• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    A ne, nepotrebuju dalsi plinky!! Pri tom hledani Blueberry pro Ioreth mi zas ujela ruka a uz mam jedny warm stripes thirsties v kosiku, ne ne ne. :-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: já je měla taky z druhý ruky, ale ono je to fakt individuální.

Baby Lucy mám tyhle, řekla bych http://www.4babies.cz/e-shop/baby-lucy-classic-flanelova-plena-sml-0-916844

A taky právě dost jetý.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: A ktery mas BL?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: Se nestyd, proste kazdymu sedne neco jinyho, ono to bude i tim, ze ty moje jsou dost jety. Ta jedna nova jeste obcas na radu prijde, semo tamo, ted ji zrovna ma :-) Shodou okolnosti s blueberry pul svrchnakama :-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: jsou hodně podobné, myslela jsem ted,y že jsou širší i látky jakoby silnější, ale fakt to může být konkrétním vzorem či co.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: to se stydím :-)

Baby lucy mám dvoje, no a... když už skoro všechny dojdou, dám je .-D

Grovia jsou na cestě, tak jsem zvědavá, protože mám dost vícevrstvých skládacách plen, tak na ty by to mohlo být ok, dříve jsem na ně měla bambino mio S.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: Ja mam taky oboje a taky bych rekla, ze blueberry jsou sirsi, coz mi prave trosku vadi, ale jinak mi oboje prijdou plus minus autobus stejne.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: Ja vim, ja je prave kupovala na mistni chvalu, snad i primo tvoji, ale proste ne, no. Zase ty moje favoritky baby lucy jsou takovy low-end trochu, ale mne proste vyhovuji. Stejne tak teda miluju ty Grovia svrchnaky, to byl mistni tip a nedam na ne dopustit, pouzivam je jen s vkladackama :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI:
    IORETH: mám blueberry i thirsties s řekla bych, ale může ot být náhoda, dana barvou, že bluebery mají lepší sucháče, což je plus, a co jsou takové masivnější, což je ve srovnání s thristies malinké minus. Oboje jsou ale u nás velmi oblíbené.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI:
    HC_: je to vážně hrozně individuální, mně třeba hapia dapia svrchňáky nenadchly, ale používám je, nicméně pastelky vyloženě miluju a lituju, že jich mám jen pět a jelikož mám dost i jiných, nemám důvod kupovat další.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    IORETH: A suchac nebo patentky? Protoze Thirsties jsou prakticky to same...
    Thirsties Duowrap - rostoucí svrchní kalhotky s potiskem - Eco Capart
    http://ecocapart.cz/product.php?id_product=281
    IORETH
    IORETH --- ---
    RENFRI: už dlouho mají jen ty růžovočoučké, bohužel :/
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    HC_: Tak přes tu snapku stejně budou svrchnaky, ne? Za mě baby lucy naprostá spokojenost, mám je moc rada. Jsem za Prahou, u Berouna, ale jezdim ruzne...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    IORETH: latkovky.cz nemají? Mám od nich dvoje pul blueberry...
    IORETH
    IORETH --- ---
    Musím si tu postěžovat. Dostali jsme dva balíky papírovek na malou ve velikosti, kterou pomalu opouští, takže jsem se rozhodla udělat si pohodlí a prostě je spotřebovat. Teď došly a já se vrátila k látkovkám. A co myslíte? Po dvou týdnech, kdy malá kadila jednou za dva a ž tři dny, se vykadila do prvních TŘECH plínek po sobě tak, že jedny protekly až do kalhot. Na její velikost teď nemám dost svrchňáků, takže má zas papírovku... to si nemohla vzpomenout včera :-D ?

Mimochodem, nemůžu sehnat PUL Blueberry (nerůžové)... netušíte někdo?
    HC_
    HC_ --- ---
    jinak este ted koukam na bamboo baby lucy, ty se take nezdaji marne, asi nakoupim vic typu, protoze asi nebude uplne nejlepsi, nechat treba v lete prcka jen v pastelce se snapkou, ta je prej nebezpecna?
    HC_
    HC_ --- ---
    RENFRI: no tezko se vybira, abych se aspon uspokojila objednala sem si testovaci balicek haipa daipa:)))
    kazdopadne planuju vylet do prahy do jednoho kamenneho obchodu, abych to vse omrkla
    ted bydlim v harrachove, a do lbc jezdim, ale ty si v praze ne?:)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    HC_: Jj, to jsem byla ja, koupila a nepouzila snad ani jednou, fakt mi nejsou prijemny. Ta nova jedna pastelka, co jsem taky koupila, ta nehrubla, ale nepouzivam ji moc casto, vlastne asi jen parkrat, proste mi ten system vubec nevyhovuje. Jinak ty jsi nekde v Liberci, ne? Nebo si to pletu? Ze ksyztak mam tech plen fakt hodne typu, vcetne svrchnaku, ze by sis to nekdy mohla jako nazivo osahat, protoze na netu a na fundovane rady stejne neucinis jasny rozhodnuti, aspon ja ne.
    IBERIA
    IBERIA --- ---
    Budu objednávat qalt excel, nechce se někdo připojit? Pošta.
    HC_
    HC_ --- ---
    TABBY: cekam asi oboji:) premyslim o koupi pastelek a 3 svrchnaky HD vel. S a 3 vel. M (ale mozna ty eska sou zbytecny), kdyz koupim jeste ctvercovky, tak se daj pripadne taky pouzit, kdyby cural/kakal prcek hodne:)

?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam