• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    CHANA: i v ikea něco takového je? no asi jsem 100let za opicema :o(
    CHANA
    CHANA --- ---
    RENFRI: Zkoušela jsi i jiné nepromokavé podložky? Ta co je na videu se mi zdála bezkonkurenčně nejhorší, protože šustí a ty dvě vrsty po vyprání už nejsou úplně stejně velké... V podobné cenové kategorii mám raději ikea nepromokavé podložky. Nejpříjemnější a nejsavější jsem v Bráně k dětem objevila podložku popolini, je dokonce oboustranná, ale drahá.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    RENFRI: tak ta podložka je pro mě objev ameriky! kde se to kupuje? jako blbec jsem u prvního dítěte kupovala jeden balík DM přebal.podložek za druhým a utopila v tom dosti velké peníze :o(
    ta podložka je fakt senzační!
    a nebo ještě větší prosba - pokud se to prodává někde kde se prodávají látkovky nemohla bych tě pak někdy poprosit ( až sama budeš něco potřebovat) aby jsi mi objednala i 2ks tohoto pro mě?
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    btw ty videa by se urcite hodily na nastenku! minulej tejden sem objednavala a dost by se mi bejvalo bylo hodilo videt to takhle krasne nazorne:)
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    videa krasny!:)

a pastelka vam pres noc nevydrzi?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZU_22: mám úplně stejnou haipa daipa tasticku :-)) no a přebaluju kdekoli, proč ne... 5 h se mi nestalo, že bych nemohla prebalit, to nikdy, ale když vím, že to bude za dyl, dám kapsovku nebo aio fuzzy bunz apod. k dr volím "hezčí" pliny, takže fuzzi nebo grovia....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Mám teda i tu větší, 30x40 cm.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: já přebaluju kdekoli, tedy na místech k tomu určených, ale klidně tam, kde bych přebalila jinou plenu, látkovky nosí i k doktorovi. Počůrané pleny dávám většinou do tohoto http://www.ekobaby.cz/ekobaby/eshop/3-1-Doplnky-k-prebalovani/11-2-Sacky-na-pleny/5/162-Haipa-daipa-Tasticka-21x25-cm
    Mám teda nudně jednobarevnou, ale ta oranžová se dobře hledá a to je teda taky docela plus.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    RENFRI: a jak to delas kdyz jdes nekam ven? vydrzi ti tyhle pleny treba pet hodin kdyz ste nekde venku? prebalujes latkovkama i treba v prebalovacim koutku? tu promocenou plenu si das do nejakyho igelitu a das novou? videa sou super, mala uzasna zubata:)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: vesměs poděděné popolini, není s nimi jediný problém, je to asi tenhle typ http://www.obchod-latkovepleny.cz/frotacky-ultrafit-soft-popolini/d-70284/, občas i tyhle, ale ty mám jen dvě http://www.obchod-latkovepleny.cz/onesize-biobavlna-onesize-organic-popolini/d-70287/.
    MONIA
    MONIA --- ---
    Refri jsi hvezda,diky moc :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: Za me pop-iny a baby lucy kapsovky.

HC_: Jo, taky jsem byla trochu nervozni, ale ona je sikovna a ty hacky zas nejsou extra ostry... jsou plastovy.
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    a propos jaké plenky používáte na noc pro děti starší půl roku? Nějaké osvědčené držáky?Jedeme zatím v noci na papírový, kvůli malé ekzému, ale ráda bych to znovu zkusila v látce.
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    HC_: teda naše Majda si se snapkou hraje tak od 3 měsíce a nějak mě to neznervózňuje, protože vidím jak je sama opatrná, když ji převaluje v puse. Samo, že to trochu kontroluju, ale jinak si myslím, že děti jsou mnohdy šikovnější, než si myslíme :-) tak ji v tom nijak nebráním.
    HC_
    HC_ --- ---
    RENFRI: pekny videa diky! jen sem byla trosku nervozni z toho, jak si Madlenka hrala s tou snapkou:)
    jeste hodne popremejslim, jestli opravdu zvolim pastelky, sou fakt velky
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Takze neco jsem natocila, pripominkujte, jestli treba delam neco blbe, jestli nekdo grovia na pastelky pouzivate atd...
    pliny - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=BzGWbuo6OU4
    ELANORKA
    ELANORKA --- ---
    SINSEMILLA: Přesně. Ono to stejně skrz tu plínu proteče do body, jen prostě nemusíš řešit louži.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ELANORKA: no jasně, já zapomněla, že nejde ani tak o to zadržet vyměšování efektivně, ale spíš o to, jak rychle dítě svléknout, aby potřebu vykonao někde jinde...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam