• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: máme zásobu držících ponožek od vietnamců převážně, zázrak :-)
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    SINSEMILLA: a jak řešíš ponožky? já zas fandím dupačkám, protože mě furt nebaví co deset vteřin nandavat svlíknutý ponožky :-)
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    SINSEMILLA: to je zajímavé téma - zrovna řeším jaké svrchňáky na čtvercovky na rovno a vv. První 3 měsíce jsem jela na novosklad a to se mi dost osvědčily haipy (narozdíl od imse, který protékaly - přes haipy nikdy nic mimo svrchňáky neprošlo). Začala jsem ale dávat více vv a čč na rovno (skládám teda celkem na úzko) a jak se malá začíná víc hejbat (5m) tak v těch haipách větších to už děsně jezdí (jsou takové dost široké). Máš nějaké ozkoušené, padnoucí vhodné právě na rovno? Ty grovie totiž třeba na látkovkách docela doporučovali - jestli se jich chceš zbavit, možná bych je ráda vyzkoušela :-)

případně někdo další používáte taky čč a vv a co se vám osvědčilo u "pohyblivých" dětí - předpokládám, že to bude čím dál náročnější.

jinak mám pak pár kalhotkových plín - takovou směs totsbots, babylucy, disana, pastelka a příjde mi, že na nich můžou bejt svrchňáky v podstatě libovolný, žádný nehody jsem nezaznamenala, ale nevyhovují mi jak jsou všechny dost masivní a suchý zipy mi přijdou nepohodlný a dlouhý schnutí...no prostě se moc nekamarádíme a sahám po nich většinou až naposled
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ZEGA: Me dupacky vubec nesedi, pouzivam jen body + teplacky..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: úzké kvůli těm čtvercovkám? Ty vícevrstvé jsou užší, tak snad to nich to půjde, to jsem teda zvědavá.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: Mam tady jedny grovia oranzove a na nas jsou fakt uzke, pouzivam ctvercovky, budu je prodavat za 150, temer nepouzite, kdybys chtela..
    HC_
    HC_ --- ---
    ZEGA: ja pletu navleky na nozky:) dupacek mam tuny, ale vyhodou je, ze je to vsechno puceny od svagrovy, do veci sem zatim nedala ani korunu, takze kdyz je nevyuziju, nic se nedeje
    na BKM se chystam, taky me to napadlo
    HC_
    HC_ --- ---
    ok takze asi resim blbosti:)) no nasla jsem to tomhle webu http://www.latkovepliny.estranky.cz/clanky/popis-jednotlivych-plen/haipa-daipa.html

mozna lepsi nez resit vic typu plenek (pastelky asi budou stacit, ale kolik ks???), tak mozna koupit ruzny svrchnaky, u haipy se mi libi hlavne ty se slonama, ostatni nic moc
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    HC_: jen přemýšlím o těch dupačkách--- pokud hodláš aspoň částečně bezplenkovat, tak se s nima rozluč :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: taky to nepraktikuju, loni v létě byl tedy B novorozenec, teď mu bude rok, to ho spíš nechám úplně bez - nechávám i teď občas.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    HC_: to jsem nikdy nepraktikovala, bez svrchnaku...
    HC_
    HC_ --- ---
    RENFRI: no ja myslela pro pripad kdy bude treba v lete jen v pastelce bez svrchnaku no
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: proto jsem je tehdy koupila, protože jsou krásný :-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Jsou krasny
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: no, mám cold stripes :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: Jo tak flanelkam ja jsem obecne proste vubec neprisla na chut. Mam bambusove frote, i tvarove jsou trochu jine.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    A ne, nepotrebuju dalsi plinky!! Pri tom hledani Blueberry pro Ioreth mi zas ujela ruka a uz mam jedny warm stripes thirsties v kosiku, ne ne ne. :-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: já je měla taky z druhý ruky, ale ono je to fakt individuální.

Baby Lucy mám tyhle, řekla bych http://www.4babies.cz/e-shop/baby-lucy-classic-flanelova-plena-sml-0-916844

A taky právě dost jetý.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: A ktery mas BL?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: Se nestyd, proste kazdymu sedne neco jinyho, ono to bude i tim, ze ty moje jsou dost jety. Ta jedna nova jeste obcas na radu prijde, semo tamo, ted ji zrovna ma :-) Shodou okolnosti s blueberry pul svrchnakama :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam