• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    PSICHE23
    PSICHE23 --- ---
    PAVLINKA: tak to je jasný:)
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    PSICHE23: blizi se leto, muze byt nahac! na to se tesim ja.)
    JESTERKA_NA_ZDI: ja z ni nam sama strach...)) a proto ji nabizim, nechcete nekdo?

a jeden exot dotaz? - protekaji mi haipa daipa, asi ty flees gumicky? mam je naimpregnovat nebo co se to s tim dela? diky
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: jo, to jsou pop-in, v tom odkazu. a Baby Lucy jsou neco jako Popolini frote, ale menší, náplní nevím, co myslíš, dávám normální vkladacku, co k nim patří a prodává se rovnou s nimi...
    CHANA
    CHANA --- ---
    SINSEMILLA: k bezplenkovemu spani
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    JESTERKA_NA_ZDI: jo, v pohode. Chodi spat plus minus v osm, prebaluju plus minus v sedm rano.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    ANNAWA: hele ale to máš docela štěstí. hlavní věc co si o chlapečkách pamatuju - že když se rozbalí a změní se ta teplota v plence tak to okamžitě teče :oD
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    ANNAWA: taky díky za reakci. takže tyhle kalhotky spolu s tou vkládačkou tedy zvládnou celou noc (pokud se tedy prcek nepokadí, že ano)?nebo přebaluješ v půlce noci?
    JESTERKA_NA_ZDI
    JESTERKA_NA_ZDI --- ---
    RENFRI: díky moc za reakci. ty pop-in jsou AIO?je to toto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=48819090&tab=0 ? a baby lucy kapsovky jsem nějak nevygůglila, ale předpokládám, že když je to kapsovka, tak je důležitá ta náplň - a to dáváš co?
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: já má na přebalováku tu nejlevnější nafukovací podložku z ikea, dostala jsem ji, a na tom složenou osušku. Venku přebaluju na ledasčem, většinou jen tak.

VERONIKA22: B při přebalování prostě nečůrá, nikdy.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    RENFRI: VERONIKA22: aha, tak to já doma přebaluju na přebalováku a když jinde tak prostě bez podložky, na trávě, na lavičce přebaluju taky jen tak
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SINSEMILLA: k prebalovani na zemi, na gauci, na lavičce, na trávě... prebalovak nevedeme.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    SINSEMILLA: já to budu používat k přebalování na gauči a pak k přebalování na přebalováku, i na tom gumovém přebalováku mám ráda něco co mi neproteče až na něj.

RENFRI: asi jsem ti to loni nepsala. jen oproti madlence jsem už stará vykopávka :oD
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    Ja funguju bez takovehle podlozky, mam je takovou platovou z chicca se zvysenymi okraji a tu mam na prebalovaku, k cemu to vyuzivate?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    VERONIKA22: VY jste takhle o den? To ja asi ani netusim, nebo mam deravou pamet, tak mam aspon darek ;-)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    RENFRI: no ta ikea na obrázku je zcela něco jiného než to co máš. to tvoje asi nějaké tekutiny vsákne viď? a pak to hodim do pračky.
    tak jestli se můžu hlásit jako zájemce :o) ale zadarmo to vůbec být nemusí!!!
    a nebo poprosím i o mašličku - mám narozeniny ve čtvrtek :oD
    a kdy bude mít madlenka mejdan?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    HANUMA: Pastelky by imho pres noc vydrzely, ale ja je nemam rada, tak je nedavam skoro nikdy, to musi mistni pastelkarky potvrdit, co a jak :-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    CHANA: JO, mam i jine, z jedne strany frote, z druhe pul zater, ale nejsou to ty ikea, ale prijde mi to jedno, ani tyhle mi teda nevadi nijak...

VERONIKA22: Jak chces, klidne porid nejake jine nebo ti venuju dve nase, mam jich hodne...
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KEYA: a když se mimi počůrá tak tam s tou loužičkou budu manévrovat abych došla do koupelny? nebo se to nějak vsákne do horní vrstvy?
    KEYA
    KEYA --- ---
    VERONIKA22: toto: http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/40143304/ z jedné podložky uděláš při rozstřižení dvě. Nešustí - je to jedna vrstva z jedné strany flanel z druhé PUL zátěr a v pohodě vydrží mnoho praní na 60 :). Dokonce jsem s ní (použitou navrch tím zátěrem) nově potáhla i přebalovák :).
    CHANA
    CHANA --- ---
    jmenují se LEN, ale tak se myslím jmenuje celá taková levná řada ložního prádla. Jestli si ale chceš pořídit jeden kousek, tak opravdu doporučuji si připlatit za tu popolini
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam