• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVVoňavý život - parfémy, parfuméři, historie, teorie
    AGOG
    AGOG --- ---
    Tak uz uz to tu je.
    Na aukro to nepujde :) Prvni dojmy po striknuti na zapesi po nekolika minutach, kava tam rozhodne citit je dele nez 0.3 vteriny byt to byla ironie. Citim ji tam porad, ale je to jeden z tonu. Pripada mi to spise jako vune nemletych zrn ale jen nekde rozsypanych, zadny kavovy sklad :), neprijde mi to nejak zvlaste koncentrovane ani sladke. Rozhodne na takovou vuni nejsem zvykly. Na zene si to moc predstavit nedokazu, je tam mozna trochu koure, citim tam stare preschle drevo, rekl bych, ze je to docela fajn sucha vune.
    Uvidim po nekolika hodinach. Jsem spokojeny.
    AGOG
    AGOG --- ---
    ZARA: Ty jo to vypada zajimave.
    ZARA
    ZARA --- ---
    AGOG: Zloženie: Hlava: bergamot, bazalka, Yuzu Srdce: káva, biele korenie , tabak Základ: týkové drevo, kašmírové drevo, pižmo
    ZARA
    ZARA --- ---
    AGOG: dalsi kavovy kusok, trussardi inside men (2006)

ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ENTENTYKY: tak uz jsem to zjistila - tenhle prisernej smrad ovsem ani ty trpytky nezachranej, skoda, vypadalo to uzasne (pani v parfumerce to totiz mela natrikany ve vlasech a na svetru a ty trpytky byly fakt nadherny v ty cerny - zadnej preplacanej trpytivej lak)
    AGOG
    AGOG --- ---
    ZARA: Kdyztak se objevi na Aukru :)
    ZARA
    ZARA --- ---
    AGOG: a jeje, tak to som zvedava, co zahlasis a samozrejme drzim palce nech ti to krasne voni!
    polo double black je mnam, myslim, ze mensi problem zohnat ako mugler
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ja bych rekla, ze spis nez vylozene chlapi/zensky, vune proste vonej ruzne na ruznych lidech .. ;)
    AGOG
    AGOG --- ---
    Z kavovych vuni me zajima jeste

Ralph Lauren Polo Double Black

Hlava
    mango, pepř

Srdce
    muškátový oříšek, pražená káva

Základ
    bohatá dřeva, kardamom, jalovec
    AGOG
    AGOG --- ---
    CNV: Nojo to taky zalezi jak vyrazny je ten jejich vlastni pach.
    Taky bych rekl, ze hraje roli to, ze vis co jsi na ne dala a kdy. Clovek kdyz se vykoupe tak je citit jinak, nez po nekolika hodinach nejake cinosti. A jeste bych rekl, ze zalezi i na vizualnim a mene uz charakterovem typu cloveka.

Ale me ty reference zajimaly hlavne kvuli te kave se kterou byla vetsina spokojena ba primo unesena a ani dobeh nebyl kritizovany. Ja nemam nikterak citlivy cich, onehda kolegyne rikala abych si privonel, uz nevim co na sobe mela, ale necitil jsem nic. Proto takove ty nimrave poznaky, ze to voni spis jako tohle anebo tamhleto se spetkou tohoto jsou mi v celku k nicemu.
    CNV
    CNV --- ---
    Mně se nezdá, že by pánské vůně voněly diametrálně odlišně na mužích a na ženách. Testovala jsem spoustu pánských vůní na sobě, na příteli, na bráchovi a vonělo to furt stejně.
    AGOG
    AGOG --- ---
    GENTIANA: Pointa tady je, ze reakce tech 3/4 recenzujicich uzivatelu ma pro me vyssi relevaci nez nazor nejake holciny ktera ma potrebu sve osobni nazory prezentovat skrze blog.
    AGOG
    AGOG --- ---
    GENTIANA: Nemusi inzenyrovat, ve vysledku to tak muze byt. Z reakci muzu jsem vycetl, ze 3/4 se to velmi libi.

U nekterych buddhistu bych tomu i veril. Kazdopadne blogy nectu pokud se netykaji nejakych odbornych informaci, ve zbylych se jedna o potrebu dat svetu najevo, ze mam na veci taky svuj nazor.
    AGOG
    AGOG --- ---
    GENTIANA: Ja koupil na eBay za 60 euro s postovnym. Shlednout muzes. Treba na http://www.labazza.com/index.php?main_page=product_info&cPath=99_103_1498&products_id=5912&zenid=816a15d5606f8804bc4d824565a619f5
    to maji, nevim jestli je to puvodne italsky. Taky jsem nerekl ze to je uplne nesehnatelny. Jestli maji tamhle nekde v tramtarii nekolik baleni pro me nema moc velkou cenu.

Nema to smysl, kdybych dal na dojmy kazdeho kdo se citi byt odbornikem povznesenym na bezne veci... :) Muze to nakonec byt opravdu zklamani, nicmene chlap voni "v zakladu :)" jinak nez zena a potom dam na zkousku v zatezi :)
    CNV
    CNV --- ---
    GENTIANA: Tady v Paroubkistánu ho opravdu nikde nemaj. Kdyby měli, už bych po něm dávno skočila.
    AGOG
    AGOG --- ---
    GENTIANA: Aha, zcela urcite znamena zes ho videla? No to je jedno, nic z toho neznam, nikam nechodim a jsem z jeste vetsiho vidlakova :) Vim jen, ze na netu bezne k sehnani neni.

A ten blog... K tomu celemu se nebudu vyjadrovat :)

AGOG
    AGOG --- ---
    GENTIANA: A to je kde? Reference rikaji neco jineho. No uvidime.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ktera vune od kylie minogue ma v sobe trpytky, nevite nekdo?
    AGOG
    AGOG --- ---
    CNV: Jeste ne, vcera na nemeckem eBayi. Amici jsou skrti nechtel to zadny poslat pres more :)
    CNV
    CNV --- ---
    AGOG: A už ji máš? Jaká je? Kdybys byl ochotnej poslat vzorek, byla bych v sedmém nebi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam