• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVVoňavý život - parfémy, parfuméři, historie, teorie
    SHI
    SHI --- ---
    Be Delicious
    Je nová orientální, květinová vůně DKNY.
    Parfém Be Delicious Night vás zavede do nočního New Yorku, plného tajemství, svádění a možností.
    Pod značkou DKNY představuje Donna Karan řadu parfémů, kterými se snaží vyjádřit to, co ženy potřebují a co hledají. Energii. Opojení. Smyslnost. Možná se vám to bude zdát jako klišé, ale parfém DKNY Be Delicious Night tak opravdu funguje. Pokud tomu nevěříte, zeptejte se někoho, kdo s ním má zkušenosti.
    Be Delicious Night DKNY oslavuje jedinečnost nechte se svést tímto kouzelným parfémem .
    Be Delicious je žena. Její láska. Její vášeň. Její touha po poznání. Vyzkoušejte i vy první ženino pokušení. Staňte se Evou. Sáhněte po svém jablku. Zakousněte se.
    Stačí se podívat na překrasný fialový flakon a pochopíte, že veškeré tajemství může být přivoněním odhaleno.
    Doplňte svůj nevinný výraz provokativní a smyslnou vůní. Donuťte své okolí, aby se vás chtělo dotknout, přivonět si. Ukousněte si svůj kus svůdného života a žijte s DKNY Be Delicious naplno.
    SHI
    SHI --- ---
    ZARA:
    fakt neumim popisovat vune :D, me to pripada takove korenene a unisex

Složení parfémové vody Donna Karan Be Delicious Night:

Hlava: Červené jablko, zázvor, borůvka, fialová frézie Srdce: Orchidej, jasmín, fialový iris Základ: Ambra, kadidlo, extrakt z myrhy, pačuli, vetiver

ZARA
    ZARA --- ---
    SHI: popis ake to je :)
    SHI
    SHI --- ---
    Dneska jsem si poridila :) jupí

ETINA
    ETINA --- ---
    ENTENTYKY: jj uz sem se na to divala...btw ta barva vubec neni od veci protoze treba moji mamce voni jen vune jsou modre!!:)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    ETINA: tady muze vyhledavat podle jednotlivejch slozek - nebo i treba podle barvy .)))
    http://www.fragrantica.com/
    ETINA
    ETINA --- ---
    CNV: to bude nejlepsi!:) miluju zvlastnost Flower by Kenzo, dost mi voni Jadore! jo a aktualne Emporio she od G.Armaniho...sem zvedav co z toho vyleze:)
    CNV
    CNV --- ---
    ETINA: Taky by ti mohl vonět santal, ten je taky ve všem :) Řekni, jaké vůně ti voní a já ti povím, co to je.
    ETINA
    ETINA --- ---
    CNV: aha, ja to brala podle toho ze se uvadeji tri ctyri ingredience v zakladu v tech popisech dycky vis, takze sem predpokladala ze tam maji vetsi zastoupeni a proto mi voni...nejsem odbornik na vune;) bohuzel:(
    CNV
    CNV --- ---
    ETINA: Pižmo je skoro ve všem, výsledek by nebyl moc relevantní.
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    ETINA: viz nastenka, myslim ze tuhle moznost maji nektere z tech zahranicnich webu (ale ted nevim ktery to byl a hledat to znovu nebudu, projdi si to)
    ETINA
    ETINA --- ---
    Mam dotaz jestli existuje na netu nejaka databaze vuni, kde se vyhledava podle slozeni. Me voni vune s pizmem v zakladu, tak zadam pizmo a ono mi to vyjede seznam....nechce se mi prohledavat kazdy parfem zvlast..:(...?
    LIMONADA
    LIMONADA --- ---
    chci zkusit parfemy molinard, uz jsem nejake ocuchavala...mate s nimi nekdo zkusenost? nejaka oblibena konkretni vune?
    me by hodne zajimal habanitas,ale ten bohuzel nemeli tak jsem nezkousela...
    CNV
    CNV --- ---
    Nebojte se, pravá ambra se dnes používá naprosto minimálně. Buď je to syntetika, nebo - a to častěji - se ambrou myslí směs vonných pryskyřic. Proto se nachází nejvíc v orientálních parfémech. A v moderních pánských se ambrou často myslí ambroxan, taková syntetická slaďárna, byla by hezká, kdyby ji necpali všude.
    OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    malem jsem umrel smichem tedka... este, ze by mi nevadil ani mrtvej vorvan, takhle s klidem snesu to, ze mam na sobe neco, co mu nechutnalo ;]
    ZARA
    ZARA --- ---
    KLAIR: jj ked nieco vorvane nevedia stravit, tvori sa im v zazivacom trakte specialy vylucok, ktory tie veci obaluje, to potom vygrcaju a pri kontakte s morskou vodou stvrdnu a zvycajne "To" vyplavi na plaz alebo to plava vo vode, kde na to este svieti slnko a to sa zbiera, cim starsie, tym vzacnejsie a drahsie
    vorvane ani nevedia...
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    KLAIR: hlavne tam budes mit syntetickou ambru, takze no worry .))) ta prava je draha jako prase
    ale i tak je nikdo nevrazdi (predpokladam), proste ji zvracej, kdyz se zadari, je to proste vzacnost
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Hele, přečetla jsem si, že v mém parfému je ambra. tak jsem si našla, co to je... Že se jenom sbírá...? Že kvůli tomu nikdo nevraždí vorvaně?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Hrozně dlouho jsem pátrala po vůni. Zkoušela jsem všechny možné typy a druhy, nakonec jsem skončila u toaletní vody Puma urban Motion. Líbí se mi kombinace květin a ovoce. Navíc je svěží, nevtíravá. Až zpětně jsem vyhledala, že je vytvořená pro trendy ženy, co tančí. Jestli jsem trendy, to nevím, ale tanec miluju :-)

OVERDRIVE
    OVERDRIVE --- ---
    CNV: jo v pohode, spis uvazuju, koho znam v UK, pac se mi neche resit postovne. Neni problem s naslepo, protoze minimalne zustane flakon ve sbirce. Moc se mi libi lahvicka Exhale body sparay... tak nejak jsem si predstavoval Lahvicku od parfemu, kdyz jsem cet Baudelaira.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam