• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PROCKOOPFIFA - FC 25
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: slusny!
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak z picku padla 97 Shaw a 96 Pajor a par horsich TOTS
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: aha ty UCL winner karty byly v packach jen 48h. To by taky mohli napsat kdyz to uvedou...
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    nejak moc nechapu vyhodnocování Rivals...obecne se tak nejak plácám spíš v pátý lize. dycky se (spis na haluz) dostanu do ctvrty, kde jsem treba tedka měl dve vyhry a tri prohry. adnesni vyhodnoceni: na zaklade vasich vysledku ve ctvrty lize jsme vás dali do šestý.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: nemam neprodavam jen jsem to nasel na storu
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Tu jako mas a prodavas?

me tady tyhle top karty vzdy spadnou neobchodovatelny....to by se jeden posral :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: jeste nic, to otevrem spolu.

tohle je ultra karta

MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No a co tobe padlo z packu?
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    este musel zamachrovat jednim navic ;)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    tak jsem na to nasadil mladyho a ten to dal ;)

trochu jsem cheatoval no :)))
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: prd. buď normální zlatej 91 Rodri nebo nějakej obránce Bigas (jo, 92 TOTS, ale stejne....ten UCL Barcola z 86+ picku je krapet jinde :))
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: zajimalo by me co ti padne z toho 90+ picku
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: jo to video jsem taky videl, chtel jsem ho sem dat

to finesse+ a strileni z vapna mam od nej

dva utocniky zkusim. Pomuze to vyhrat az druhym a poslat prunikovku na prvniho

gratz :)
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    mno, tak nakonec jsem to dal, bez vlastnaku. 49-0. S tim, že 45. byl někdy kolem 83. minuty.

a bylo to trochu s pomocí tohodle videa. https://youtu.be/moBSCrPJOC4?si=V5KgdsmMWwRBGuKh

týpek tam má nějaky jasný věci (jako právě ta Finesse+), ale hlavne mi pomoh s tim zjištěním, že AI má v podstatě pořád stejnej pattern rozehrávky. (zhruba z petadevadesáti procent). Dobrý je mít taky dva útočníky (byť týpek ve videu řika, že to tak podstatny neni, ale mně to přišlo efektivnější.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: je fakt ze vlastnak si das rychle
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: imo to pujde. tech 30 vlastnaku se dá dát za cca 20 in-game minut, pak už jen člověk nesmí dělat debilní chyby jako já, protože pak prohraje na fakin beginnera 28-30 :)

MELDA: a ano. AI je v tomhle píča, po rozehravce musi clovek ten balon dostat do tri ctyr (real) vteřin, jinak to zacnou drbat nebo kopat do háje.
    MELDA
    MELDA --- ---
    KAKIHARA: Hlavne i do tohoto zasahuje AI. Takze kdyz sem za polocas nasekal 25 golu, tak v druhym polocase se ti najednou podari dat golu jen devet... protoze najednou hraji jinak, zdrzuji, zakopavaji mice atd.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    KAKIHARA: lool dobrej napad s tema vlastnakama, ale to musi sezrat strasne casu :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: do dnes do sedmi
    KAKIHARA
    KAKIHARA --- ---
    ROENICK: ne :) na redditu tam nekdo prisel s tim, ze dat tricet golu, pak dat tricet vlastnaku, aby se slo do prodlouzeni a tam uz tech patmact nafrlas prej. ale imo se neda stihnout tech tricet vlastnaku. (nebo naopak)

co jsem tak odpozoroval, tak mi vychazi gol zhruba na 2 ingame minuty. coz ale za predpokladu, ze to vsechno vychazi stejne. taky mi to po asi tricatym golu zacal zakopavat nekam do háje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam