• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    GONZA223: Dá se tomu branit vybehnutim s brankarem:)

me spis spis serou dva typy jelit. Jeden zabehne do vapna az k brankovy care a posle to pod sebe a pak uz je to do prazdny. Jako jednou dvakrat beru, ale kdyz mi da takhle sest golu a jinak se na nic nezmuze, tak me to to proste sere, ta strojova naucenost :) to i ta AI je kreativnejsi, nez ty turecky decka. Druhej typ me sere tim, ze mi obstoupi pokutak, motá tam pul hodiny klicky uplne k hovnu, aby si to pak dvakrat prihral a zas si tam hraje na ronaldinha. Nekdy to prostouchne pres obranu a nahraje si pred prazdnou branu. Ale vetsinou to konci mym skluzem za žlutou:)
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    GONZA223: No pri hlavickove souboji je to, že do toho dáš tělo. Jinak nemuzes snad hlavu ani vyhrat. Hraju to tak uz podvědomě i když já zakončuju hlavou nebo ze vzduchu, tak dávam L2 a kolecko a tak stejne i pri obraném zakroku. Když máš balon a drzis L2 tak hrac dava mezi protihrace a mic svoje tělo. Taky tim zakoncujes z prvniho dotyku balonu. Aspon takhle to já hraju léta. I když v predchozich fifach se davalo golu hlavou vic, letos je trefit hlavou branku trochu umeni. S L2 to prave obcas udela i ty nuzky. Aspon doufam, ze si to nepletu s R2 + kolecko ale to by mela byt spis prudka strela a pri obrane je to jen sprint.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ROBIEN87: L2 je v obraně stínování ono při hlavičkových soubojích to má jiný význam to držet?
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    GONZA223: Drzis pri obraném zakroku L2?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ROBIEN87: na PS4 opravdu jakmile je roh frajeři totálně zkušeně naučený nůžkama a prásk ...
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    GONZA223: Na čem to hraješ? Obcas gola dostanu ale nuzkama snad ani jeden, to jsem spis dal x golu nužkama. I když teď ke komci hry s hracema s tak vysokym ratingem je to castejsi.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Už sem dostal asi 368 gol z rohu nužkama samozřejmě v onlinu ... už mě to pěkně sere protože to nejde absolutně ubránit ... já když kopu roh z 99% procent to hlavou napálim vedle nebo do gólmana :D Strašně mě serou tihle strojově neučený zmrdi :DD
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    lavka kvuli ratingu :) tech hostovani je tolik..

ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak ja ted takhle, Alisson byl z toho SBC, ted jsem dokoupil TOTS Zinchenka a TOTS Martinelliho a padl Nketiah. Celkem ctyri hraci z Arsenalu, jeste by se tam dali dat dalsi :)

CAM shanim, zatim dlouha hostovacka, stejne skoro nehraju :) pripadne ten 86 Smith Rowe je v rezervach.

Mam posetreno asi 170 packu a cekam na posledni Best of karty :)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    :)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    opet Futties daily challenge za megapack
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a moc dobry hraci mi z toho nevylezli, 86-87
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: jj chce to TOTW hrace

84 squad mas pravdu
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: já tam vidim akorát tu Futties Best of Batch 1 Player Pick. Kde sice stačí 84 squad, ale chce to jednoho TOTW hráče. Což mě poslední dobou sere, páč ty TOTW nebo TOTS chtěj snad všechny SBC a mně za celou dobu přišli akorát TOTS Lewandowski s ter Stegenem a těch se odmítám vzdát :) Když jsem si dělal toho Roberta Carlose, tak jsem si holt musel koupit nějakýho TOTW šmudlu asi za 30k, abych to dodělal.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    je tam jeste 8 hodin SBC kde staci dat 86 rated squad a dostanete Futties player pick ze 3 hracu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo ale pocit "aukce mi utekla o pakatel, mit tak o neco vic prachu" je myslim prirozenej cloveku
    ty boti to je neco jinyho
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Hele, paranoia. To je zkusenost. Sem v tom transferu a na burzach nechal miliony :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    picusove fakt :)

si ani nedaj praci s tim tam hazet botem alespon nahodny ceny v nakym rozmezi. Proste se hracum smejou do oci

ROENICK
    ROENICK --- ---
    co si myslim ze je ale jen tvoje paranoia je ze ty hraci se drazi za castky podle toho kolik mas penez, to si nemyslim.. to je EA u prdele jestli na hrace mas nebo ne ;)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    cekal bys, ze to bude horsi na zacatku a v prubehu a na konci se na to vyserou, kdo do toho za posledni mesice muze sypat skutecny prachy? proc by to delal?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam