• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: jo ty picky jsou hodne dobry, to nominee nam taky padlo z picku. Zato packy jsou na hovno nejak :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: mně v nějakym player picku padla brankářka Bergerová. 94 overall, not bad
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jen nominee ale jeste neni konec
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ne a ty?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    vylovil nekdo TOTY? :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: asi, to je nakej generic nazev, nechal jsem si ho ;)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: tak to byl jinej Shropshire Vale :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: asi tezko, nejsem doma ;) a mladej Rivals nehraje pokud vim :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: jsem si skoro jistej, že jsem ted s tebou prohral 1-5 v rivals :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    EA přiznává neuspokojivé výsledky Dragon Age: The Veilguard i EA Sports FC 25 - INDIAN
    https://indian-tv.cz/clanek/ea-priznava-neuspokojive-vysledky-dragon-age-the-veilguard-k4onbk
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    co by jeste meli urcite vylepsit je rychlost kamery, presouva se zoufale pomalu.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    no ja i na profika proti TOTY tymu prodribluju pul hriste a prihraju pred prazdnou. Musim to jeste porovnat s FC24

nabihani hracu je kokotsky to jo, typka prekrizis a driv by bezel do prostoru a on zustane stat :) ale hrat se to furt da. Na world class uz je to horsi, souper temer nekazi prihravky a vyborne brani
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nudaaaaa
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: ne asi, budou ho mit vsichni :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: Ten me celkem prekvapil. Zapnu FUT a najednou tady máte 90 Zidanea a evo na 94. Sice ho budou mít asi vsichni, ale je radost s nim hrát
    MELDA
    MELDA --- ---
    * utocnici samozrejme nabihaji do utoku. Ja myslel obrance.

Proste ti to uplne rozstreli nastavenou sestavu a bere ti to naprosto zbytecne staminu. Fakt vomrd.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Profi - vyhral jsem, ale zazitek ze hry je naprostej humus.
    Tady nejde o uroven na jakou hrajes, tady jde o to, ze zmenili zasadni chovani cele hry a taky ovladani.
    Udelat klicku, stahovacku a podobne, to je proste nadlidskej vykon, takze individualni akce jsou proste naprosta marnost.
    Nemluve o tom, ze do hry stale vstupuje AI, takze to ovlivnuje. Sere me, ze si to proste dela co chce. Jdete treba tri na branu proti dvoum obrancum. Chces to nahrat pod sebe na stred a on to nahraje na opacne kridlo, protoze proc dopici. Ani tim smerem nemam nastavenou packu. O tom, ze to strili jak chce ani nemluvim.
    Vadi me prepinani hracu.
    A vrchol je to, jak hrabli do te takticke casti. Takze diky tomu ti utocnici nabihaji do utoku aniz bycsi to po nich chtel a celkove tam vsichni zmatene behaji. Misto nabihani do volneho prostoru se tvoje npc s tebou srazi nebo v lepsim pripade te krizuje nebo bezi uplne stejne tam, kam ty. Je to hrozny. Za tohle by meli vracet prachy.

Ted jsem si strihnul 3 zapasy ve 24 a to je proste balzam na dusi a pohlazeni po tele. Radost to hrat.
    ROBIEN87
    ROBIEN87 --- ---
    Koupil jsem to pred vanocema, hraju jen online 😂 rivals a je to nesmyslna bejkarna ale 24 bych nezapnul. To nema cenu podle me hrat, kdyz uz maj vsichni top hrace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam