• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Ta vytazena obrana je celkem zasadni. Zkus a uvidis jestli ti to bude vyhovovat. Zvysuje to tlak na protihrace. Musis mit rychly obrance
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: Mam to hodne podobne, jen teda nemam tak moc vytahlou obranu jako ty. A jedine co sem ted predelal, tak to rychle zalozeni akce pri ziskani mice. To sem mel predtim jen jako vyvazene. A uvidime. :-)

Vcera sem sice dostal 10:1 ale i sem vyhral 6:2 takze ono to mozna pujde.
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: L1 vim co dela...pri utoku tim prinutis spoluhrace do nabehu... naopak R1 si privolas hrace k sobe na rozehravku. Ano.. takhle tohle vim, ale ono obcas na tohle nemas ani cas, kdyz na tvao jedinyho obrance se riti tri protihraci :-)

A to nastveni co si posilal, tak to mam taky nastaveny... a rekl bych, ze asi dost podobne. mrknu na to.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: No tak to udelas presne tim nastavenim co sem ti vcera fotil. Navic kdyz ses v drzeni mice tak tim tlacitkem kterym prepinas hrace tim vybitis spoluhrace k nabehu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ja si hlavne budu muset prekopat rozestaveni.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: a pouzivas tu prihravku s drzenim myslim R1? to ten hrac nahraje a aktivne si nabiha. Tohle kombinuju s prunikovyma prihravkama a tim ze se nekdy zastavim s micem a pockam az me prebehnou spoluhraci a muzu prihravat dopredu. A nekdy to holt chce dat Attacking nebo Ultra Attacking..ale nema to az tak velkej vliv
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ja hlavne resim to, proc ti moji spoluhraci, ktere neovladam, tak bud stoji na miste a kdyz tahnu balon na branu, tak nesprintujou do vapna, ale line se plouzi za mnou a nebo naopak se furt serou do ofsidu, kdyz jako obrance potrebuju vyvezt mic...to nemam komu nahrat a mam vsechny v ofsidu. Tohle nechapu, kde je chyba v nejakem mem nastaveni...protoze v opacnem pripade je UI ve Fife uplne na palicu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    me taky prijde ze napr mirit prihravky rucne je peklo a kdyz pak Kevin De Bruyne nebo podobnej mazak neprihraje presne na 10 metru tak je neco spatne, on proste i v zapase da na takovou vzdalenost 50 prihravek presne

a v tech Champions logicky potrebujes vsechny vyhody protoze jsou tam dobry souperi
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Tak ono realistictejsi to z myho pohledu neni. Tohle je osefovany kvalitou hracu. Pokud budes hrat s bronzovejma, tak ikdyz mas zapnuty vsechny pomocniky, tak mu strely litaj vsude mozne, prihravky neda presny atd. Pokud si to chces udelat zabavnejsi hraj treba jen se zlatejma nebo si zvys obtiznost. Proc se mucit rovnou zmenou nastaveni. V champions jde pouze o ty odmeny o nic jinyho nejde. Pro zabavu si muzes hrat rivals nebo pratelaky.
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: No to zase ne..max svetova trida. Ale nejak me to prijde takhle proste realistejsi, kdyz mudus mirit s prihravkou, strelou atd. jen u centru mam poloasidtenci. Jako zapinat to asi nebudu a uvidime, kam se prokopu. 😀
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: A to si to hral na Legendary proti pocitaci s asistencema a nebavilo te to?
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: No mne to prave s tema asistencema uz nebavilo 😀 Ale v tech champions teda sem total looser.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Ale schvalne se zitra podivam jak to mam nastaveny. Sem na nocni. Nepamatuju se kdy naposledy sem do toho vubes sahal.
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Tohle mam nastaveny defaultne. Ses docela kaskader hrat to bez pomoci. To se neda 😂 Budes asi hodne dobrej az si to vsechno zapnes zpet.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tohle myslim....
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: No ja spis myslel nastaveni asistenci strely, centru, prihravek atd. ja to mam povypinane a teda dat gol v champs je brutal tezky.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    JERMAINE: vzdani v menu by melo jit poznat, zbytek asi nejde no

me takhle spadla hra pri finalni obrazovce ve squad battles a pri vyhre 13-0 mi to zapocitalo prohru, byl jsem slusne nasranej
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam