• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak 50k porad neni 100k za kolik sem to koupil v tu dobu extra vyhodne ja :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: taky to může být ta default cena, hodně lidií tam mrskne hráče na prodej a nechá ty default hodnoty :) akorát pak to vyleze na nějakou aktualni cenu, tzn tyhlety zaklady za 27k muzou stejne vylezt na 50. To se da sledovat kdyz vidis par aukci jak konci, ale to vis :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jo ja ale udelal asi 70k na tech hracich ale pak jsem je utratil :) jak jsem psal koupil jsem ted dva TOTS hrace za celkem asi 80k

ja to skoro ehraju a prodavat kupovat jsem zacal vic az ted v kvetnu jak vysly TOTS
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak na prestupech sem uz udelal cca 600k :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak zas tak se ziskem neprodavas :-)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: njn asi byl v nejaky dobe oblibenej a pak klesl. Já navíc vetsinou kupuju a prodavam v odstupu dní, takže to neklesne o tolik no
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak ten Vardy...byl fakt provar... kdyz sem ho kupoval, tak se cena bezne pohybovala kolem 120-130k a ja ho koupil kolem kila...mel sem radost.Pak si rikam, prodam ho...a sup porovnam cenu a x prodeju, kde byla cena i za 30k a podobne....fakt ulet. Tady u tech hvezd sem povetsinou provaril tak 5k a tak, ale tady sem provaril 40k :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: tak to ja jeste neprodelal ani fenik, vse slo za vic nez jsem koupil. Už mám v sestavě dva 90+ TOTSy koupený za příjemný prachy
    MELDA
    MELDA --- ---
    A jinak Vardyho, kteryho sem koupil za 103k a v mem teamu hral totalni tuzku, tak sem ho prodal s brutalnim prodelkem... jen za nejakyhc 59k. Fuck.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Takze pokud nekdo chce takovyho hrace, tak ted je jeho bezna prodejni cena kolem 45-50k. Dopici :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jo..vcera
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: a to padlo z preview packu?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jeste predtim se bezne prodalaval za 220k :-/ fakt skoda a ja prave presne cekal na nejakou takovou kartu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Me padl Bale... a taky tisicum dalsim...takze najednou je za 50k misto 150k :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tenhle kluk usatej mi padl z preview packu takze obcas z toho neco vypadne :) je to FUT birthday karta

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam