• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CNVVoňavý život - parfémy, parfuméři, historie, teorie
    AGOG
    AGOG --- ---
    Ojoj ta cena je taky pěkná. Abych se tím voněl do práce to teda ne :)
    ZARA
    ZARA --- ---
    AGOG: neviem, ktora stranka uvadza virgin island water ako damsky, domovska stranka creedu uvadza, citujem:
    "... CREED Virgin Island Water is a fragrance of magnificent style and carefree elan right for both men and women. Avid sailor and master perfumer Olivier CREED was moved to create Virgin Island Water during a sun splashed yacht voyage in the British Virgin Islands."

takze sa toho neboj :) je to naozaj pekna vona...
    AGOG
    AGOG --- ---
    ENTENTYKY: Ale to je v pořádku, nemám předsudky. Ale sám bych na to těžko přicházel, neočichávám pánské vůně natož dámské. Ale zatím se mi osvědčily rady a tipy dam co se vyznají :)
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    hlavne prestan mit predsudky ohledne toho, ze neco je oznaceny jako damsky a neco jako pansky ;) to je jen jakesi volne doporuceni ;)
    AGOG
    AGOG --- ---
    ZARA: Ten Creed je u nás uváděný jako pro ženy. Na cizích webech jsem unisex našel, ale nějak v tom označení nemám jasno. Je to jedna a ta samá vůně?
    ZARA
    ZARA --- ---
    AGOG: skus dake od Comptoir Sud Pacifique, urcite maju dake kokosove a potom Creed - Virgin Island Water, ten je unisex a velmi pekny podla mna (tak akurat kokosovy)

AGOG
    AGOG --- ---
    Díky za tipy.

ENTENTYKY: Hmm to ne, moc experimentální.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    AGOG: panskou neznam, ale hodne kokosova je Rita od benefitu
    Benefit - Sephora Česká republika
    http://www.sephora.cz/cz/cid11501/benefit.html

tak muzes zajit zkusit - treba kdybys to prestrikl nejakou vlastni panskou pak, tak bys mel jak kokos, tak nedamskou vuni ;) proste ty vune navrstvit

anebo koupit k vrstveni nejakej soliflor - treba v yves rocher maji kokosovou radu
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    AGOG: stara Escada Cologne by Escada,
    Escada Cologne by Escada, Launched by the design house of escada in 1993.
    Escada is the result of the following top fragrance notes: coconut, peach and orange. The middle notes are: sandalwood, musk and orris and the base of the fragrance is: basil, lavender and cedar. Escada is recommended for romantic use.

CNV
    CNV --- ---
    AGOG: Řekla bych pánskej Obsession Night. Jinak kokos není zrovna oblíbená ingredience do vůní.
    AGOG
    AGOG --- ---
    Holky neznáte nějakou pánskou vůni s kokosem? Nějak mi docela voní, ale nevím jaké by to bylo jako toaletní voda.
    ENTENTYKY
    ENTENTYKY --- ---
    :)))
    ne

ale na ruzyni ano, pokud budes mit moznost
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Maji v českých parfumeriích k očuchání věci od Toma Forda?
    ZARA
    ZARA --- ---
    JOPS: tak to ma tesi :) uzivaj
    JOPS
    JOPS --- ---
    jinak nekdo mi tu dal tip na Givenchy PI a diky :)) voni suprove :)
    ZARA
    ZARA --- ---
    BRUKEV: ale prdlajz :D
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    BRUKEV: ja bych se v tom nejradsi cela vyrachala, klidne at cely mesto padne :-)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    VRATENKA: dámské Opium je produkt nějaké teroristické organizace. V uzavřené místnosti zaručený dusící účinek. Doporučují čtyři z pěti teroristů :))

Zato pánský, olalá !
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    mam pocit, ze se znovu vynorila moje zaliba ve vunich, driv jsem ji vzdycky brzo zaplasila, ale ted uz me to drzi nekolik tydnu a je to porad horsi, a navic jsem nasla arome.cz, coz je asi muj definitivni konec.
    a po dnesnim dni jsem si navic potvrdila neco, co jsem uz tusila - miluju Opium!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PUEBLO: Máš téměř nekonečnou šanci, že se netrefíš do toho co nosí, nebo co by nosila a ještě aby jí to sedělo.

Doporučuju vymyslet jinej dárek a nebo to řešit dárkovým poukazem do nějaké parfumerie...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam