• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    omg ten Son v season zebricku je jen loan. OMG fakt ;) rikal jsem si, ze jsou nejak stedri
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: Aha, koukam ze jsem ten mail rychle a bblbe přečet, to jsou jebky tvl :))
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: haha tak to neni Bellingham a evoluce, ale jen ta evoluce, "inspirovana" Bellinghamem.. a nedostanes 90 rated hrace, muzes tam dat max 82 a dostanes z toho 84. Takze shit by EA as usual

EA SPORTS FC™ 25 - FC Founders & Club Membership
    https://www.ea.com/en/games/ea-sports-fc/fc-25/news/fc-25-club-membership

tu Evo asi Meldo mas, jmenuje se "Club Member Reward"

ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak vcera jsem dostal 9000 bodu za jeden rush zapas :) naklikali jsme totiz v tymu skoro vsechny ty bonusovy requirements co jsou vpravo na obrazovce vyberu hracu

jeden nas hrac byl parkrat AFK tak to smrdelo pruserem, pretahovalo se to o gol do posledni minuty a pak souper dvakrat dostal modrou kartu za nesmyslny kosy zezadu a dali jsme jim tri kousky a cau :)

nebyl ani lag nebo neco, dal jsem tri goly a to jsem vetsinu casu branil a nechodil za pulku
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    a nesejdem se nekdy vecer 4 na rush? :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: driv jsem ji kupoval po novym roce ve sleve nebo z druhy ruky, 24 i 25 hned na launch
    MELDA
    MELDA --- ---
    On dycky kupoval az v nejaky sleve.

Kazdopadne kdyz by bylo mozno overit, kde si muzu zjistit ze jsem nejsem founder, tak by se lecos vyresilo :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja mel rozhodne fifu driv nez Roe :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja to v predprodeji nemel (24) a founder status jsem mel. Tam stacilo mit to nak prvni mesic
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Ja taky nevim... a je me to jedno.
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: Uz jsem se v tom ztratil :) měl jsem za to, ze Erlinga dostali ti z predprodeje. Ten ale konci vydáním hry, coz je konec zari… loni jsem to teda predkoupeny mel (a Erlinga táhl celou sezonu, nez prisli futties), tak nevim

EA SPORTS FC™ 24 - Founder Status - EA SPORTS Official Site
    https://www.ea.com/en-gb/games/ea-sports-fc/fc-24/founder-status
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Jo pockej, jako ti co to meli zakoupeno v predprodeji?? No tak to ja nevim covece...
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: Nekupovals to fc24 nejak pozdejs nebo si to vymejslim?
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No jako zajimalo by mne to, podle jakeho kriteria to vybiraji, rozdavaji a podobne. Me teda zatim chodi uplny hovno. Stale me padaji jen packy 75+ 🤦‍♂️Coz si mohou nacpat do spic. Kdyz prijde neco zajimaveho, tak je to povetsinou nejaka pralesni liga (Saudi, Tur a podobny sracky)

Jako sem z toho nasranej :-)

Ale jinak ted jedu ty SQB a mohu ti rict, ze je idealni odehrat jen dva zapasy denne. Krasne se drzim v gold 1 - diky tve rade hraju vse co je >82 na svetovou tridu. To ostatni na profesionala. A docela clovek najednou sbira bodiky.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ja jsem taky founder tak uvidim, jestli to prijde
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Mno tak to ja taky a dostal sem velky hovno
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    MELDA: Nn, founders byli afaik ty co hrali EA FC pred prvnim listopadem ‘23 (proste behem lonskyho rijna)
    Ja mam ut od rijna ‘22 a founder jsem.
    MELDA
    MELDA --- ---
    A seka se jim to furt jako kreten
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Kdybych vedel co to jako ma znamenat, ze jako sem si poprve zalozil novej klub az ve fifa24? Hmmm, tak to je klasika kokotstvo, kdy seres na verne fanousky a podplacis ty nove :-)

Ja sem dostal uplny hovno a to jedu Fifu pravidelne od roku 21 myslim
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    Koukam ze kdo byl loni Founder, dostane nejakyho vymazlenýho Bellinghama a evoluci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam