• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: a do všeho se dá v případě potřeby vložit čtevrcovka nebo spíš nějaká v tom případě už skladnější vkládačka. Kalhotkovky jsou objemné o méně objemné, já třeba objemnější dávám na noc, na den spíše menší kvůli lepší pohyblivosti.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: už se to tady probíralo mockrát,ale blbě se to filtruje, nicméně ani tady jsme se neshodly na tom, co je lepší, protože každé vyhovuje něco jiného - někdo jede ve čtvercovkách, jiná v kalhotkových, obojí tedy se svrchňáky, někdo to má i all in one a nemůže si je vynachválit, se značkami to samé.
    HC_
    HC_ --- ---
    holky chystam se teprve na svoje prvni prebalovani:) zaujaly me latkovky, ctu, ze existujou jak plenkovy kalhotky a pres to svrchni kalhotky, a pak tzv. 2v1 do kterych se v pripade potreby jeste vklada ctvercovka...ktera varianta je lepsi? neni to dite pri prvni variante moc nabaleny? zajimaly by me proste vyhody a nevyhody, jednodussi mi prijdou ty kalhotky 2v 1

plus pripadne jakou znacku kalhotek zvolit, aby byly, co nejprodysnejsi a nejprijemnejsi, a jeste jestli je rozumne volit onesize variantu

diky moc
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Chapu...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: já mám fotku pověšenejch plenek sušících se venku od loňska na ploše notebooku :-D

SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Uz mame pracku a susim druhou varku plen na zahrade a moc jim to slusi. Muz rikal, ze u veseni vypadam jako princezna ze mlejna..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    PSICHE23: Je jen potreba davat pozor, sby zpod svrchnacku nekoukala plenka - netvrdim, ze jsi to udelala, jen treba tchyne na to pozor porad nedava, tak ma furt mokry teplacky..
    KEYA
    KEYA --- ---
    IBERIA: Já ho kupuju v Globusu...
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    proteklo to kolem nožicek, s jednorázovkama se nám to taky stávalo, on když to veme na ráz tak je to kopa.))
    ale co no, žlučové mýdlo zabralo parádně, takže nestresuju:)
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    IBERIA: tak tak, přímo přes tyhle stránky, nakoupím vždycky víc pytlů a poštovný je zadarmo
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    IBERIA: ja ho kupuju primo od nich ze stranek. zasilkova sluzba priveze domu, takze bez sebemensich potizi...
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    LANTHAL: zeptám se na to i tady, qalt excel nemůžu dlouho sehnat (kupovala jsem v PEMI a Schleckerovi), kde ho kupuješ ty? Přímo přes jejich stránky?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    PSICHE23: Zalezi, latkovku Majda nikdy nepros**, ale papirovka dvakrat protekla horem na zadickach, to kdyz mela takovej ten prujem, ze tlaci, mocne si prdne a ono vystrikne az tam :-)))
    Dulezity je - kudy ti to vyteklo? Okolo nozicek nebo zadickama? A jakou mel plinu?
    FILOMENA
    FILOMENA --- ---
    PSICHE23: taky peru v qualtu a spokojenost. ceny jsou vic nez pratelske, i u ostatnich vyrobku..
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    PSICHE23: :)) no, podle mýho normální ... pokud je stolice řídká a je jí hodně, tak se to stává (a na materiálu pleny při tom nezáleží :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    PSICHE23: nevím, asi se to stát může? S látkovkama stejně jako s papírovkama. Záleží asi i na výkonnosti dítěte, nám se to u B s látkovama stalo jen jednou, ale on obecně moc nekadí, ani často, ani co do objemu.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    tak máme první kolaps..totál pos** plína až na oblečení..udělala jsem někde chybu nebo je to normální?
    OLIFFKA
    OLIFFKA --- ---
    PSICHE23: v boleslavi na spoustě místech, od pompa počínaje, přes bambino na starym městě konče, nicméně nejlevnější jsem objevila v lékárně, resp. v těch zdravotnickejch potřebách před nemocnicí..
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    LANTHAL: už koukám na jejich stránky.)
    fajn vědět, rozhodně taky pořídim
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    PSICHE23: už ho zmiňovala i CHANA, je to mezi látkujícími maminami celkem oblíbený prášek. České výroby, s ekologickou známkou, navíc velmi dobře pere, dobře se rozpouští a je levný. Dá se objednat přímo od výrobce a vyhrál myslím nějaký dTest pracích prášků. Jo a nejsem jejich dealer, jen spokojený uživatel už asi po dva roky :) http://www.qalt.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam