• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    VERONIKA22: vesak na topeni? nedokazu si to predstavit.....
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    KRISTY: hele já bych nedala dopustit na věšák co se věší na topení a má asi 4 dráty. bude to hned na topení a když to sem tam otočíš tak to uschnout musí. a půjde to rychle a dáš schnout další
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    KRISTY: ja myslim, ze ten pocit z latkovani stoji za malou bytovou challenge. Ja budu rodit v srpnu, mame taky pomerne maly byt, o neco malo vetsi, nez o kterem pise Sinsemilla, ale zase hodne neprakticky - rohovy v podkrovi, takze same sikme steny, malo ulozneho mista, zadny samostatny pokoj, vsechno otevreny prostor. Susit budu taky jen vevnitr. Ale stejne se na ty latkovy pleny tesim a predstava jednorazovek je mi z nekolika duvodu neprijemna.
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    SINSEMILLA: no tak to ste dobry teda. my to budem mit hodne podobne, taky kocar vevnitr....
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KRISTY: my bydleli ve 42 metrech z toho byla půlka kuchyň s pidi koupelnou a pidipředsíní a zbytek byla ložnice/obývák/dětský pokoj, parkovali jsme kočárek vevnitř (jinak to nešlo) a dalo se to s plenkama v pohodě. ne že bychom mohli tančit doma polku, ale šlo to..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ANNAWA: já teď musím dávat jednorázovky na noc, protože se erik budil úplně durch a dala jsem na radu RENFRI a koupila plenky z alberta (ne ty eurohoper, ale nějaká jejich značka) a jsem s nimi fakt spokojená, nesmrdí a erik spí zase celou noc.
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    SINSEMILLA: diky za optimismus! proberu s muzem ohledne toho stropniho vesaku (ja bych to videla na predsin), byt mame 44 m2, 2+kk, nic moc (stehovani planujeme cca za rok od narozeni).
    a co cekam nevim:o)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SINSEMILLA: já teď použila papírovku, protože mi došy úpně všechny svrchňáky a ono to prostě smrdí.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KRISTY: A cekas holku nebo kluka? Ja jsem fakt rada, ze se synem latkujeme, ze neni x let v nejake neprodysne chemii, ktera muze s budouci plodnosti udelat kdovi co...
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: A vem to takhle, vevnitr bys susila dejme tomu listopad - unor, zbytek na balkone, to je podle meho unosna predstava a vyplati se to..
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KRISTY: Ono je to od stropu ta 30 cm (zensky odhad) a kdyz se tam nevesi kalhoty a mikiny, tak to ani moc nezasahuje do prostoru. Kdyz tam vesis ctverce prelozene napul. Ty aio budou jeste mensi/kratsi. Jde spis o misto vybrane v byte. Nehazej flintu do zita. Jak mate velky byt?
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    SINSEMILLA: ted jsem na ty stropy klukala, jsme v klasickem panelaku, takze nic moc - 2,50. achjo....asi nebudu latkovat :o(
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KRISTY: Jak mate vysoke stropy? My meli v prvnim byte fakt super vysoky (3,5 metru), takze byla skoda to nevyuzit, ale da se podle me i pri normalni vysce, kdyz to das nekam, kde to tak neni takovy provoz (koupelna, loznice)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KRISTY: Ja mela rozhodovani jednoduchy, podedila jsem stare ctverce a tata neste donesl nejake nove, co zbyly z filmu mamas and papas (ktery jsem tedy nevidela). Pokud te odrazuje skladani ctvercu, tak me to bavi, koukam u toho na nejaky serialy nebo film. A jedna pracka mi zabere na skladani, tak 45 minut. Ted kombinuju novorozenecky sklad a sklad na osminy. Jak jednou ten novorozenecky dostanes do ruky, jde to samo. Fakt radeji skladam pleny nez normalni pradlo u ktereho se musim soustredit, protoze kazdy kus je jiny.
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    SINSEMILLA: super, diky za tip! termin mam v pulce zari, takze pocitam, ze prave pres zimu budu plenkovat hodne, takze budu potrebovat hodne susit. na ten stropni vesak se urcite juknu.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    KRISTY: Jestli mas problem se susenim, tak jednak doporucuji ctvercovky, schnou fakt rychle, v radu hodin. A jeste maly tip, co takhle stropni vesak? V ikea ho maji za par stovek (myslim, ze tri stovky, dve diry do stropu to chce). Ten vesak sice neni extra velky, nema bocni snury, ale i tak se na nej neco vejde. Ja pouzivala na plenky rozkladaci na zemi a na pradlo na ctyricet prave ten stropni, abych nebyla uplne zablena pradlem. Meli jsme taky maly byt a dalo se to.
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    ANNAWA:
    LANTHAL:
    díky holky, já jsem už něco načetla, ale jde mi z toho kolem....
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    KRISTY: č.1 - těžko, musela bys mít štěstí na počasí (sucho a větrno), pak by čtvercovky snad vyschly, ale na každodenní sušení to dle mého není

č.2 je tu evergreen, každýmu vyhovuje něco jiného, každý typ má svoje výhody a nevýhody, pročti si stovku předchzích příspěvků, tohle téma tam bude alespoň dvakrát :)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KRISTY: plenkové kalhotky až na výjimky déle schnou a v zimě bych řekla vyžadují dosušení uvnitř, i když je vlhko venku, neuschnout tak dobře.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam