• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to jde, ja snad nemam zatim nic nad 80. Z ceho ti to padlo, hrajes squad battles?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Zatim takto...

MELDA
    MELDA --- ---
    A teda abych nebrecel, tak mne padl Kane, ale neobchodovatelnej.... no uz je v sestave, tak uvidime.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jo, tak mobil pouzivam, kdyz sem v MHD :) Prost je to o pohodlnosti :-)

Jinak si tu jen tak postesknu...strasne mne sere, ze me klasicky padaji karticky, kde tu nejvyssi hodnotu maji brankari...ale z nejakych pseudo lig :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: aha na to ja prave pouzivam mobil.. a web by mi v praci nejel protoze agresivni proxy :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: nevsiml sem si toho v apce...na webu sem si toho vsimnul ted.... proc? Protoze to mam v praci na kompu a kdyz mam chvilku tak cumim a prodavam a nakupuju a tvorim VTM :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: mobilni apka to mela uz dyl. Proc vlastne pouzivas ten web?
    MELDA
    MELDA --- ---
    V te aplikaci k Fife je nove pridano obnoveni rychleho prodeje....

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak kdy dame foco...ja ji mam od pondelka :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jj byly tlaky doma :) ja bych klidne pockal
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja v tom mam uz 10+ hodin a pohoda. Jen teda mne mrda, ze nez to ofiko vyslo, tak nekdo mel uz hodnotu teamu 500mio :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Si to koupil? :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    je to teda fakt pomalejsi, pekny jsou ty cutsceny s publikem, to byla docela slabina, tam by se dalo i vic zapracovat, chorea v prubehu zapasu, prostrihy na jednotlivy fandy, transparenty apod

zvuk site jsem uplne nepobral, ale ze treba hvizdy rozhodciho jdou z ovladace je pekny

golmani obcas komicky zakroky

chvalim navrat Chorvatska do narodaku, Juventus taky uz neni Piemonte Calcio.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jojo, ten zvuk je jak kdyz zavres viko of krabice. Neverim, ze tohle by bylo slyset na ruchovych mikrofonech...brevno ok, tyc ok, ale ta sit..to je proste ulet.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    JADRO84: sem si ani nevsimnul..

mne zajima jen a pouze proc to ma tak debilní zvuk.hrozne to ruší
    JADRO84
    JADRO84 --- ---
    LYNCH: me tam spis trochu vadi, ze se sit vlni az moc. Prvnich par zapasu to byla zajimavy, ale prijde mi to prehnany
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    vim ze vetsina veci ma nejakej duvod..ale proč ta síť zní furt tak dementě???
    JADRO84
    JADRO84 --- ---
    Taky uz tam hral typek bez obliceje? :) bal jsem se ho celej zapas. Sry za kvalitu, fotil jsem to mobilem z tv

ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: KONECNE, trvalo jim to jen asi dva roky :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    HAVANA: Az pet....no super. :-) Ja sem zatim prohodil jen 4 hrace behem tri stridani a uz i to me prekvapilo. Ve Fife 22 to bylo vzdy jen 3 hraci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam