• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jojo, ty sem zkousel i sem tadyvo tom psal. To je cajk.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak mne teda opravdu hodne chybi v modu FUT zmena pocasi. Fakt vrlka skoda a nerozumim tycdovody, proc je stale jen perfect weather.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK: a uz to tam nebylo loni
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    divny je ze ze hry zmizel prehled klubu ve smyslu kolik mas hracu a moznost vsechny prochazet a prodavat, to je jen v mobilni apce a asi na webu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: zkousel jsi ty Moments? ziskavaj se tam naky hvezdicky za objectives typu "dej s hracema premier league dva goly po centrech" a mas i urcenej cas za jak dlouho to musis dat a jaka bude obtiznost soupere
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jo totok 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: v Objectives
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Na mne teda nevyskakuje nic 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ale je to zase ultra chytlavy, vsude vyskakujou naky odmeny coin boosty packy apod apod :) tohle oni umej
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    je to jeste slusne zabugovany, golmani jsou slaboucky, resp nekdy vytahnou skvelej zakrok a jindy pustej smudlu z dalky a to jeste tak ze faj k mici ruce a pak je stahnou
    MELDA
    MELDA --- ---
    Me spis zajima, proc se na prestupovem trhu ukazuji slabsi hraci a silnejsi si musis vyhledat konkretne, dle jmena. Tohle me taky celkem sere.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tahle slava se deje i u ziskani Chorea 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    proc proboha ma DRES svou animaci s otviranim jako kdyz se otvira hrac? to je demence, uz to tam bylo driv

vubec vsechny ty stadium itemy a goal sfx vfx by mely jit vypnout, jen to zdrzuje a otravuje :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Hraju, hraju ale 90% koupeno. Padaj me nizky hraci, tak je prodavam.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to jde, ja snad nemam zatim nic nad 80. Z ceho ti to padlo, hrajes squad battles?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Zatim takto...

MELDA
    MELDA --- ---
    A teda abych nebrecel, tak mne padl Kane, ale neobchodovatelnej.... no uz je v sestave, tak uvidime.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jo, tak mobil pouzivam, kdyz sem v MHD :) Prost je to o pohodlnosti :-)

Jinak si tu jen tak postesknu...strasne mne sere, ze me klasicky padaji karticky, kde tu nejvyssi hodnotu maji brankari...ale z nejakych pseudo lig :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: aha na to ja prave pouzivam mobil.. a web by mi v praci nejel protoze agresivni proxy :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: nevsiml sem si toho v apce...na webu sem si toho vsimnul ted.... proc? Protoze to mam v praci na kompu a kdyz mam chvilku tak cumim a prodavam a nakupuju a tvorim VTM :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam