• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ted je v Objectives snadno ziskatelnej 95 icon Scholes
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: Nakonec jsem zjistil ze to poskladam bez nákupu, mel jsem celkem hafo hracu. Padli mi Rui Costa, Papin, Barnes, Rush, TOTY van Dijk a Theo Hernandez. Ze kterejch teda vyuzjiu akorat ty TOTY. Zbytek fodder na dalsi SBC.
    Asi dvacet jich bylo pres 88, dalsich dvacet pres 85. Plus ctyri TOTW hraci, ktery mi zoufale chybej na ty SBC.
    Rek jsem si, že když je stejne asi sest nedel do konce, tak co uz:) Ale hlavni motivace byl spis ten gamble.

Nicmene mi vzrostla hodnota týmu o ctyricet mega. Mám 95 rating a 33 chemistry.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: To aby se jeden dal na bronzovej byznys :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: za pet squadu 85-89, dekujeme a posilame klicenku :)

dle futbinu za 380k kdybys to mel kupovat
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Jen tak FYI je tam od pátku 82x100 Rare Gold SBC.
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Za jeden den prodejem bronzových hráčů výdělek přes 100K to není špatný.

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ROENICK: důkaz místo slibů :)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    GONZA223: kdo koupi bronza za 2600 neví co s coiny :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ROENICK: jak říkám :) Třeba ted sem prodal 5x bronzovýho brankáře Evertonu, nějaký Andy Lonergan za 2600 nákup 150 ...

ROENICK
    ROENICK --- ---
    GONZA223: milion na bronzech? wtf :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Každopádně taky jsem si udělal radost tímhle šutérem :D ... V dětství to byl můj nejoblíbenější hráč

GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ROENICK: hele taky nechápu kdo ty bronzový hráče kupuje ale prostě jde na tom vydělat ... Klidne vezmu hráče za 150 a za 350 prodávám, vždycky naplním celý transfer list. Je to sice zdlouhavý ale už sem takhle od března vydělal skoro milion :)
    Tady vždycky koukám na aktuální ceny : https://www.futbin.com/players?page=1&league=13&order=desc&pos_type=all&sort=ps_price&version=bronze
    Jsou dost pohyblivý takže to chce sledovat často.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    position modifiery se daj prodat za 2k, gut
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ve Squad battles odmenach jsou TOTS packy, pekny. Uz od Gold 3
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    GONZA223: kdo je ale kupuje a proc?
    ja to taky cetl ale nak mi to myslim nevynaselo
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ROENICK: hele já prostě už X let nejvíc vydělávám na bronzových hracích... kolikrát koupíš za 150 coinu a za litra jdou ... hlavně hráči z Premiér League a Ligue 1 ale třeba i z MLS
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    projizdim naky 75-80 gold hrace co mam na prodej a nekteri se prodavaji za 5000-7000 protoze prestoupili do jinyho klubu a ta puvodni karta uz nepada z packu.. udelali jste na tom nekdo naky zajimavy prachy? koupi to vubec nekdo?

jakoze zjistit ze hrac po tom co vyjde Fifa prestoupi, skoupit treba 20x jeho puvodni verzi a pak prodat se ziskem? melo by jit posilat je rovnou do transfer listu a tam je mit
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja taky rohy branim jen drzenim kolecka :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    ROBIEN87: aha tak to musím při těch hlavičkových soubojích vyzkoušet ... To když máš balon tak to vím že to L2 je pokrytí tělem ale u těch hlaviček jsem to nevěděl :) dík za tip

KAKIHARA: to vyběhnutí občas zkouším ale některý mamrdi to pošlou na hranici šestnáctky a nůžkama to napálí a to je prostě nebránitelný :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    GONZA223: Dá se tomu branit vybehnutim s brankarem:)

me spis spis serou dva typy jelit. Jeden zabehne do vapna az k brankovy care a posle to pod sebe a pak uz je to do prazdny. Jako jednou dvakrat beru, ale kdyz mi da takhle sest golu a jinak se na nic nezmuze, tak me to to proste sere, ta strojova naucenost :) to i ta AI je kreativnejsi, nez ty turecky decka. Druhej typ me sere tim, ze mi obstoupi pokutak, motá tam pul hodiny klicky uplne k hovnu, aby si to pak dvakrat prihral a zas si tam hraje na ronaldinha. Nekdy to prostouchne pres obranu a nahraje si pred prazdnou branu. Ale vetsinou to konci mym skluzem za žlutou:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam