• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mam dotaz, kdyz je tady u hrace napsana alternativni pozice, proc me to u nej tu zmenu nenabidne?

ROENICK
    ROENICK --- ---
    no a ja hraju FUT jen offline a nejaky picusove me vubec nezajimaj :)
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    Kucí říkám to pořád ale online UT je nehratelný :) Naprosto o nervy ... Já online hraju jen klasiku a od té doby jsem na tom daleko lépe nervově :). To je najednou úplně jiná hra a i se to trochu víc podobá fotbalu a n naspeedované bežecké šou kde všichni vybírají hráče tak aby měli pace 99 !
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    MELDA: Ovladani a ty ruzny asistence v gameplay nastaveni sou stejny jak pro offline tak pro online, to si nastavit muzes podle svyho a to by se melo chovat stejne. Takovy ty hejblatka pro nastaveni AI, rychlost mice atd je jen pro offline, pro online maj vsichni stejny competitive mode bez techto pomucek.

Jina vec je ze online je diky lagu a kvalite pripojeni dost nestabilni, casto clovek cejti jak trva dyl, nez hraci reagujou, behaj jak v bahne, prihravky litaj uplne jinam a neni schopnej dat gol. To je EA magie ¯\_(ツ)_/¯
    MELDA
    MELDA --- ---
    KRYSUX: Jako je to omrd.
    Navic me tedy zajima, jaky nastaveni v rivals se uprednostnuje, protoze ja mam momentalne defaultni nastaveni fifi, ale ted jsem hral 2 zapasy v rivals a bylo tam zjevne jine nastaveni, poznal jsem to podle zmeny chovani ovladace.
    Tohle taky nechapu. Hral jsem ted s borce. a v tom zapase byly vypnuty veskere asistence, takze jako uroven ultraprofipico nevim. V rivals jsem v divizi 9, protoze jsem poslednich 5 zapasu proti silnejsim proste nevyhral.
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    Taky po konci kazdy sezony automaticky spadnes o dve divize, a ta minula sezona byla kratsi, tak spoustu lidi smrdi v horsich divizich nez obvykle.
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    V rivals bys mel hrat jen proti lidem ze stejny divize, krome posledniho zapasu o postup do nizsi, to hrajes rovnou s nekym z nizsi divize. Ale pride mi ze spoustu lidi zustava schvalne v horsich divizich pro lehci tydenni odmeny, ktery se zas tak moc nezlepsujou a za ten grind to nestoji. Celej ten rivals system je zralej na predelani, takhle to moc zabava neni, zvlast kdyz samotny matche sou utrpeni a nehrajes s lidma na svy urovni.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A vlastne na to konto bych celkem rad dal nekdy nejaky turnaj nebo nyx ligu. Bych celkem s nekym zahral. Jestli se nepletu, tak FC24 ma crossplay.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Mam dotaz, podle ceho se v rivals losuji protihraci? Tak z 90% hraju vetsinou proti tymum s kvocientem kolem 90, sam mam 85 a opravdu to neni nic zabavneho, kdyz vam jednim hracem s hodnocenim 96 presprintuje, proklickuje cele hriste a da 8 golu.
    Jako obcas tyhle ikonama nabuseny tymy prehraju, ale to na opacne strane sedi bezrukej capek, kterej to ovlada pusou a jazykem.
    Fakt jsem tohle nepochopil.
    Vzdy, kdyz vyhraju, nasledujici souper je o parnik silnejsi v sestave a dost casto i ve skillu.
    Jako nechci si stezovat, ale to jednomu veme chut hrat dal.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Sleduju ted tady toho capka... ma tam pri hrani zobrazeny i ovladac a teda jako cumim, ze to ovlada uplne jinak, jak ja... :-)

Twitch
    https://www.twitch.tv/dibo_tv
    MELDA
    MELDA --- ---
    KRYSUX: To zkusim. Ja to mel teda vtsinou na hrace nejblize balonu. Ale vyzkousim to. Me spis sere, ze me to obcas, teda velmi casto hazi na hrace, ktery je uplne mimo hru. Coz je vlastne opravdu na hovno.
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    MELDA: zkus si nastavit to next player switching na goal side, pri obrane to prepne na hrace mezi micem a tvoji branou, coz je vetsinou idealni, me to docela pomohlo
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    MELDA: to maj v tom letos novym menu vymysleny uplne debilne, musis pryc z ultimate team do hlavniho menu a pak levou packou doleva, nebo uprostred hry se to da nastavit
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak obrana a prepinani hracu je vzdycky to, co me prohraje tak 99% zapasu v Rivals :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    KRYSUX: Díky. Já jsem ale zatim nenašel ani to game settings :-)
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    MELDA: to nastavujes tady, jak automaticky prepinani L1, tak manualni citlivost packou, potreba ozkouset co ti vyhovuje

MELDA
    MELDA --- ---
    Muzete me nekdo poradit, kde najdu nastaveni ve fc24? Mam, jako obvykle obrovsky problem s prepinanim hracu.
    Nechapu, proc me to vzdy v tech vypjatych situacich prepina mezi hraci, kteri nejsou u balonu, ale dost casto v pici, mjmo hru a deni.
    Mam prepinani jak packou ve smeru, tak L1. Ted jen musim vedet, zda to mam k baloju nebo k cemu.

Jde to nastavit? Nikde jsem nic takoveho nenasel, moc se v tom menu neorientuju.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Zatim se me nabizi jen ty packy za 10
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: vcera jsem ho otevrel. Myslim ze v nem bylo slusny mnozstvi 80-84 hracu. Nakej energizer pack
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: 30 sem jeste nevidel
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam