• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    zabugovany je to strasne...vcera sem vlez do replaye, a neslo z nej odejit jnak nez ukoncenim hry...
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Hele...ja to vcera hral...potom co to stahlo nejakou aktualizaci a takovy zaseky a pohyby hrace, kdy chvilku zasek a najednou desnej sprint a pumelenice atd, sem si pripadal, jak kdyz hraju nejakej vesmirnej kung fu fotbal.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: je to cely porad slusne zabugovany a to uz mame listopad, dva mesice venku...

ja zase ve squad battles klikl na zobrazeni souperovy sestavy a ukazala se jen lavicka...
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Nasel sem plno karticek takhle s nulou... fakt divny...nejakej error.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: vypadá to jako Lewa :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Koupil jsem za nej Morenu 88 za 23500,- a nekoho silnyho do zalohy poslu...uvidime. Delam spanelskej team silnej.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Co to je toto???

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to je slusny. Me jeste nic tak dobryho nepadlo. Co za nej planujes koupit?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ja si vcera konecne prisel na slusny penize. :-) V baliku me padl 90 Van Dijk, tak sel hnedka do sveta, kdyz sem videl, kolik za nej nekdo da :-)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK: lol ja ho za tech 10k prodal :) to si snad musel koupit nakej bot nebo EA samo :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    lol ten trh je rozmrdanej, 81 Uapmecano ma minimalni bid 10k...ale za tolik si ho nikdo nekoupi = je neprodejnej, muzu si ho vystavit :)

https://www.futbin.com/23/player/26881/dayot-upamecano

nekde dole ho resi
    https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/xphuy8/psa_ea_just_fixed_price_ranges/
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ale teda jinak hratelne, pohybove byl na tom PES lepe...to jako jo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja jedu dobu hral PES a Fifu dohromady... hodne sem to porovnaval a tak...no a jak to dopadlo vidite. Ale na rovinu rikam, ze to je tim, ze PES nema koupeny licence, takze mne opravdu nebavilo hrat za team s nejake smyslenou sestavou, ktera byla z desetiny spravna a zbytek doplnene nejakejma fiktivnima jmenama. Dost to kazilo na zazitku.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: tak EA ma urcite vetsi budget na motion capture a za ty roky ho ma rekl bych dotazenej co to jde
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: Teda animacema mi zrovna pes přijde mnohem dál než fifa...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: ja si nikdy nezvykl na ovladani a prislo mi to horsi graficky, animace a chybejici licence.. libily se mi ruzny tece a odrazy micu
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: Ten novej pes je picovina.
    Nicméně ročník 2020 je pořád by far nejlepší virtuální fotbal. I po třech letech hraní proti AI se stává (docela často) že dáš úplně novej gól...a ty góly často vypadaj fakt realistický...V tomhle fifa pokulhává. Stejně jako v brankářích

Na pc jsou i community patche se stadionama atd (je tam i česká liga patch), ale většinou jsou to jen soupisky, dresy, míče atd...prostě menší grafika.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: EA moc editory nevedou

takze si v PESu zahrajes za starej Arsenal a mas komplet ligu, stadiony, dresy atd? oni z toho ted udelali nakej free to play a jeste to bylo silene zabugovany...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: Oldschool patche má pes.

Nicméně by bylo super, kdyby fifa dala k dispozici editor tehle věcí..komunita by se pak o to postarala sama
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam