• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    HAVANA: Mluvis o FV24 nebo Fifa23, abych byl v obraze?
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    HAVANA: pošli odkaz, to bych chtel zkusit
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    HAVANA: tiki taka :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    HAVANA: ahh okok. moc jsem online jeste nehrál takže to uplne nemam pod kůží

každopádně mě serou ty prudký centry ze nevim jak na ně, jinak mi to prijde super a kvituju ze menu už neni tak debilně barevný atd
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    LYNCH: no protoze po postelovani slideru smerem k "realismu" je ta online hra strasne rychla...
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    HAVANA: jak to myslis ze online je jina hra? me ted jebal ea ucet tak jaem proti ai a byla to teda hrozna nuda
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    A maj funny bug. Když máš za zápas víc jak 200 prihravek, což je tak nějak můj standard, tak hra při zobrazení mapy spadne)))
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Sem si posteloval slidery podle nějakýho guidu a normálně i ta fifa vypadá jako fotbal :)

Akorát nemůžu hrát online, protože tam je to úplně jiná hra :D
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    hele jak řešíte takový ty střílený centry, přenesení hry? na xboxu to bylo myslim l1+čtverec ale to už nefunguje a ukazuje to nejakej debilní terč
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kazdopadne herni model u FC24 me docela prekvapil, je tam zmena a bavi me to. Je to teda jeste o tom, jak to sedne do ruky, ale rozhodne teda strelba lepsi a obtiznejsi nez u Fifa23 a celkove ten pohyb hrace je zase o neco blize fyzice a realite
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hlavne, ze ti na zacatku hry poslou oznameni, aby jsi se choval ferove a nepreposilal si prachy a podobny smeliny. Ale ze voni se chovaj sproste, vo tom ani slovicko.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ale teda ty prihazovaci roboti jsou i tady a vic prasacky nez obvykle. Fakt..total vomrd :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak jsem vyuzil 50% slevu a sel do toho. Jsem tedy zvedavej, jaky to bude 😀
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    pekne otravnej bug v mobilni app - z koncept hracu slozim SBC, jdu je koupit, vsechny koupim, dam send all to the club, jdu do SBC

spravne - vsichni koncepti by se meli sami nahradit realnou verzi, ve 23 to fungovalo

tady mi zmizeli vsichni az na dva hrace, pritom chemistry ukazovalo 20/33 a bylo to bugly

otestovano opakovane. Pridal jsem je tedy zpatky z Most recent nakupu ale stejne je to otravny. A stavet to znovu nechces... hodim asi jako ticket
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kluci... vyhrali jste. myslel bych si, ze v tom maji chybu... ze tam spatne popsali tlacitka... tohle bych nezahral ani omylem.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to jsou dve ruzny veci. V tech mych controls tady "Pass and move" je, najdi si to tam ROENICK:
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vyfotte me to okno, kde v nastaveni ten pass and move je a s jakou konfiguraci klaves. To me fakt zajima.

A teda o pass and move se nide v zadnym videu o FC24 nepise... zato se pise o precision pass
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: nenasel jsem tutorial primo na "pass and move", pisu ze v nakym o ovladani to byt muze. V MHD jsem to uplne do detailu nezkoumal :)

a "precision pass" je neco jinyho
    MELDA
    MELDA --- ---
    nemate zac :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    All New SKILL MOVES & DRIBBLING in EAFC 24 - Easy Tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=y2q7RfF3-kg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam