• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jo to nechapu proc pokud on leavne tak nedostanes full.. pokud to jen spadne ok ale pokud prokazatelne leavne..nebo myslite ze trhaj kabel z konzole apod? nebo hra nestihne poznat zavreni apky ?
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Tak oni to nedohravaj protoze mas 20 zapasu a chces hlavne dostat ty odmeny, tak nema cenu ztracet cas prohranym zapasem a jde na dalsi.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ale jak rikam, nechapu ten smysl. Ja dohravam zapasy do konce i presto, ze tecu 5:0 a podobne. Pak narazim na nekoho, kdo dostane v 10 min dva goly a hned odchazi ze hry. Krom toho, ze ja za to dostanu mizerne penez a mal xp, mne to prijde trochu trapny.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Muzete mne sem odfotit vase nastaveni s jakym hrajete championat? Protoze neverim, ze jsem po dvou letech takrka denniho hrani fify takhle levej. Ted me porazil borec s totalnima zevlama a vice mene pouzil jen tri hrace a brankare. To ze jeho hraci, ac bronzovi a stribrni byli rychlejsi ve vsech ohledech nez moji hraci, o tom ani nemluvim. O tom, ze me za kazdeho stavu napadalo hned nekolik hracu, kdy bylo videt, ze sipka jim ovladaneho hrace je uplne jinde je uz jen tresnicka. Nekde je chyba, verim ze ve mne, ale potom sem teda pekna sracka.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    MELDA: na to prijdes..ja uz v tom mam za 3 roky odehrano pres 300 zápasů určitě. zacatky byly krusny, ted se uz drzim ve 4 divizi, nakoukl jsem do treti ale odtud sem vylitl hodne rychle,

jo to vypínání je mrdka ale kdyz prohravam v 30 minute 4:0 jiny reseni fakt neni
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Nj, tak ono to vypada, ale ten hrac uz vi odkud ten gol da a odkud ne, proto nema cenu strilet 40x, taky vi kam se postavit s hracem aby zablokoval strelu. To chce jenom odehrat vic zapasu. Ten prechod ze hry proti pocitaci chvilku trva, je to jina hra, ale urcite na to prijdes. To si hral asi zatim jen tu kvalifikaci do turnaje?
    MELDA
    MELDA --- ---
    A posledni nevyhoda je, ze u toho clovek dost nadava, tak je to fotbal ze, takze na vas nabehne pritelkyne a zjebe vas 😀
    5 zapasu, jedna vyhra. 3 jisty zapasy prohrany bud v nastaveni a nebo ze souper jednou, dvakrat vystrelil na branu a dal gol a ja ze 40 strel nula.
    Dal sem celkem asi 8 golu a z toho jen tri pekny, poctivy goly. Jinak vse nejaky tece, odrazy atd. Nejak mne to nesedi.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A kdyz nahodou vyhravate 3:0, tak se hrac odpoji.
    A jeste sem narazil na takovyho, kterej me to asi 10x pred zacatkem utkani pauznul. Uz sem chtel odejit.
    No a pak jsou tam ruzny finty, ze kdyz vedete a utocite, tak souper stale vyvolava preruseni hry, ktere kdyz mu ho potvrdite, tak zrusi. Vice mene vas to jen rozptyluje.
    A dost casto vam neni ani umozneno stridat. Coz sem absolutne nepochopil.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak Champs hrat nemuzu. Protoze Chumps se neda hrat bez full asistence na strelu. Ja to mam vyple a nevim proc, ale z 40 strel na branu slo 100% strel vedle, nad nebo do brankare. Mel sem totalni, drtivou prevahu, ale gol sem proste nedal. On dva ojedinele utoky, strela zpoza velkyho vapna gol. Ty vole, to je na rozslapani ovladace. Tohle hrat bez asistenci fakt nejde.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    co vubec nechapu jsou ty Stadium items..k cemu? kdyby to slo vypnout.. koho zajimaj naky tifo s dinosaurem a podobny sracky? casto se to jeste otvira v packu a ma to animaci a ohnema jak TOTS hrac a je to naky choreo nebo tifo..
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: jo vidis je to tam
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: V tom priview prave, jinak bych to nekoupil.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jj to jsou prijemny coiny... byl v tom preview packu nebo normal?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Koupil sem ho v baliku za 7500 a za 18k sel obratem do sveta.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: golmani padaj nejvic a jsou nejmin oblibeny
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak me ted padl ve zlatym baliku.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: ne ja jsem o ten preview pack s Otaviem prisel nez jsem ho otevrel, jak jsem psal, tak jsem ho pak koupil za 16k na marketu

gold pack na ps taky stoji 7500
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Gold pack stoji na PS 16000? Na XBOXu 7500
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Nevim jakto, ale vypadnul. Od ty doby se mi to nestalo.

ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: letos uz tam ale stribrny preview nejsou

a jak muze ze silver packu padnout ikona? bug?

ten Otavio se mi prodal za 37k buy now, koupen za 16 :)
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    ROENICK: Mne v minuly fife vypadnul ze stribrnyho nahledovyho ikona Dalglish, takze od ty doby otviram i stribrnej denne 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: tak stribrnej a bronzovej balicek je k hovnu zejo, ty jsem pak uz ani neotviral

ono to jde otvirat i pres tu mobilni apku takze jsem si ji dal na plochu a tim se mi to pripomene..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam