• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    CHANA
    CHANA --- ---
    SINSEMILLA:
    ANNAWA:
    Děkuji, už chápu. Tak to možná bude důvod, proč jsem ten novorozenecký sklad vůbec nezačala používat. Začínala jsem se svrchňákama bambino mio a u novorozeneckého skladu z nich vyčuhovaly "nohavičky" z té čtvercovky, kterými všechno prosáklo do oblečení. A nebo jsem to jen špatně složila, nevím. Tak tentokrát až se dítě narodí učiním další pokus se svrchňáky baby lucy. Díky za naději:)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: Presne, na novorozenecky sklad jsou grovie moc uzke, na vicevrstevne ouzke nebo ctverec na osminy by to slo. Jako me se ten svrchnak moc libi, i ten suchy zip je reseny dobre, material taky, jen jsem proste zvykla na ten novo. sklad. A na noc mame fakt silne vicevrstevne a pres to jeste velky ctverec, erik cura hodne i v noci a kdyz mu nerostou zuby, tak v tomhle baleni vydrzi 12 hodin spat..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    CHANA: navazovala jsem na Sinsemillu, která psala, že se jí se čtvercovkama vůbec neosvědčily. Já je nepoužívám, takže tu zkušenost nemám, ale řekla bych, že vícevrstvé jsou po složení užší a proto to s nimi jde.
    CHANA
    CHANA --- ---
    ANNAWA: mě přišlo dost podobné používat vícevrstvé a čtvercovky (složené na osminy). Jaký v tom vidíš rozdíl s těmi Groviemi? Nebo máš na mysli takové ty složité sklady ze čtvercovek jako novorozenecký nebo drak?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Hlásím již několik dní trvající nadšení ze svrchňáků Grovia.
    Na kalhotkové plen ani na čtvercovky se asi fakt moc nehodí, ale na vícevrstvé jsou super. Moc se mi líbí i materiál, z něhož jsou udělané. zatím jsem neobjevila žádnou slabinu.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RYBKA: No toho jsem se presne obavala, navic prvni mesice mi prislo, ze dite cura snad konstantne..
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    HC_: tenká je a mnohým vyhovuje, ale je široká tak běžně.

Já si grovie objednala na vícevrstvé skládací plenky, tohoto typu:
    Vícevrstvé pleny Anavy - bambus - Eco Capart
    http://www.ecocapart.cz/product.php?id_product=659

Neskládám je do žádného skladu, používají se prostě složení na třetiny, většinou.
    HC_
    HC_ --- ---
    RENFRI: aha ja myslela, ze prave pastelka je tenka, a ze je to jedna z nejlepsich plenek na trhu, no jeste sem ani jedny nevidela nazivo
    co baby lucy plenky a na to grovii?:D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RYBKA: viděla jsem to taky v praxi a ano každá výmluva dobrá, ale na můj vkus to zabralo moc času a moc matčiny pozornosti.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Byla jsem nedávno na horách s bezplenkovací kamarádkou, celkem se jim to dařilo, bezplenkují asi od 6 týdnů, asi půl roku, ale musím říct, že mi přišlo, že celý den nedělá nic jinýho, než to dítě svlíká a oblíká, případně váže do šátku nebo ji z něj vyndavá. V kombinaci se starším sourozencem si to nedovedu představit. Jak jste to dělaly, že jste u toho zvládly dělat i něco jinýho?
    TABBY
    TABBY --- ---
    ZEGA: Ze by spatna bodycka?
    ZEGA
    ZEGA --- ---
    SINSEMILLA: buď v klidu, taky mě to zajímá :) mýmu nedržela plena na osminy a přes to vlněný obdélník už od narození..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ELANORKA: A neber to prosim jako rejpani, nejspis jsou tohle prave ty informace, ktere mi chybely k tomu, abych to zkusila.. Takze diky moc, treba upotrebim u druheho..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ELANORKA: Aha a jak diteti na zadku drzi plena na osminy? To si dovedu predstavit prvi tri mesice, pak uz se mi dite celkem pinozilo..
    ELANORKA
    ELANORKA --- ---
    SINSEMILLA: Protože kalhoty se nesundávaj (maj díru - najdi si rychloprdky), svrchňáky se nesundáva (protože se nenosí), snapku u čtverce na osminky taky neužiješ, takže Ti zůstane skutečně jen rozepnout body, dát na stranu plenu a vzít dítě do klubíčka. ;-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    HC_: To se imho ani neda. Nedovedu si predstavit zabalit pastelku do uzkych grovii, ale treba je tu nekdo master na tohle, podle me je velke riziko proteceni a je to zbytecne.
    HC_
    HC_ --- ---
    kombinujete tu nekdo pastelky se svrchnakama od grovie?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TABBY: No tak ja to takhle rychle neumim - sundat kalhoty, rozenout patentky na body, rozepnout svrchnacky, sundat snapii sponku, sundat plenku.. ale kdo to nechce delat, duvod si najde, ja si to proste nedovedla predstavit..
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    TABBY: U první jsem to zezačátku zkoušela, ale nebyla jsem moc přesvědčená, takže mě první neúspěchy odradily. U druhý jsem se už nepokoušela, byla jsem ráda, že s nima stíhám nějak fungovat :-) Ale ta první mě počurala víckrát :-)
    TABBY
    TABBY --- ---
    RYBKA: No pockej - kultivovala jsi v nich jejich bezplenkove ja? :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    TABBY: Moje děti tohle asi nevěděly, počuraly mě úplně s klidem, a ne jednou :-)
    TABBY
    TABBY --- ---
    SINSEMILLA: U mimina to jisti rychloprdky a bodycko s cc a vlnenym obdelnikem. Rozbaleni ditete je otazkou 2 vterin...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam