• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MONIA: jo, pres tuhle jeste svrchnaky, to je jen kapsovka. Opravdu koukni na ta videa, pomuze ti to se trosku zorientovat, najdu ti linky...
    MONIA
    MONIA --- ---
    RENFRI: jo takze jako takova pomoc,kdyz bude prebalovat treba deda at se s tim nemusi moc stvat by to slo?
    a jak mam rozumet temto plinkam http://www.plenka-czech.cz/hoja/eshop/3-1-Zbozi-dle-VYROBCE/64-2-Baby-Lucy-plenky/5/410-Plenka-Bamboo-Baby-Lucy-barevna-na-objednani prsto jeste svrchnacky? jsem z toho zmatena :D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MONIA: Pop iny mam doma, jsou celkem fajn, rychle schnou, abych shrnula nevyhody - hur sedi, zvlaste one size jsou na male deti moc robustni a hodne siroke, i na vetsi dite se mi hur "usazuji", aby ji sedely, muzou i skrtit okolo briska, nicmene dobre saji, hodi se jako nocni plinka a jak jsem rekla na zacatku, pekne rychle schnou, jak jsou hodne rozebiratelne... Jsou kdyztak i v tom mem videu.
    MONIA
    MONIA --- ---
    jdu se s vama poradit....chci zaci latkovat...teda mam o v planu od porodu,ale nejak nam neslouzi zdravi a v nemocnici s latkovkama se to moc neda.
    co si myslite o pop in plinach? tchyne by mi koupila tu mensi sadu tusim 5 plen,pak mam cca 40 ks klasickych ctvercovek,takze presto nejake svrchnaky (jake mame ted 6 tydnu a potrebovala bych to koupit v bavlnce,mam tam nejakou slevu http://www.vbavlnce.cz/latkove-plenky/svrchni-kalhotky-k-latkovym-plenam.html ),samozrejme separacky,snapka,zapominam na neco?
    v bavlnce ted maji tyden latkovych plen,takze by tam melo byt i nejake cenove zvyhodneni a maji nejake stanky v pze i ov...kdyz tak kouknete na stranky:)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: erik je úplnej chudáček on má jeden šuplík a pár mikin jsem mu tedy přesunula na ramínka do skříně na štangli, ale dřív s emu vešly do toho šuplíku...
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    RYBKA: 6,5m. Je fakt ze nekadi každý den,ale separacka to nepojme.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: je fakt, ze ja tam mam jen veci, co mu jsou a co nosi. Ostatni zabiraj misto jinde.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PSICHE23: A kolik bude dítěti? Naše obě holky s příkrmama začaly kakat výrazně míň, takže většina plen byla jen počůraná, v tom věku jsem u starší přešla na čtvercovky, na cesty ideál, večer vymácháš a ráno jsou suchý (u mladší kvůli ekzému kombinujem s jednorázovkama). Třeba ti pomůže projít tohle http://www.latkovky.info/latkovky-v-terenu/ a tohle http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=109828
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: No tak to udela hodne, je fakt, ze tam mam veci uz i mensi a nektery zase velky, takze tam ma treba 5 kombinez, 2 kabaty a podobne, proste vsechno...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: jenže to by nebyla taková zábava ;-) B chudák má jen jeden a půl šuplíku oblečení, je to evidentně zanedbávaný dítě, druhého jeden a půl šuplíku zabíraj plíny, ručníky a podobně. Ale má třeba ponožky a bundy a čepice jinde.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: My to museli takhle resit kvuli nedostatku mista, madam ma dva pradelniky plne veci a uz se ji obleceni nikam neveslo, tak jsem vystehovala plinky do koupelny a supliky po plinach zabralo dalsi obleceni... ale ja jsem desna, ja i to obleceni hazu do supliku jen tak, nechce se mi ztracet cas skladanim, uz tak nic nestiham :-D ano, misto kecani na Nyxu bych mohla skladat, to je pravda.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: hele ale to je dobrý! Rozhodně praktický víc než moje šuplíky, který sice navenek vypadají uklizeněji, ale jinak mám taky spoustu věcí na B porůznu. A po celém domě, což některé puberťáky štve, že přece toho tolik nepotřebuje a tak dále.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TABBY: IKEA.
    TABBY
    TABBY --- ---
    RENFRI: Supr napad! Odkud mas tu dlouhou zizalu? Jak videla zatim vzdycky jenom takove nedomrle, dvoupatrove...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tak u nas to vypada takhle :-))

ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: tak jo, já to skládám do šuplíku :-) Ale často si to nechám pověsit a pak sebrat a složit od velkých dětí.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: kdyby naskladaji do supliku aspon, sundaji ze susaku a narvou do takoveho toho ikea zavesneho poradace :-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: tak jsem to myslela, pro B je myčka hra a asi ani neví, že existují také edukativní hračky :) a nakonec i s tou přírodou to mám stejně.
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    SINSEMILLA: s tim docela souhlasim, proto asi nabalim na dovolenou všechny prací prášky a budu prát hold v ruce no, se to nepos* :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: naprostý souhlas a myčka je jedna z nejoblíbenějších činností! a erikovi je myslím fakt jedno, jestli strká lžíce do zásobníku na příbory, u vaření přerovnává kysničky, hrnce nebo se mnou staví věž, protože hra je pro něj obojí.

ANICHQA: ono ve finále netrávíš s látkovkama víc jak 3 hodiny čistého času týdně a to jsem to jen hrubě odhadla a já používám čtvercovky a ty ještě skládám na novorozenecký sklad a ne na osminy a třeba annava a renfri podle mě vůbec neskáladají, takže háží do pračky, pověsí, sundají a naskáladjí do šuplíku.

a ještě poslední věc, pro mě je představa používání jednorázovek v přírodě (na dovolené, na chatě apod.) nechutná, protože tam mám ještě intenzivnější pocit, že zasírám životní prostředí, když strávím týden výlety v lesích. a alespoň ušetřím spoustu času a svému bolavému koleni spoustu schodů s chozením s jezdorázkovama do popelnice..

a klidně mě považuj za fanatika..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam