4:0 jiny reseni fakt neni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam