• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    Robertooooo

ten primak je proste nejvic primak v historii, pro me. A to jeho stehno? mel stehno jak jiny lidi dve

Roberto Carlos Incredible Free Kick (France 1997) (Sky Sports English Commentary) [HD]
    https://youtu.be/crKwlbwvr88
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Ted te asi trosku nastvu. Dneska mi padnul z odmen za Rivals a za sezonu 😀

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ja vim ze si je nekupujes ale i tak jsou hodnoceny nejakou hodnotou v coinech a podle toho muzes rict jestli otviras shit packy a pak se nemuzes divit ze nic nepada, nebo otviras kvalitni packy a mas fakt smulu

dalsi cesta kterou jsem delal i ja je vydelat coiny hranim, pak za coiny kupovat hrace do SBC, casto jdou koupit fakt levne a za SBC jsou prave i megapacky apod

ano je avizovano ze je v balickach TOTS laliga, jenze jak pisu, v beznych packach je sance treba 1%. Tim padem ze 30 packu nic moc cekat nemuzes. Pozdejc bude ta sance vetsi, az bude zase ten event ze tam budou vsechny TOTS, FOF apod. Pokud to teda letos zase bude
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Pritely, kamarade...ja si balicky nekupuju... tohle je z tech co me napadaji za odmeny. A jen to hlasim. Ano...v tom balicku two 85+ jsem mel dva hrace 80+, ktery sem samozrejme uz mel. Takze sem to opet odevzdal zdarma pryc :-)
    Tak jako beru, ze kdyz avizujou, ze tento tyden najdete v balickach hrace z TOTY LaLiga atd. tak to beru tak, ze to muze byt v jakymkoliv baliku. Coz bych cekal, ze treba kdyz uz jich otevru 30 tak ze by behem toho tydne neco padnout mohlo.... ale prd. To sem za ten tyden uz vydelal vicc hranim :-)

Mam na tohle pechacek.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    nejvic je Ultimate pack aka 125k pack

FIFA 22: All Packs And Prices In Ultimate Team
    https://www.gfinityesports.com/fifa-22/fifa-22-ultimate-team-fut-packs-list-prices-content-champions-division-rivals-sbc-rewards-ps5-xbox-series-x-s-ps4-xbox-one-pc/

dobry znameni je kdyz je v nazvu "players" pack, jsou tam jen hraci a ma vyssi sance
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: hele u balicku ve storu si muzes zobrazit pravdepodobnost, jakou ma jaka trida hracu...a TOTS ma treba 1% v premium gold packu, takze musis otevrit az stovky balicku. Packy maj svou hodnotu v coinech a ta je od 7500 az po nakych 100k nebo 150k. A az v tech nejlepsich jsou vetsi sance, treba az 10%. Dobry jsou ty "Two 85+ players pack" apod, z tech mi padly moje TOTS ve fife19

pak mas i garantovane TOTS balicky nebo player picky a tam je to jistota. Ale ty nejsou samozrejme snadno k sehnani

youtuberi pri TOTY nebo TOTS slozi treba 300x nejaky SBC na kompu, z nich vypadne 300 balicku nebo i vic a pak uz je to jistota :)

to ze si kazdej tejden otevres par balicku a to jeste tech horsich co padaj z odmen proste nestaci
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kazdopadne na dolovani nejakych vzacnych hracu z balicku mam dost peska. kdz to shrnu, tak z 30 balicku me mozna tak padl 2x vzacny hrac. A to jednou TOTW a jednou TOTY a povetsinou padne neco 75+ az 80+, ale tam je tak 98% pravdepodobnost, ze dotycneho hrace uz mam a onen duplikat neni prodejnej, takze se ho zbavuji zdarma. (stejne tak neprodejnej je uz i ten muj vlastneny)

Ale teda s nastavenim sem konecne spokojenej a konecne to uz neni takova tragedie. Zapasy jsou zabavny, pretahujeme se vetsinou o gol a jsou to nervy az do posledni vteriny.

Roe vole..pojd si dat nejakej pratelacek :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak, konecne sem si nastavil vse ke spokojenosti a je to hratelny. Uz pokukuji po 6 divizi, ale to bude tezky, tezky :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jj taky jsem je nenasel vcera a dnes
    treba jen pauza
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ted koukam pres apku na ty balicky karet a zjistuji, ze zrusili nahlizeni.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jdu to omrknout :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    mam novej transfer target, 90 CB TOTS Bremer. Prodava se od 11k a cenu ma kolem 25-30 bezne. Samozrejme musi mit clovek stesti na aukci
    PROCKOOP
    PROCKOOP --- ---
    How FIFA and EA Sports Split
    https://youtu.be/EDyrfRDj1Wo

Tohle bude prdel sledovat
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak jedina vec co me na cele fife sere, je to prepinani hracu. Porad nepochopim v cem je logika, ze ti to voli hrace co jsou za balonem a nikdybprotihrace nedobehnou. Asi 100x me tohle prepinani zkurvilo zapas. Neumim ti, nevim co tam mam nastavit a strasne me to sere.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak z poslednich 8 balicku me vzdy jako hvezda na fanfary, gejziry a konflety vypadl hrac, ktereho sem uz mel a povetsinou neobchodovatelny. Takze z 8 blicku mam uplny hovno. Zavidim tem, co tam padaji TOTS hraci a jiny vzacnejsi karty. Me nic.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Vcera me to nedalo a schvalne sem vratil do defaultu to nastaveni. Z 10 zapasu 8 vyher. Hmm.. Za vcerejsek vykopano z Divize 10 do D8. Ok..v tomhle stavu je to hratelny, ale...

- sere mne, ze pri tehle automatice UI za me dost casto urcuje prihravky na hrace. Tedy, ze treba ja vylozene dam packu k sobe, aby to nahral na nabihajiciho hrace do kridla a on to soupne do stredu na branu obsazenymu utocnikovi.
    - Stejne tak centry, dlouhe prihravky vzduchem. Kdyz to lehce podrzite, tak to kopne dloubakem hraci, kterej je u vas na par metru. Aby prenesl hru z kridla na kridlo, musite opravdu dlouho podrzet tlacitko na centr.
    - Do tedka jsem neprisel na to na jakym principu funguje prepinani hracu.
    - Pri automatice velmi casto sam UI urcuje, kolik hracu budes mit v sestnactce. Coz me docela sere a nebo sem debil a neznam nejaky dalsi skryty volby a taktiky pri hre, ktere se vyvolavaji na krizi. Kazdopadne velmi casto sem mel pri roku v sestnactce dva hrace (souper treba jen o dva vic, ale..).
    - S klidnym srdcem mohu rict, ze moje puvodni striktne obtiznejsi nastaveni opravdu dava daleko vetsi pozitek ze hry, ale bohuzel v takove rychlosti,jako se hraje champs proti online souperi je to skoro nepouzitelne, protoze na to nemam skill. Se zaplou automatikou je to hratelne, ale uz to neni uplne ono.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak jsem toho TOTS Otavia koupil a prodal uz trikrat, dalsi nakupy byly za 28k a prodeje za 32 (min bid) a 36k (buy now). Neni to uz takovej vejvar jako poprve ale porad lehce vydelany coiny
    JERMAINE
    JERMAINE --- ---
    MELDA: Ta vytazena obrana je celkem zasadni. Zkus a uvidis jestli ti to bude vyhovovat. Zvysuje to tlak na protihrace. Musis mit rychly obrance
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a hraju 4-3-3 attacking..
    MELDA
    MELDA --- ---
    JERMAINE: Mam to hodne podobne, jen teda nemam tak moc vytahlou obranu jako ty. A jedine co sem ted predelal, tak to rychle zalozeni akce pri ziskani mice. To sem mel predtim jen jako vyvazene. A uvidime. :-)

Vcera sem sice dostal 10:1 ale i sem vyhral 6:2 takze ono to mozna pujde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam