• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    ELANORKA
    ELANORKA --- ---
    SINSEMILLA: Úplně v pohodě. Prostě plena na osminky, zapnutá v body. Já teda neměla rychloprdky, takže přes to nosila punčocháče, ale nemám pocit, že by to nějak zásadně držely, spíš naopak. Jelikož tu byl dotaz na tu co nejrychlejší manipulaci, tak jsem to popsala v té nejrychlejší verzi. A hejbací ta naše potvůrka byla opravdu hodně.

(Omlouvám se, za tak pozdní reakci, nějak jsem tu dlouho nebyla, či co...)
    MONIA
    MONIA --- ---
    RENFRI: tak bych prosila do patku dekuji;-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MONIA: Ja kdyztak zas udelam pokracovani s pastelkama, grovia a blueberyy :-D
    MONIA
    MONIA --- ---
    RENFRI: dekuji koukla jsem....jsem trosku moudrejsi:)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MONIA: jo, pres tuhle jeste svrchnaky, to je jen kapsovka. Opravdu koukni na ta videa, pomuze ti to se trosku zorientovat, najdu ti linky...
    MONIA
    MONIA --- ---
    RENFRI: jo takze jako takova pomoc,kdyz bude prebalovat treba deda at se s tim nemusi moc stvat by to slo?
    a jak mam rozumet temto plinkam http://www.plenka-czech.cz/hoja/eshop/3-1-Zbozi-dle-VYROBCE/64-2-Baby-Lucy-plenky/5/410-Plenka-Bamboo-Baby-Lucy-barevna-na-objednani prsto jeste svrchnacky? jsem z toho zmatena :D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MONIA: Pop iny mam doma, jsou celkem fajn, rychle schnou, abych shrnula nevyhody - hur sedi, zvlaste one size jsou na male deti moc robustni a hodne siroke, i na vetsi dite se mi hur "usazuji", aby ji sedely, muzou i skrtit okolo briska, nicmene dobre saji, hodi se jako nocni plinka a jak jsem rekla na zacatku, pekne rychle schnou, jak jsou hodne rozebiratelne... Jsou kdyztak i v tom mem videu.
    MONIA
    MONIA --- ---
    jdu se s vama poradit....chci zaci latkovat...teda mam o v planu od porodu,ale nejak nam neslouzi zdravi a v nemocnici s latkovkama se to moc neda.
    co si myslite o pop in plinach? tchyne by mi koupila tu mensi sadu tusim 5 plen,pak mam cca 40 ks klasickych ctvercovek,takze presto nejake svrchnaky (jake mame ted 6 tydnu a potrebovala bych to koupit v bavlnce,mam tam nejakou slevu http://www.vbavlnce.cz/latkove-plenky/svrchni-kalhotky-k-latkovym-plenam.html ),samozrejme separacky,snapka,zapominam na neco?
    v bavlnce ted maji tyden latkovych plen,takze by tam melo byt i nejake cenove zvyhodneni a maji nejake stanky v pze i ov...kdyz tak kouknete na stranky:)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: erik je úplnej chudáček on má jeden šuplík a pár mikin jsem mu tedy přesunula na ramínka do skříně na štangli, ale dřív s emu vešly do toho šuplíku...
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    RYBKA: 6,5m. Je fakt ze nekadi každý den,ale separacka to nepojme.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: je fakt, ze ja tam mam jen veci, co mu jsou a co nosi. Ostatni zabiraj misto jinde.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    PSICHE23: A kolik bude dítěti? Naše obě holky s příkrmama začaly kakat výrazně míň, takže většina plen byla jen počůraná, v tom věku jsem u starší přešla na čtvercovky, na cesty ideál, večer vymácháš a ráno jsou suchý (u mladší kvůli ekzému kombinujem s jednorázovkama). Třeba ti pomůže projít tohle http://www.latkovky.info/latkovky-v-terenu/ a tohle http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=109828
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: No tak to udela hodne, je fakt, ze tam mam veci uz i mensi a nektery zase velky, takze tam ma treba 5 kombinez, 2 kabaty a podobne, proste vsechno...
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: jenže to by nebyla taková zábava ;-) B chudák má jen jeden a půl šuplíku oblečení, je to evidentně zanedbávaný dítě, druhého jeden a půl šuplíku zabíraj plíny, ručníky a podobně. Ale má třeba ponožky a bundy a čepice jinde.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ANNAWA: My to museli takhle resit kvuli nedostatku mista, madam ma dva pradelniky plne veci a uz se ji obleceni nikam neveslo, tak jsem vystehovala plinky do koupelny a supliky po plinach zabralo dalsi obleceni... ale ja jsem desna, ja i to obleceni hazu do supliku jen tak, nechce se mi ztracet cas skladanim, uz tak nic nestiham :-D ano, misto kecani na Nyxu bych mohla skladat, to je pravda.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    RENFRI: hele ale to je dobrý! Rozhodně praktický víc než moje šuplíky, který sice navenek vypadají uklizeněji, ale jinak mám taky spoustu věcí na B porůznu. A po celém domě, což některé puberťáky štve, že přece toho tolik nepotřebuje a tak dále.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    TABBY: IKEA.
    TABBY
    TABBY --- ---
    RENFRI: Supr napad! Odkud mas tu dlouhou zizalu? Jak videla zatim vzdycky jenom takove nedomrle, dvoupatrove...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam