• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    Nevíte, jestli jde teď v Praze někde koupit snappi sponka v kamennym obchodě? Zapomněla jsem ji přibalit do objednávky z e-shopu. Kupovat jí zvlášť online se vzhledem k její ceně moc nevyplatí:)
    MYSUS
    MYSUS --- ---
    Tady můj inzerát na komplet výbavu Petit lulu, kupovala jsem nové, část novou dostala, s dcerou jsme jely bezplenkovku, tak do plen jen čůrala.

    Pokud by vadilo, smažu.

    [Prodám komplet Petit lulu systém látkových plen]
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    Pridam se k jarnimu uklidu :) Nabizim vlnaky Disana, mix velikosti (z druhe ruky, mnou nepouzivane), petit lulu treninkove vcetne vkladacek, petit lulu dlouhe vkladacky, anavy kratke. vsechny vkladacky pouzivane. svrchnaky mix ruznych znacek a velikosti, vetsina nepouzita. Za odnos z Dejvic za neco dobreho ;) Muzu i odnyst na zasilkovnu, pokud mi poslete kod.
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Nabízím 8ks chobotové plenky Haipa Daipa Pastelka, 11ks velkých vkládaček Xkko a 6ks různých svrchňáků, už 2r námi nepoužívané, takže bez záruky. Přidám balík perlanu, viz foto. Nusle nebo Zásilkovna. Jen tak nebo za něco dobrého.

    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    Noční látkování - svrchňáky:
    Anavy fleecová jednovelikostní 50Kč
    Popolini vlněná jednovelikostní, fleky mezi nohami, jinak krásně pružné gumičky, vel M, 150Kč
    Disana vlňáky 74/80 bordó, nošené bez vad 180Kč
    Disana vlňáky 86/92 smetanové, nošené bez vad 180Kč
    Popoliny vlňáky natahovací, 86/92, proužkované, zevnitř malá dírka, ale nehýbe se, 150Kč
    Přidám zbyteček lanolinové lázně Ulrich
    V případě odběru celku 600Kč
    Osobně Nusle nebo Zásilkovna
    Poradíte případně, jaká je vhodná skupina na prodej na FB a jestli jsou ty ceny OK? Jestli ne, klidně nabídněte. Díky.

    HC_
    HC_ --- ---
    Mám tu po delší době malý spam od nás z Petit Lulu. Třeba se někomu hodí, ty produkty jsou do konce roku za supr cenu.. bohužel i firmy šijící látkové pleny u nás postihl covid, budu ráda, když nás podpoříte, ale pochopím, když to smáznete.. díky. https://www.petitlulu.cz/sleva-c1482/
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    TANGERINE: nějaké bych našla, ozvi se do pošty
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    Kdybyste se někdo zbavoval svrchních Bamboolik, ideálně ještě starý systém (s patentkami vevnitř), dejte vědět :)
    ANTIHERO
    ANTIHERO --- ---
    Mel by nekdo zajem o nekolik svrchnaku Bamboolik ve velmi dobrem stavu? Pripadne mi napiste do posty prosim.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    MAKAKA: já myslím, že to myslí tak, zda se AIO dá použít i jen jako svrchňák. A za mě ano, ale záleží na typu AIO - já třeba mám kapsovky, kde se dá komplet vyndat to savé jádro a klidně by se daly použít jako svrchňáky třeba na kalhotkovou plenu nebo na SIO systém (ty moje dokonce mají jeden patentek. Ale samozřejmě je to spíš nouzové řešení, když obyč svrchňáky třeba dojdou ;)
    MAKAKA
    MAKAKA --- ---
    TANGERINE: :)) AIO jako svrchní? Nevím, jak to myslíš? AIO je právě vše v jednom- svrchnaky, separacka a plena.
    TANGERINE
    TANGERINE --- ---
    MAKAKA: moc díky! Zrovna pár dní zpátky jsem se odhodlala to poprvý zkusit a nechápala jsem, jak moc obrovský to bylo (malýmu je 5 týdnů). Podle návodu na youtube od Bambooliku jsem rám zapla tvarovací plenu ještě s krátkou vkládací a bylo to gigantický :D Tak to zkusím ještě tak, jak píšeš :)
    Ještě mě napadlo, nedají se ty AIO použit taky jako svrchní?
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    MAKAKA: před lety když jsem je používala tak vydržela, ještě je mám (Praha) celkově mám velkou sadu Bamboolika (vlastní kombinaci)
    MAKAKA
    MAKAKA --- ---
    Ještě jsem se chtěla optat, jestli máte zkušenosti s používáním noční pleny od Bambulika? Vydrží celou noc? Děkuji:)
    MAKAKA
    MAKAKA --- ---
    TANGERINE: taky jsem s nadšením pořídila pleny, typově stejně jako ty, od Bambulika- velká sada, ty tvarovací jsem nepoužila téměř vůbec, jsou obří, in teď na roční dítě.. používám max dlouhou vkládací plenu do kapsovych kalhotek, jinak od narození jedeme čtvercové pleny s filcovou separační plenou, za zadrží i počáteční tekutou stolici;) skládala jsem na malého draka a dávala snappi sponu a svrchní kalhotky.
    Tu dlouhou plenu, co máš můžeš v pohodě, až bude mincí větší dát do svrchních kalhotek, je to jako když složis podélě čtvercovou plenu.
    Toť mě poznatky a zkušenosti:)
    AIO plena je opravdu lepší na cesty, k doktorce.. na doma je to zbytečné.
    MAKAKA
    MAKAKA --- ---
    FIYAH: namáčela jsem pleny jen, prvních pár měsíců, do uzavíratelného, obyčejného kýble s EO, max 3 dny. Později, protože těch pojem byli výrazně méně, i vzhledem k bezplenkovce, pleny nechám uschnout a počkám, než jich je trochu více.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    FIYAH: krom toho, co tu zaznělo ještě dávám přeprané pleny ze žlučového mýdla přímo do bubnu pračky. Záleží asi, kde a jakou máte pračku. My v chodbě a plnění z boku. Trochu počůraný tam uschnou.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    taky mám koš Filur, peru cca jednou za 3 dny, skladuju nasucho (smrdí to výrazně méně než skladování namočené) a přiznám se, že mi ani v dnešní době nevadí prát menší množství prádla, nečekám na úplné naplnění, pračka si to stejně zváží a pustí tolik vody kolik je potřeba
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    FIYAH: Měla jsem doma koš Filur z IKEA. Ty víc zašpiněné/pročůrané jsem přemáchla v ruce/žlučovém mýdle, aby to tolik nesmrdělo nebo nenechalo fleky. Prala jsem každý 2 - 3 den a v pohodě. A dle tipu tady jsem na víku toho koše měla lípnutou slipovku a na ní jsem průběžně kapala tea tree nebo jiný es. olej (co bylo po ruce).
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    FIYAH: namáčela jsem do vody, příp. s trochou žlučového mýdla, a do druhého dne snad nesmrděly nikdy..tak druhý třetí den v létě...? u si nepamatuju, ale do druhého dne v pohodě
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam