• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak jsem na to nasadil mladyho a ten to dal ;)

trochu jsem cheatoval no :)))
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: prd. buď normální zlatej 91 Rodri nebo nějakej obránce Bigas (jo, 92 TOTS, ale stejne....ten UCL Barcola z 86+ picku je krapet jinde :))
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: zajimalo by me co ti padne z toho 90+ picku
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: jo to video jsem taky videl, chtel jsem ho sem dat

to finesse+ a strileni z vapna mam od nej

dva utocniky zkusim. Pomuze to vyhrat az druhym a poslat prunikovku na prvniho

gratz :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    mno, tak nakonec jsem to dal, bez vlastnaku. 49-0. S tim, že 45. byl někdy kolem 83. minuty.

a bylo to trochu s pomocí tohodle videa. https://youtu.be/moBSCrPJOC4?si=V5KgdsmMWwRBGuKh

týpek tam má nějaky jasný věci (jako právě ta Finesse+), ale hlavne mi pomoh s tim zjištěním, že AI má v podstatě pořád stejnej pattern rozehrávky. (zhruba z petadevadesáti procent). Dobrý je mít taky dva útočníky (byť týpek ve videu řika, že to tak podstatny neni, ale mně to přišlo efektivnější.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: je fakt ze vlastnak si das rychle
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: imo to pujde. tech 30 vlastnaku se dá dát za cca 20 in-game minut, pak už jen člověk nesmí dělat debilní chyby jako já, protože pak prohraje na fakin beginnera 28-30 :)

MELDA: a ano. AI je v tomhle píča, po rozehravce musi clovek ten balon dostat do tri ctyr (real) vteřin, jinak to zacnou drbat nebo kopat do háje.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Hlavne i do tohoto zasahuje AI. Takze kdyz sem za polocas nasekal 25 golu, tak v druhym polocase se ti najednou podari dat golu jen devet... protoze najednou hraji jinak, zdrzuji, zakopavaji mice atd.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: lool dobrej napad s tema vlastnakama, ale to musi sezrat strasne casu :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: do dnes do sedmi
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: ne :) na redditu tam nekdo prisel s tim, ze dat tricet golu, pak dat tricet vlastnaku, aby se slo do prodlouzeni a tam uz tech patmact nafrlas prej. ale imo se neda stihnout tech tricet vlastnaku. (nebo naopak)

co jsem tak odpozoroval, tak mi vychazi gol zhruba na 2 ingame minuty. coz ale za predpokladu, ze to vsechno vychazi stejne. taky mi to po asi tricatym golu zacal zakopavat nekam do háje.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Uz neni ne...:-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: na body ted mrdam kdyz je tam tahle challenge ;) to proste jeden tyden obetuju, ja ani nehraju kazdy tyden

taky mi to borec odpalil pres cely hriste, to bys ho zabil ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    A pak sem se na to vysral, protoze za zacatecnika nejsou zadny body :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ja jsem to dal jen do 30 branek... 35 branek me uteklo, protoze picus najednou zacal balony zakopavat do autu :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    dal jste to nekdo? ja sel vcera spat po asi peti pokusech, dal jsem 35

debilni je ze sem tam nejakou strelu zblokuje obrance pripadne ji prestrelis pripadne 10 ingame minut nemuzes souperi sebrat mic :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    taktika je mit finesse shot+ hrace a strilet z hranice vapna

stejne je to omrd :) samozrejme mi to nedava ani jeden bronz tym
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: jo to jsem pochopil ;) dal jsem 25 a pak 30, az v druhym jsem si uvedomil ze se da preskakovat rychle cela oslava

tech 45 urcite neni lehkejch
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: sorry…vypadlo mi, ze za jeden zápas.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: skoda ze jsem to nevedel driv, ale diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam