• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    MELDA: zkus si nastavit to next player switching na goal side, pri obrane to prepne na hrace mezi micem a tvoji branou, coz je vetsinou idealni, me to docela pomohlo
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    MELDA: to maj v tom letos novym menu vymysleny uplne debilne, musis pryc z ultimate team do hlavniho menu a pak levou packou doleva, nebo uprostred hry se to da nastavit
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak obrana a prepinani hracu je vzdycky to, co me prohraje tak 99% zapasu v Rivals :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    KRYSUX: Díky. Já jsem ale zatim nenašel ani to game settings :-)
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    MELDA: to nastavujes tady, jak automaticky prepinani L1, tak manualni citlivost packou, potreba ozkouset co ti vyhovuje

MELDA
    MELDA --- ---
    Muzete me nekdo poradit, kde najdu nastaveni ve fc24? Mam, jako obvykle obrovsky problem s prepinanim hracu.
    Nechapu, proc me to vzdy v tech vypjatych situacich prepina mezi hraci, kteri nejsou u balonu, ale dost casto v pici, mjmo hru a deni.
    Mam prepinani jak packou ve smeru, tak L1. Ted jen musim vedet, zda to mam k baloju nebo k cemu.

Jde to nastavit? Nikde jsem nic takoveho nenasel, moc se v tom menu neorientuju.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Zatim se me nabizi jen ty packy za 10
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: vcera jsem ho otevrel. Myslim ze v nem bylo slusny mnozstvi 80-84 hracu. Nakej energizer pack
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: 30 sem jeste nevidel
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jsou tam 10 a 30 coin packy
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    za link twitch uctu s ea je megapack, za sledovani 90 minut nakyho pro streamu (nemusi byt v kuse) dalsi megapack
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    KRYSUX: litá to jak hovado!! díky!!
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    je tam black friday daily login SBC! na dalsich asi 8 dni
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jo a vcera me v jednom baliku padl Benzema.... bohuzel, neprodejny :-(

MELDA
    MELDA --- ---
    HAVANA: Super
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    MELDA: Eafc24
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Tady jsou nějaký slidery rozepsany podle obtížnosti jakou hrajete

FIFA Operation Sports Community Sliders - Disk Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/u/1/d/e/2PACX-1vRiEXs2KnJ6K91N-QtrJWP3ouAr5gZCMiCLgMwJ1wWXvfsJHQHqonW_rg7seCUCVzfI804jaAMCrhCG/pubhtml?gid=2100242168&single=true&pli=1
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    KUBAN88: Odkaz nemůžu najít, ale udělám screen až dorazím domu
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hele Roasku, tady mam krásný video, jak fungují ty posraní boti v prestopovem trzisti. Mrdky. Tady jde o nízké částky, ale oni to dělají u všeho.

FC24 - Bidding bots
    https://youtu.be/-tpcR-SmCxw?si=yZI7pAIC2_f0fiof
    MELDA
    MELDA --- ---
    Me sere, ze se v tom menu nevymaze to cislo splnenychbukoluni kdyz si vyzvednete odmeny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam