• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Offline asi jo.. me prave zajimal ten FUT
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: Ted mi došlo, že asi myslíš v rámci FUT, sorry. To jsem ještě nestudoval.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Trochu me naved, kde co kliknout, jakej postup. protoze me to nabidlo na zacatku vyber muzstva, dal sem Belgie, ale proste tim sem jaksi skoncil, nevim, kde sehnat komplet hrace do sestavy Belgicke v ramci repre a kde co pak rozject. Je to jen online, jako ze hraju pouze a vzdy proti jinemu hraci live nebo to jede jako squat battle v ramci kvalifikace, skupin atd?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hele, je tam u nich vzdycky takova ikonka casomiry.

KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: Dá se hrát normálně MS s repre dle výběru (která se kvalifikovala teda.)

jinak mě celkem potěšili, že s tim MS updatem přidali další (tuším že 40) písničky, včetně Song 2 od Blur, kterej byl hlavním songem FIFA 98. Dál tam jsou Moby (FIFA 01), Fatboy Slim (FIFA 99) nebo třeba MGMT (FIFA 09). Taková sentimentální blbost, ale potěšilo mě to.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vsechny jsou pouzitelny jen po dobu trvani Mistrovstvi v Kataru
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jeste bacha psali ze naky hraci budou pouzitelny jen do nakyho data, snad do ledna. Pak zmizej :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak mam dotaz, tedka jak tam rozjeli ten svetovy sampionat a jsou tam karticky reprezentyci atd, tak jako jak se da docilit toho, ze si je clovek sezene vsechny, kdyz jsou neobchodovatelny? Stejne tak, da se proste s tim teamem, pro ktery se rozhodnu hrat nejaky turnaj?
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Já je celkem dost těším na ten UFL(free2play on-line fočus). Doufám, že to neposerou. Fakt tu něco podobného chybí…
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    by mně hlo :D
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: njn, v posledni dobe je to cim dal horsi, vydavaj se nedodelky a testujeme je my...
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: A dostanu za to peníze? Protože to je normální práce, co lidi dělaj a dostavaj za to zaplaceno..

Říká se jim SW tester, nebo víc fancy qa engineer
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    zabugovany je to strasne...vcera sem vlez do replaye, a neslo z nej odejit jnak nez ukoncenim hry...
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Hele...ja to vcera hral...potom co to stahlo nejakou aktualizaci a takovy zaseky a pohyby hrace, kdy chvilku zasek a najednou desnej sprint a pumelenice atd, sem si pripadal, jak kdyz hraju nejakej vesmirnej kung fu fotbal.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: je to cely porad slusne zabugovany a to uz mame listopad, dva mesice venku...

ja zase ve squad battles klikl na zobrazeni souperovy sestavy a ukazala se jen lavicka...
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Nasel sem plno karticek takhle s nulou... fakt divny...nejakej error.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: vypadá to jako Lewa :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Koupil jsem za nej Morenu 88 za 23500,- a nekoho silnyho do zalohy poslu...uvidime. Delam spanelskej team silnej.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Co to je toto???

ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to je slusny. Me jeste nic tak dobryho nepadlo. Co za nej planujes koupit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam