• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FOXOVAJako v bavlnce***
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SINSEMILLA: A co používat separačky? Tedy zatím nelátkuju, mrňous se narodí až v listopadu, ale co jsem pochopila tak jemná viskózová (či z čeho se dělají) separačka má zabránit tomu aby se bobek dostal na plenku. Dají se prát a případně je spláchneš i s bobkem do záchodu.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TABBY: mě třeba i dost odrazuje máchání hned po pokadění, to dělám, jen když máme fakt echt nehodu s posranými svrchňáčky..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TABBY: no vidíš to mě nenapadlo. místo aplikace a následného 10min drhnutí tak jen aplikovat a hodit do koše :oD. z toho jako zapřísáhlý lenoch mám velkou radost :o)
    TABBY
    TABBY --- ---
    SINSEMILLA: Asi jsem nebyla dost vymluvna, paac nechapu, co je tak casove narocneho na tom prejet flek zlucovym mydlem cestou do kyble :)

VERONIKA22: U fleku od jidla postizene misto prejedu zlucovym mydlem, textilii nejak vhodne prelozim a soupnu ji do kose k dalsimu spinavemu pradlu. Takze to mydlo pusobi den dva tri max.
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    TABBY: Diky. Na zminky o zlucovem mydle uz jsem parkrat narazila pri googleni, tak rada slysim dobrou zkusenost. Ja se chystam latkovat nekdy od srpna a chtela bych prat ve slizu, tak se ptam predem na moznosti tuneni :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TABBY: Na tohle, priznavam, fakt nemam.. Pri frekvenci cca 5-6 kadeni denne si to nedovedu predstavit, protoze mi to prijde jako prace navic.. Ale ja obecne na beloskvoucich plenkach netrvam..
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    TABBY: a jak dlouho nechat působit? já žlučovým mýdlem málo které fleky od oběda vyprala :o( a co nevezme automatka tak už ani žlučové. asi bych spíš řekla, že s tím neumím :o(
    TABBY
    TABBY --- ---
    EWICZZZKA: Myslis jako kakance? Pokud skladujes pliny "na sucho", doporucim ti velice uspesny postup. Pokadenou plinu zbavit bobajzu, vymachat, na flek nanest zlucove mydlo (tuhe za cca 15 Kc v kazdem DM, vonave tekute v prakticke tube s aplikatorem za cca 4 petky tamtez) a soupnout do kyble. Nasledne vyprat ve slizu.

Ve slizu peru dodnes temer vse a ce se tyka zlucoveho mydla, je to fakt skvost. Vcera jsem s nim zlikvidovala fleky od boruvek, ktere si krasavice prinesly z lesa v hojnem poctu... Miluju zlucove mydlo!
    EWICZZZKA
    EWICZZZKA --- ---
    chtela jsem se zeptat, kdo perete plenky ve slizu, jestli spina v pohode pousti ... pripadne jestli mate nejaky upgradovany recept?
    MONIA
    MONIA --- ---
    ja skladuju plenky na mokro a preperu vzdycky jenom ty pokadene. nicmene mam balkon,takze i kdyz to trosku smrdi,nejak mi to nevadi (balkon je na jih a jak byla ta vedra,transport plinek do pracky byl v hrdinsky vykon,musela jsem to delat zasadne kdyz pritel nebyl doma:) chlap jsou proste padavky:)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    HC_: "od" porodu, ne do porodu, samozrejme :-D
    HC_
    HC_ --- ---
    NIENNA:
    RENFRI:
    no misto flisovych davam flanelove ubrousky, jsou heboucke a prodysne, puvodne usite na otirani - ale na jejich pouzivani zatim nemam silu:)
    TABBY
    TABBY --- ---
    ZU_22: Bych do toho laku vrzla par lzic octa. Nebo tam muzes nakapat teatree ci levanduli, to diteti neuskodi. Nicmene tez doporucuju vymachane pleny skladovat na sucho.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    HC_: Ja mela taky teda do porodu ty obycejne separacky (Anicky) a az tak nekdy po pul roce presla na ty fleecove...
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    HC_: Na flisove separačky chci přejít až později...teď používám celulozové separačky...jsou dle mého super...
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    ZU_22: Vyřešila jsem to skladováním na sucho... Původně mi přišlo logičtější mít je ve vodě... ale vzhledem k zápachu, jsem vodu zrušila a pleny v kyblíku s víčkem jsou OK...
    HC_
    HC_ --- ---
    tak hlasim, ze vcera sme zacli s latkovkama (prckovi je dní), zatim dobry, jen mam pocit, ze ty flisovy separacky ho nejak drazdi, neni to uplne nejjemnejsi flis, tak jeste musime testovat
    ZU_22
    ZU_22 --- ---
    mam dotaz-po dvou dnech v kybli s vikem ve vode pleny dost smrdi i pres viko, slysela jsem o nejake olejicku, ale nevim, aby to neskodilo diteti..i kdyz se to zase vypere...
    NIENNA
    NIENNA --- ---
    Nemáte někdo zkušenost.... Používám svrchňáčky Anawy a byla jsem s nimi
    MOC spokojená, ale včera mi totálně prosákly nebo spíš provlhly a vůbec nevím, jak se to mohlo stát - Lenička měla mokré body i dupačky...a to to měla pár minut...a v plence bylo evidentně jednou načuráno... tak nevím, co si o tom myslet... ale hrozně mě to zklamalo... a překvapilo... nemáte nějakou radu? Nebo jestli to je normální... náhoda... fakt nevím... Dneska se to více-méně zopakovalo...tak teď nemám odvahu jí to dát... A to látkuju od jejího narození a bude mít za chvilku tři měsíce...
    JO, používám klasické čtvercovky...
    KRISTY
    KRISTY --- ---
    VERONIKA22: taky dobrej tip:o) díky holky!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam