• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    OLIFFKA
    OLIFFKA --- ---
    PSICHE23: v boleslavi na spoustě místech, od pompa počínaje, přes bambino na starym městě konče, nicméně nejlevnější jsem objevila v lékárně, resp. v těch zdravotnickejch potřebách před nemocnicí..
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    LANTHAL: už koukám na jejich stránky.)
    fajn vědět, rozhodně taky pořídim
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    PSICHE23: už ho zmiňovala i CHANA, je to mezi látkujícími maminami celkem oblíbený prášek. České výroby, s ekologickou známkou, navíc velmi dobře pere, dobře se rozpouští a je levný. Dá se objednat přímo od výrobce a vyhrál myslím nějaký dTest pracích prášků. Jo a nejsem jejich dealer, jen spokojený uživatel už asi po dva roky :) http://www.qalt.cz/
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    PSICHE23: Jo, jelen nebo jiné úplně obyčejné jádrové mýdlo.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    a dá se na ten sliz použít Jelen? nebo co na to užíváte?
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    mýdlový sliz neznam..ale google poradil..takže taky vyzkoušim:)

LANTHAL: jakože to tak nevypere? slyšim to prvně tenhle prášek
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    PSICHE23: na všechno bílé včerně plen qualt excel ... měla jsem teď z nouze chvíli nějakou Lanzu, a teda byla jsem dost překvapená, jaký je to rozdíl
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    PSICHE23: kvůli vůni :-) taky používám. Jinak plíny peru v mýdlovém slizu+ocet do máchání+sůl na skvrny. Na plíny to stačí a je to levné a ekologické. Na oblečky používám tekutý ecover a stejně jak
    CHANA: vyloženě spokojenost.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    NIAM: ocet praktikuju ale nač esenc. olej? zjemní prádlo?
    NIAM
    NIAM --- ---
    PSICHE23: gratuluju! :-) Mě to těší i po dvou letech... Vítek (má papírovky u prababičky, která si je spíš chce užít, když už je ta možnost ;-) ) říká doma "papírovou nedáme, Vítek přinese jinou" (by mě zajímalo, jestli to někde zaslechl od nás, nebo mu jsou fakt příjemnější).

Jinak jak píše BONEMINA - ocet jako aviváž funguje skvěle, ale pokud bys pořídila bambusové plenky, ty se octem ničí. Já dávám (mimo ty bambusové dávky) ocet + esenciální olej (tea tree nebo levandule), myslím, že jsem to vyčetla kdysi v téhle diskusi (takže opožděně - díky!)
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    jinak dneska jsme začali, Kubík ma na sobě první plínku:)
    musim říct, že jsem z toho dost nadšená, že jsem to konečně dokázala:)
    CHANA
    CHANA --- ---
    PSICHE23: tekutý ecover mi pere lépe než třeba qalt excel colour, co jsem používala předtím, jinak na bílé používám stále qalt excel batole
    HADE
    HADE --- ---
    PSICHE23: V Lovele, stejně jako dětské oblečení.
    FUNTL
    FUNTL --- ---
    PSICHE23: PSICHE23: jako detsky oblecky, pouzivam tc DenkMit z DM
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    PSICHE23: Ja peru v tekutem ecoveru (koupila jsem petilitrove baleni) a prelivam si do mensi nadoby z prvniho prasku. A pouzivam sul na skvrny a obcas ocet, ale ne vzdy..
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    takže klasika jako dětský oblečky
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    PSICHE23: Momentálně dopoužívávám zbytek persilu sensitive a mám v plánu najet na mýdlový sliz.
    A jako aviváž nedám dopustit na ocet.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    ok

a ještě jeden dotaz..v jakým prášku perete?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PSICHE23: dají, mám dojem, že občas v drogeriích a lékárnách, ale nemají je vždy a všude.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    dají se separačky sehnat v kamených obchodech? nejsem z prahy takže tam mě neposílejte.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam