• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ja byl v elite asi jen parkrat, nebavilo me odehrat tolik zapasu, rozhodne jsem to nezapinal denne. Ted bude boj se dostat do Gold 1-2 no.. a za Gold 3 je jen 3000 coinu

MELDA: asi jo, nevsiml jsem si toho
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak tedy tech 12 zapasu pocitajicich se do tech 7 dnu je nejvetsi debilotina fify ever. Respektive ti to zase nici dalsi hrani. Ja si to takhle v klidu zapnul rano, pak po praci a pohodicka sbiral jsem body a drzel se nekde kolem elity. A ted to odehrajes a pak cumis, ajk klesas. Ale ok, hraju vic Rivals, jen proste to je u me nervaka hrozne vosemetny :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tak to slo uz predtim ne? Jen nebylo s kym :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: ok. Koukám, že už se dá i squad battles hrát v coopu
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Dneska budu doma, tak klidne posli zpravu, nahodim to. Jak prijdu domu, tak si sestavim nejakou tu sestavu pro gaucing hrani :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    uz davaj preseason rewardy, za "For the club" (kdo splnil objectivy na konci FC24)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No neco bych asi slozil. Myslim si, ze Anglanu bych mohl mit dost, ale bida tym by to byl :-)

Kazdopadne vcera jsem rozjel Rivals s tymem s hodnocenim 82 a namazal sem si, jak pastiku borca co mel tym 89. Takze ok, neco malo sem se v te DC24 naucil :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: koukals jestli slozis one nation?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Ty servery jsou dost marny. Me to zustalo jen dneska viset asi 3x, tak sem to vypnul.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: to je dobre, kontrakty me sraly, stejne to stalo par korun na trhu a padalo to z packu ze jsem toho mel stovky

me to nespadlo ale seka se to, to jo
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak koukam, ze uz odstranili hracske smlouvy.

A teda seka se to a dost to pada. O tom, ze se obcas rozpadne text nebo neni videt score a casomira, tak o tom uz vubec nemluvim.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    nejspis to omezili na 12 zapasu aby dost lidi hralo i ten Rush a Rivals atd
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Zkusim dneska. Jdu na to. Valim dom.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    jo chapu jak myslis to prepocitavani, ze jsi treba Gold 3 ale za nekolik dni spadnes do silveru jak ostatni hrajou a sbiraj body. Hm to chce proste hrat co nejvic na profika no. Prijde mi, ze je ted profik jednodussi, mozna slabsi pujdou hrat na world class i s tema shit seatavama

ale nekdy je to bolest, kdyz prestreli prazdnou branu nebo neprihrajou na tri metry :) velkej skok proti tem dream sestavam z konce minuly hry ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: V nejakym packu co sem vcera nebo predevcirem nerozbalil... byl to pack 2 hraci 75+ :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Vyzkouseno. Uz sem ziskal trofej za "no scores" :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: pisou "first 12 matches" takze odehrajes 12 a uz nedostanes body, aspon tak to chapu. Vyzkousej :)

MELDA: v normal packu?
    v preview by se nevyplatil, stoji asi 5k
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ted me prislo tohle..aspon neco...

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: To je strasne, ale strasne malo. Kdyz to nehrajes na vysoke obtiznosti, coz s tymem v hodnoceni 82 nemuzes hrat na vic nez profesional, aby si uhral teamy kolem 86-90 hodnoceni, tak proste dostavas malo bodu... a navic, kdyz se ti to porad prepocitava, tak kdyz behem jednoho dne odehrajes 12 zapasu, tak ti to tvoje body nasledujicich nekolik dnu prepocitava, takze pak skoncis tak mozna nekde v umisteni stribro caune. Nechapu tenhle system :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: typicky nejvic hracu budes mit z te narodnosti co sis dal jako startovaci. Jedenactku jsem slozil ale lavku jsem si musel koupit, snad ji pak zase prodam ;) ale tam to slo po 150 coinech za bronzaka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam