• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    Vse o latkovych plenkach
    - co jsou to latkovky, jak vlastne dite prebalovat do latkovych plenek,
    - odkazy na vyrobce, porovnani cen, druhu a typu....

Podelte se o vlastni zkusenosti a ptejte se co a jak je potreba, aby se mimnko citilo jako v bavlnce .....

!! BAZAREK na nastence !!
    - inzeraty davejte sem nebo do posty FOXOVA)

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs148.snc1/5488_122931406114_521371114_2989702_5395381_n.jpg
    rozbalit záhlaví
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: já má na přebalováku tu nejlevnější nafukovací podložku z ikea, dostala jsem ji, a na tom složenou osušku. Venku přebaluju na ledasčem, většinou jen tak.

VERONIKA22: B při přebalování prostě nečůrá, nikdy.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: VERONIKA22: aha, tak to já doma přebaluju na přebalováku a když jinde tak prostě bez podložky, na trávě, na lavičce přebaluju taky jen tak
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SINSEMILLA: já to budu používat k přebalování na gauči a pak k přebalování na přebalováku, i na tom gumovém přebalováku mám ráda něco co mi neproteče až na něj.

RENFRI: asi jsem ti to loni nepsala. jen oproti madlence jsem už stará vykopávka :oD
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Ja funguju bez takovehle podlozky, mam je takovou platovou z chicca se zvysenymi okraji a tu mam na prebalovaku, k cemu to vyuzivate?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    VERONIKA22: VY jste takhle o den? To ja asi ani netusim, nebo mam deravou pamet, tak mam aspon darek ;-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    RENFRI: no ta ikea na obrázku je zcela něco jiného než to co máš. to tvoje asi nějaké tekutiny vsákne viď? a pak to hodim do pračky.
    tak jestli se můžu hlásit jako zájemce :o) ale zadarmo to vůbec být nemusí!!!
    a nebo poprosím i o mašličku - mám narozeniny ve čtvrtek :oD
    a kdy bude mít madlenka mejdan?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    HANUMA: Pastelky by imho pres noc vydrzely, ale ja je nemam rada, tak je nedavam skoro nikdy, to musi mistni pastelkarky potvrdit, co a jak :-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHANA: JO, mam i jine, z jedne strany frote, z druhe pul zater, ale nejsou to ty ikea, ale prijde mi to jedno, ani tyhle mi teda nevadi nijak...

VERONIKA22: Jak chces, klidne porid nejake jine nebo ti venuju dve nase, mam jich hodne...
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KEYA: a když se mimi počůrá tak tam s tou loužičkou budu manévrovat abych došla do koupelny? nebo se to nějak vsákne do horní vrstvy?
    KEYA
    KEYA --- ---
    VERONIKA22: toto: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/40143304/ z jedné podložky uděláš při rozstřižení dvě. Nešustí - je to jedna vrstva z jedné strany flanel z druhé PUL zátěr a v pohodě vydrží mnoho praní na 60 :). Dokonce jsem s ní (použitou navrch tím zátěrem) nově potáhla i přebalovák :).
    CHANA
    CHANA --- ---
    jmenují se LEN, ale tak se myslím jmenuje celá taková levná řada ložního prádla. Jestli si ale chceš pořídit jeden kousek, tak opravdu doporučuji si připlatit za tu popolini
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    CHANA: i v ikea něco takového je? no asi jsem 100let za opicema :o(
    CHANA
    CHANA --- ---
    RENFRI: Zkoušela jsi i jiné nepromokavé podložky? Ta co je na videu se mi zdála bezkonkurenčně nejhorší, protože šustí a ty dvě vrsty po vyprání už nejsou úplně stejně velké... V podobné cenové kategorii mám raději ikea nepromokavé podložky. Nejpříjemnější a nejsavější jsem v Bráně k dětem objevila podložku popolini, je dokonce oboustranná, ale drahá.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    RENFRI: tak ta podložka je pro mě objev ameriky! kde se to kupuje? jako blbec jsem u prvního dítěte kupovala jeden balík DM přebal.podložek za druhým a utopila v tom dosti velké peníze :o(
    ta podložka je fakt senzační!
    a nebo ještě větší prosba - pokud se to prodává někde kde se prodávají látkovky nemohla bych tě pak někdy poprosit ( až sama budeš něco potřebovat) aby jsi mi objednala i 2ks tohoto pro mě?
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    btw ty videa by se urcite hodily na nastenku! minulej tejden sem objednavala a dost by se mi bejvalo bylo hodilo videt to takhle krasne nazorne:)
    HANUMA
    HANUMA --- ---
    videa krasny!:)

a pastelka vam pres noc nevydrzi?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ZU_22: mám úplně stejnou haipa daipa tasticku :-)) no a přebaluju kdekoli, proč ne... 5 h se mi nestalo, že bych nemohla prebalit, to nikdy, ale když vím, že to bude za dyl, dám kapsovku nebo aio fuzzy bunz apod. k dr volím "hezčí" pliny, takže fuzzi nebo grovia....
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    Mám teda i tu větší, 30x40 cm.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    ZU_22: já přebaluju kdekoli, tedy na místech k tomu určených, ale klidně tam, kde bych přebalila jinou plenu, látkovky nosí i k doktorovi. Počůrané pleny dávám většinou do tohoto http://www.ekobaby.cz/ekobaby/eshop/3-1-Doplnky-k-prebalovani/11-2-Sacky-na-pleny/5/162-Haipa-daipa-Tasticka-21x25-cm
    Mám teda nudně jednobarevnou, ale ta oranžová se dobře hledá a to je teda taky docela plus.
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    RENFRI: a jak to delas kdyz jdes nekam ven? vydrzi ti tyhle pleny treba pet hodin kdyz ste nekde venku? prebalujes latkovkama i treba v prebalovacim koutku? tu promocenou plenu si das do nejakyho igelitu a das novou? videa sou super, mala uzasna zubata:)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: vesměs poděděné popolini, není s nimi jediný problém, je to asi tenhle typ http://www.obchod-latkovepleny.cz/frotacky-ultrafit-soft-popolini/d-70284/, občas i tyhle, ale ty mám jen dvě http://www.obchod-latkovepleny.cz/onesize-biobavlna-onesize-organic-popolini/d-70287/.
    MONIA
    MONIA --- ---
    Refri jsi hvezda,diky moc :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam