• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    rozbalit záhlaví
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: hod taky final sestavu ;) a vsichni kdo hrali FUT, diky
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    KAKIHARA: jenom kosmetická záležitost. Nic víc…
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Mně k TOTY Shine psali, že mi to dávaj jako jednomu z founders...
    Chápu dobře, žeje to jen kosmetická záležitost, případně na využití v SBC?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    VONBONBON: prej EA testuje pred FC25, tak asi jen nekde
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    ROENICK: je to divný. Nevidím ho ani na futbinu, ale na futwiz ho vidím.
    TOTY Shine EA FC 24 Evolution Players and Challenges
    https://www.futwiz.com/en/fc24/evolutions/toty-shine/188?page=0&evolved
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    VONBONBON: to nemam.v evo, divny
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    ROENICK: jestli můžu doporučit, tak si kup na CAM 95 Pirla. Hrozný zvíře! Teda aspoň pro mě. Musel jsem mu dát tu TOTY skin evo, protože pro mě je to hráč sezóny.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ja ho nikdy nemusel
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja chci Drogbu
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak zatim takto, 95 Futties Courtois ustoupil Schmeichelovi :) zbyva jeste otevrit asi 150 nejlepsich packu a koupit za to mego co pujde. Padlo uz asi 10 ikon, spousta TOTS, TOTY Frimpong atd..

ROENICK
    ROENICK --- ---
    Mají se Electronic Arts bát? Fotbalovou hru UFL propaguje Ronaldo a Lukaku - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/novinky/ufl-fotbal-hry.A240806_113712_bw-novinky_srp
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    padl 95 TOTY Ronaldo :)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ROENICK: v FC24 je ta takitka uplne retardovana...nastavim bekovi inverted full back a stejne furt olizuje lajnu.
    nastavim utocnikovi hrot a drzet se uprostred, a stejne si beha nekde v prdeli a ve vapne nikdo..
    sweeper keeper taky nesweepuje
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Jinak to je teda jediná “meta” věc kterou jedu😄. Nehraju na centry na útočníka se Vzdušnou nadvládou, nejraju na cutbacky a podobně. Furt se snažim hrát tak jak mě to nejvíc bavi už od 2010 a to sou lobovany pasy za obranu, nebo rychlej ťukec dopředu. Možná asi proto jenom 10 výher v champions finals, ale jebat
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    Jinak teda teď už se jede hloubka týmu 100 btw. Já to jedu taky, jinak nemáš šanci si myslím.
    VONBONBON
    VONBONBON --- ---
    MELDA: my tu funkci na PC máme, ale nepoužíváme, protože servery. S input lagem kterej občas bejvá se na to nedá spolehnout.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: A ja z toho mam deprese, ze tu fifu proste neumim hrat ani po trech letech.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KRYSUX: olol fail
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja vedel, ze v tom bude nejakej voser, protoze jindym, kdyz jedu treba rivals, tak vydrtim kolikrat i mnohonasobne silnejsi sestavu... ale ten proste beha jak ja :-)

Navic me sere, ze ja mam nastaveno, ze me budou hraci sprintovat podle toho jak moc zmacknu sprint na tech adaptivnich trigerech na PSlu, coz je pak v online hrani uplne v prdeli vypnuty, protoze tuhle funkci nemaj cros hraci na PC a Xboxu :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    KRYSUX: Proti tomu se hrat kurva neda :-) Teda dalo by se, kdyz by ti moji behali stejne rychle po celou dobu zapasu a jezdily jak brus :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    KRYSUX: A to se pico dozvidam az ted? :-)
    KRYSUX
    KRYSUX --- ---
    MELDA: tim trpel celej tenhle rocnik, kdyz si nastavil v taktice hloubku teamu nejak nad 71 tak se spusti automatickej pressing hracu, kterej nedrti staminu. dost opruz proti tomu hrat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam