• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    delejte to Daily login upgrade SBC, jde to delat denne a staci do toho bronze hrac a da to two rare 81+ players pack...
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    JAFROST: ze se to deje?! kolikrat si rikam ze jsem to zapomnel hrat:D
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    a dneska to je na rozkopani. Hrace mam v medu - zadnej pohyb navic, mic se jim plete, nahravky jsou pomaly nebo nepresny, v tutovkach to jde vedle, ukopavaj si mice, pletou se navzajem atd... ty vole nenavidim to
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: 😀 Ale to musiscRoe..ja to delam jen obcas pri braneji, pributoku to neumim.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: nejsem uplne chobotnice abych ovladal vic hracu ;)

jojo rikals to a ja neveril
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAFROST: musis ovladat vic hracu zaroven. Jednim bezet do obrany, druhym zakrizovat. Je to proste o tom ovladani.

Ale je pravda, ze me taky serou, hlavne pri utoku, kdy se protahnu po kridle, utecu jim a nemam komu centrovat, protoze se vykecavaj na pulce hriste a jdou krokem.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Jo, tak to uz sem ti rikal davno 😀
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    MELDA: ja teda spis nenavidim chovani hracu, ktery neovladas a prepinani hracu... uplne me vyjebava, kdyz defenzivni zloznik prestane sprintovat nebo jebe na souboj, i kdyz by mu stacilo natahnout nohu. Nebo kdyz obrance utika na pozici, i kdyz je evidentne jedinej, kdo by mohl krouit stredem beziciho hrace... a spousta dalsich kokotin
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to je klasika

me zas sere kdyz na pet nabidek na toho samyho hrace hodis prihozy a vsechno te okamzite prehodi na stejnou nesmyslnou castku, das 5000 a vse se okamzite hodi na 18500.. to vubec neni bot, ne ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Me to je asi jedno :-)
    Ja si jedu svou, je me mrzi, ze me stale hraci s nejvyssim hodnocenim padaji brankari, ktere uz mam. Jinak ted bezne zlate packy s hraci s hodnocenim max 78 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: je otazka jestli to neni fejk, sance ze padnou v jednom packu je podle me nula :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: no jo no, me nepadlo nic.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: slusny pack :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vubec
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: srry mel jsem fofr a taky jsem si rikal ze do SBC koukate
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Si mel rict
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    na tenhle pack bylo SBC, zjistil jsem to docela pozde ale zvladl jsem to slozit. Jsem zvedavej, co z toho padne :) asi zadnej zazrak ale pack se 100 hracema jsem nikdy nemel

MELDA
    MELDA --- ---
    Na Fife me neskutecne stve jedna vec a to je umele upravovani vlastnosti a dovednosti hracu. Tedy, kdyz hrajete zapas se slabym tymem, vasi hraci jsou obratni. Kdyz hrajete se silnejsim tymem, vasi hraci jsou okamzite degradovani na uroven bronzovych hracu, nedokazi se rychle otocit s balonem, celkove jsou velmi nemotorni actezkopadni, zpracovani jim dela problem, balon jim utika, pri strelbe na branu tak z 80% branu minou. Tohle me sere. Tohle umele ovlivneni hracova skillu. Vadi me to, protoze kdyz s nimi odehraju stovky zapasu, tak bezpecne tuhle zmenu vnimam.
    Patrne se to da nekde nastavit, ale netusim vubec kde.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    v Moments shopu je zdarma TOTY Messi na 7 zapasu na hostovani!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam